Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 763
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
mimensita не се връзвам но всичко си има граници!

skarlet71 аз ще продължавам да питам,а пък ти просто ме подмини като не ти харесват въпросите ми!

# 391
ANNAFACE хайде да си спретнем среща.да се съберем пове4ко.Ако ще е някоя от двете дати, нека е 13-ти Simple Smile

Майки , а мен къде ме сложи в трета глуха.....  Crossing Arms

Скарлет - прави ми впечатление , че напоследък много се палиш на новите - недей така де - слагай поне някоя весела емотиконка между изреченията , че да не звучат постовете ти толкова остри  Hug

# 392
Добър вечер и от мен.
Аз да дам отчет за първия ден
Закуска - палачинка от трици, яйце и извара + две парчета шунка + кафе
Късна закуска - кисело мляко-обезмаслено
обяд - варено пиле,+ айрян
вечеря - варено пиле + айрян
Вода около 2,5 литра.
Обаче сега като гледам отчета, май не съм яла много, дали не е малко  newsm78

mimensita малката я кърмих до преди няколко дни, но вече е на АМ. От раждането малкото зверче е мързеливо и не искаше да суче baby_neutral, а на готово от шишето е по-лесно, (какво ли не опитахме, за да я накарам да суче, ама то си знае неговото, не и не) та в продължение на тези 5 месеца се изцеждах с помпа и така се хранехме, да ама като се изцеждам кърмата ми намаля, а лактацията не се стимулираше Sad (много се надявах повече време да имам кърма, но уви). И понеже тези килограми, които имам излишни = на една торба цимент ми тежат ужасно много, а самочувствието ми някъде избяга, веднага след като спрях дза кърмя започвам режима.
А първият път на режима съм била зимата на 2007-2008 г., малко повече от три години, та даже са 4г.
Айде лека нощ от мен до утре и повече минуси на кантарев.

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 22:26 от mbm-Maria

# 393
  • Лутаща се
deni_m, определено ще отговарям, ако видя че наистина не се ориентираш и че няма от къде да видиш отговор на въпроса си.
isache, не се паля защото са нови, напротив дори наскоро писах че се радвам, че не се плашат и отказват така лесно.
Паля се на тези, които питат, но не осмислят отговорите, а после пак питат същото. И пак, и пак......според мен е безсмислено. Баси и въртележката, бягащ хамстер в колелото си - не искам да се обръщам на нещо такова. Нима весел емотикон би смекчил заслужена критика? Не мисля!
Ако някоя реши, че съм остра нека подмине поста ми. Не впечатлявам кой знае колко, ако не ми обърнат внимание.
Целта ми е да започнат да вникват в същността на това, с което са се захванали. Преди да питат пак да погледнат дали някой вече не е питал същото и не са му отговорили.
Надали целта на форумът ни е да се запълват страница след страница с еднакви въпроси, последвани от все същият отговор.
Баси, дори на дъщеря ми не се е налагало по няколко пъти да обяснявам едно и също нещо!

# 394
  • София
От известно време се наблюдава много странно явление когато някое ново момиче се появи в темата.
 Част то тези, които ИСКАТ да им отговорят, обяснят, упътят независимо от въпроса го правят така:  Hug
 Има една част които ИСКАТ да отговорят, обяснят, упътят независимо от въпроса го правят така:  Hug   #Cussing out
 И има други които ИСКАТ да им отговорят и го правят така:  fight newsm61.
 Има и такива, които влизат по-рядко и нямат време или не са настроени да пишат в момента, а само четат.

Не бих си позволила да цитирам имена   bouquet, мисля, че всеки може да се познае в някоя от ролите. Истината е, че писането в темата и отговарянето НЕ Е ЗАДЪЛЖОТЕЛНО, всеки го прави когато има желание и му е приятно да напише това, което пише.

Бих посъветвала новичките две неща:
1. четете много - важно е за ВАШЕТО ЗДРАВЕ.
2. ако някой много ви "издразни"  Laughing, има едно бутонче в края на всеки пост точно под линийките наречено "Профил", като се натисне излиза профила на съответния член на нашата дюканска общност. Най-отдолу, под "Допълнителна информация" има линк - цяло изречение е, където пише "Покажи последните публикации на този потребител.". И така като кликнете там излизат всички публикации направени от този, който много ви е ядосал. Кликвате на страницата с най-голям номер и ще лъснат всички въпроси отправяни от "Стария", когато е бил "новак". Така можете да сравните вашите въпроси с неговите, да видите колко е бил на "ти" с това което е захванал, и разбира се можете и да го цитирате в темата. Така ще разберете доколко някой има моралното право да "размахва пръст". Ще откриете, че някои от "старите", наистина имат това право, а други не съвсем.

Hug за всички. Лека и отслабваща, амбициозни момичета   bouquet

# 395
  • Лутаща се
Бих посъветвала новичките две неща:
1. четете много - важно е за ВАШЕТО ЗДРАВЕ.
Ето, ТОВА е съществено и се повтаря много пъти, от много от нас!
Уви.........................

# 396
Понеже се рових в рецептите на Смайлис / за пореден път  Simple Smile / и се зачетох пак в препоръките на Дюкан , се сетих за госпожица Кобрети , която зачезна незнайно къде.... newsm78
Та за нея ще си позволя да копирам цитат от темата на Смайлис , защото тя /Кобрети/ беше казала , че е слаба в горната част на тялото , но има едри бедра и ханш. Става въпрос за ритъма на редуване във втора фаза - може да е полезно и за други , които имат същия проблем и са в чуденка.

"  Вариант 2/0, т. е. 2 протеинови и 5 обикновени, без никаква диета, но с умерено хранене, без преяждане. Този ритъм е най-подходящ за жени, предразположени към целулит, често слаби в горната част на тялото, бюста, раменете, лицето, но с пищни бедра. "

# 397
  • Лутаща се
... се сетих за госпожица Кобрети , която зачезна незнайно къде.... newsm78
Надявам се госпожица Кобрети да е добре. Последно й изпратих на лични линк с гимнастика точно за долната част на тялото и тя ми отговори въодушевена и надъхана да я започне  Simple Smile
Аз и обръч имам, и гирички, и въже си купих......и си отлежават и чакат да ми дойде музЪт, както казва Смайлис, та да се заема да спортувам.

# 398
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Така...тази вечер установех, че имам  проблем с яденето  навреме Tired. Закусих в 7 сутринта, обядвах в 13 и вечерях в 21, като междинни  закуски не  съм имала. Та тази вечер  просто нямаше как  да се  седна  да се нахраня по- рано , защото  докато  малката  не заспи, просто не мога да седна  да ям.Не ме оставя  на мира и за две минути Mr. Green.
Та, очертава  се  занапред този проблем да стои пред мен в цялата си тежест.
Като я взема в пет от яслата, ходим на разходка/ щото са цял ден затворени/, после  започва  голямото игране  вкъщи, пеене  на  песни и рецитации на стихчета- задължения, които  тя възлага само на мен и  не ги приема от баща си.
После й се въртя  на пръстче, докато  тя хапне hahaha, после я къпя, приготвям за сън и  един час вися в стаята й,  четейки книжка, докато  тя  заспи.В чуденка съм как  да  се организирам да  ям  прясно сготвена  храна в по- нормални  часове. Идеи? newsm78

# 399
  • Бургас
Бронте, хранете се заедно, че ще си ходиш гладна.
Лесно ми е на мен, много деца, сами си се занимават, ама обръщайте го на игра.
Иначе не е било рядкост да ръфам пържоли по улицата Embarassed

# 400
  • Лутаща се
 MariDi, възползвах се от твоя съвет. Поразрових какво съм писала аз, някои други, а ето и един твой пост от м. март:
".....И според мен форума е да се поправи грешното тълкуване на новите в режима при добро желание от страна на по-опитните. Като в 90% от случаите това се прави и разбира се има едни определени проценти, отнасящи се до изключително неадекватни въпроси - тях не коментирам - все пак човешкото търпение има граници ..."

Ядосвайки се тази вечер реагирах точно на такива неадекватни въпроси. Не можеш да оспориш, нито ти, нито който и да е друг, че постоянното питане за редуване на П и ПЗ дни и това дали да се пие вода са от т.н. от теб неадекватни въпроси...

Форумът поправя грешки само ако четящият иска да се поправи. Това е моят извод.
От тук нататък да пише който иска и да пита каквото си иска. Аз приключвам с отговорите. Дълго време правех така и си ми беше спокойно. Така че се връщам към стария си начин на комуникация тук - чета си и си режимствам - четвъртата ми си върви перфектно. Когато съм в МЦ качвам 1 кг, като ми свърши всичко си е пак нормално.
Когато сегашните "нови" успеят да се похвалят с успехи, тогава ще коментирам пак.

# 401
MariDi   newsm10

Чета и се чудя как някои си позволяват да обиждат, нападат ... каточели са им влязли в къщата.
И представяне трябвало  newsm78 Това е форум и много от момичетата искат да останат анонимни по някакъв начин.Тяхно си е решението дали и колко да разказват за себе си.
Да се чуди човек кога станаха калайджии и кога им поделя г*за  Thinking

Сори много за спама, няма да се повтори скоро.

# 402
  • Лутаща се
tqna, очевАдно, че визираш мен. Съвсем умишлено не ти пиша на лични, а тук.
Къде в постовете ми видя обиди?
Реагирах остро, и все още мисля че с право, защото се повтарят все същите глупави въпроси, без де се вземе поука. Но не съм обиждала, не е в моя стил.

PS: Когато аз самата съм питала в началото съм си направила изводите. Не съм правила повторни грешки. И съм си постигнала целите, които си бях набелязала. Така че....побелял ми е г*за  (това го копирам от твоя пост)

Сори много за спама, няма да се повтори скоро.

# 403
Скарлет пиша обобщено, защото особено последната тема е много неприяна за четене.За мен поне.Всеки ден ще идват нови желаещи да отслабнат всеки с неговите си проблеми и особености.Нямаше почти момиче, което да не е "сдъвкано" и после похвалено, че е издържало теста  newsm78. Тези методи като в казармата ми идват в повече.Темата точно на новите се крепи. Техен ред е да минат през всичко отначало.Като задават въпроси на които вече е отговаряно многократно просто ги оставете да се поровят и да си открият отговорите.Който има желание нека отговори.Лошо няма.Лошо е при напрегнатия живот, който всички водим да влезеш на любимо за отмора място и от там да лъха същото - напрежение.

Може и да не съм права, но аз напоследък като вляза тук това усещам.

# 404
Всеки ден ще идват нови желаещи да отслабнат всеки с неговите си проблеми и особености.Нямаше почти момиче, което да не е "сдъвкано" и после похвалено, че е издържало теста  newsm78. Тези методи като в казармата ми идват в повече.Темата точно на новите се крепи. Техен ред е да минат през всичко отначало.
Лошо е при напрегнатия живот, който всички водим да влезеш на любимо за отмора място и от там да лъха същото - напрежение.

202uu

Привет! Hug Може да се каже, че и аз съм вече от "по-старите", макар и не толкова, обаче това делене на "стари" и "нови" винаги ми е било малко странно. Според мен има " вечни дюканки" - такива, които са осъзнали, че за да имат стабилен резултат, трябва доживот са се спазват принципите на режима и такива, които са само за малко режимни.

Няма да забравя, че когато започвах - четох 2 седмици преди това - книга, форума, публикации в нета - всичко бях издъвкала. И въпреки това,в главата ми пак беше каша и много неща не ми бяха ясни и неможех да се ориентирам всеки пък греша ли или не! И много неща от 1-ва станица и от книгата ги бях"пропуснала в осъзнаването", въпреки че ги бях чела нееднократно. И естествено имаше много неща, в които сбърках. Но съм упорито магаре и реших, че целта ми е да постигна резултат и няма да се връзвам на коментари. В интерес на истината, не винаги съм успявала в "невързването".

При мен борбата с пораженията се води все още. Наистина лесното е във втора и даже донякъде в трета фаза. Обаче четвърта... Внимавайте много, защото в началото наистина няма поражения, но в един момент се събуждаш с по 10 см отгоре в обиколките! Съвет от мен към тези, които немогат без сладко като мен, особепо ако изпаднат в емоционална дупка - във четвърта непосягайте към нережимни сладкиши, дори и за кратко - искате ли сладко - то задължително режимно!!! Сладките въглехидрати са най-опасни и са най-големия препъни камък!

Пууу, много писах!

Хубав ден от мен!

P.S. На 13-ти ще гледам да се класирам, ако не ми мине котка път, но поне засега съм 100 % на линия! Само кажете къде - и да не забравите  - да се пуши в заведението! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт