Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 686
  • 736
  •   2
Отговори
# 330
Ооооо, Мимсче, че де шА да съм сА покрила  newsm78 Те 70 кила не се крият лесно  hahaha hahaha hahaha Лягам си и ставам с твойте черги  Hug
Бронте, добре дошла  Hug Яка мадама излезе, издържа го теста smile3533 Тенк ю за инфото за хималайската сол. Майка ми скоро разправяше за нея, ама тя все натиква разни илачи, та си помислих, че пак нещо от сорта ще дае...пък то било убуу . То си пише там 250 гр- 15 лв.

# 331
Мимсче ще се самоцитирам  "имаме си летописец" - не се ли позна  hahaha Joy Joy Joy

# 332
Исаче, Никулинче, бъдете живи и здрави момичета! Успех във всяко начинание, успешно задържане на хубавата визия.  smile3525 newsm51
Хубу се разтоварих в края на деня с вашите дебати hahaha
Либя ва, шъ знаИте!!!
А Варненската среща да я обяви някой зажаднял за дюканско рамо. Пък аз ще съм първа кипра там, да знаете...

# 333
Благодаря на всички за пожеланията  Hug

И така - почерпих се днес с бисквитената торта , която си бях обещала , а другото си ми беше режимна храна. Кантарев и той днес ми направи подарък за рождения ден - след снощното пиршество , тази сутрин с 300г надолу  Party ....... но утре вече нямам рожден ден и сигурно ще ми го върне тъпкано ..... Laughing  Но както бях споделила преди няколко дни , от утре спирам купешките сладкиши и ще боря тази гадна зависимост ! Само в едно Дюкан не е познал - че режима помага и за отказване от цигарите..... нъцки  Crossing Arms

Хайде лека и минусова вечер !

# 334

А Варненската среща да я обяви някой зажаднял за дюканско рамо. Пък аз ще съм първа кипра там, да знаете...

Ооооо, миличка, Първа кипра ми е много познато понятие и даже останала Последна кипра...сама срещаща се със себе си...по старичките сигурно си спомнят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пък ти много бързо се отказваш, аз се отказах по-късно  hahaha hahaha hahaha

# 335
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Хайде да пием по едно "тематично" кафе, че  с това местене на часовници ходя като зомби днес  ooooh!

veroni76, правиш като мен бре - свириш сбор за среща и толкоз - който иска да идва. Като започнеш да то правиш редовно ще се научат  Wink
              bigbaba3, да видиш ти с каква роля съм била натоварена  ooooh!
                   Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 336
Ооооо, миличка, Първа кипра ми е много познато понятие и даже останала Последна кипра...сама срещаща се със себе си...по старичките сигурно си спомнят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пък ти много бързо се отказваш, аз се отказах по-късно  hahaha hahaha hahaha
На 13 ноември съм на линия.  Само свирете сбор! Mr. Green Ще съм "средна" кипра, `щото не си падам много по... кипренето! Crazy

ДобрУтро Мимс! Hug

# 337
  • Под сянката на разлистените кактуси
Здравейте, момичета!

Пак се затрих, ама имах бая приготовления за Хелоуин покрай децата. Още не ми е минал мерака да готвя нережимни неща и да гледам как другите ги похапват. Нямам новини, но реших да се покажа, че съм на линия, не съм се отказала и дерзая. Не съм се мерила отдавна. Нещо ми беше на коремчето тия дни, не знам какво точно. Беше едно такова...абе мекичко и отпуснато и същевременно подуто и болящо  newsm78 Абе и аз как го обясних, ама така се чувствах. По този случай и трици не ядох, пък и друго не особено, и вода не пих...Ще се престраша да се покатеря на кантара след ден-два, но ако се съди по дрехите, няма поражения, даже напротив. Струва ми се, че съм се свила несъразмерно за свалените килца, защото ми стават дрехи, които носех, като бях 5-6 кила по-малко. Има ли и такъв ефект?
Обещавам да сложа снимки тази седмица по някое време, няма какво да се скатавам повече, сигурно и без това сте ме разконспирирали, че съм блондинка  ku-ku
На рожденичките на патерица всичко най-хубаво, слаби, красиви и щастливи!
Тя Мименсита ви е сервирала кафето, а аз поемам към топлото креватче...

# 338
  • София
Добро утрооо момичета   bouquet

Честит Ви ХЕЛУИН...
Мира послушах те вчера,разнообразих малко менюто ,пих вода и на сила и днес съм по добре,нямам толкова силно главоболие...

Успешна нова седмица на всички,да ни върви по вода и с много усмивки.... минусите не са пожелание ,те са просто част от дните ни с Дюки  Crazy

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 09:23 от desislava_87

# 339
.....пих вода и на сила и днес съм по добре,нямам толкова силно главоболие...

Слагаш си едно шише 1 1/2 л. и до довечера да си го изпила!

Водата е единствената течност дето чисти клетките от тксини,шлаки,натрупвания и т.н. гадости....Като не пиеш вода те си остават в организма и го тровят....Затова те боли главата....Пий вода и няма да имаш проблеми нататък.

# 340
  • София
.....пих вода и на сила и днес съм по добре,нямам толкова силно главоболие...

Слагаш си едно шише 1 1/2 л. и до довечера да си го изпила!

Водата е единствената течност дето чисти клетките от тксини,шлаки,натрупвания и т.н. гадости....Като не пиеш вода те си остават в организма и го тровят....Затова те боли главата....Пий вода и няма да имаш проблеми нататък.

Понякога с много зор изпивам дори 1 л....сега ще направя и това което ми каза,едно шише 2 л...когато е до мен се сещам по-често.. newsm10

# 341
1 л. е безкрайно малко за организъм,който е започнал да топи мазнини и да сваля килограми.....Ако  не пиеш вода,просто си отравяш организма...Това е равносметката....

# 342
ДобрЮтроооооо wavey
Вземам си кафенце  Hug Hug Hug

# 343
  • Варна
само трябва да си купя пшенични трици, че не съм купувала такива и ще опитам.
woman555 Първо, добре дошла и от мен - и успех!  Peace
Искам да те окуража да купиш И пшенични трици. Лично мое мнение, всичко със смесени трици (2:1 овесесни:пшеничени) набухва по-добре пи печене. Може би има малко глутен в пшеничните? Който знае, да пише, аз само споделям практически резултати. При мен лично няма никакво дразнене на стомаха.

Добре дошла и на Бронте  Hug Хубавичко те опухаха "дъртите"  Mr. Green Но пък ти издържа геройски - поздравления и успех!

Честито на Исаче с малко закъснение   bouquet Бъди здрава и усмихната, всичко друго се нарежда   bouquet

Варненки, и мен ме пбройте за средна кипра ((не)Обикновена   Hug) Но нещо нямам вяра на таз варненска организация - аз през последните месеци все се глася за среща, пък то - няма среща  Joy

# 344
  • София
Е, докато ви изчета то стана обедно време.
Минавам набързо за отчет - режимна съм, но килограмите са в застой Crossing Arms Но пък и едва 15 ден ми е, така че не бързам.
Много е приятно тук, има и  #2gunfire и  Hug, а на "живо" сигурно е още по гот - ще гледам да не изтърва следващата софийска среща и да се класирам като "новичка" гостенка в Дивака.
Едно малко въпросче - просто нямам спомен относно времето между триците и лекарствата как беше newsm78, върти ми се в главата лекарство и след половин час най-малко триците /аз така и правя в момента, но незнам дали е правилно/. Моля за помощ, но без тигани, ако може, чета всичко, но тук най-бързо ще получа отговор  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт