Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 729
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
smileys, mimensita, благодаря ви за мненията и съветите. Истината е, че не бях ходила до тоалетна 2 дни, но се изумих като се премерих след WC-то - кило надолу... Триците ги ям по 3 с.л. на ден, в деня когато бяха на закуска 2, вечерта ядох палачинка с 1 и станаха за деня 3. Май се поотпушиха нещата.  Hug Много вкусен ванилов крем си направих вчера, от твоите рецепти, smileys  Hug
isache, nikolincheto, честит рожден ден! Да сте живи и здрави!  Hug

# 301
isache, nikolincheto,честит рожден ден!
Бъдете здрави,силни и винаги продължавайте напред и нагоре!

Привет на всички,седя си в трета .Застопорила съм се на 61 кг,но чакам  да тръгнат надолу.Верони за срещата съм на линия.Поздрави! Hug

# 302
  • в дяволитите очички на моето тормозче
                    Добро утро  Hug
              Вчера си дадох малко почивка покрай калпавия нет и скапания си компютър, но днес вече пръстите ме сърбят, пък и... не си е работа да пия кафе без вашата компания, така че... да го нападаме  Laughing

Срещичката вчера беше прекрасна и мнооого вкусна, ANNAFACE, с право завиждаш  Wink
             bi_bi, и на мен ми се струва, че са ти малки количествата. Истината е, че във втора се сваля с ядене.
             elan71, честита месечинка на патеричка   bouquet Да ти кажа, че дългото моткане във втора с някакви неясни идеи не е много препоръчително  Peace
             Only, приятна и забавна среща, чакаме да видим има ли още живи дюканки-пловдивчанки  hahaha
             Бронте, добре дошла! Обаче... я да се представиш по надлежен ред, какво е то туй!?  Изтъпанчвеш се пред строя и казваш - възраст, ръст, сегашно тегло, цел, резултат от калкулатора... Че си раждала веече го разбрахме. И да не се впрягаш много - много накой като се разсъска, Сисссс  Heart Eyes, то е не защото сме лоши, а защото се опитваме да предпазваме начинаещите от грешки  Peace
             smileys, завиждам ти за търпението  Hug
             Mira 1919, стига яде, жено, не отслабна ли достатъчно вече  Mr. Green
              isache, nikolincheto пожелавам ви сърцата ви да треперят от любов, краката от секс, ръцете от подаръци и в очите ви винаги да има сълзи от смях! ЧРД, момичета  Hug

Усмихнат, слънчев и режимен изборен ден  Hug Hug Hug

Хубаво, де...щом трябва, да се изтъпанча, както  му е редът- на 36 съм, висока 1,64, стартирах от 80,500 кг. Моята заветна  цел е  да се докопам поне  до 60. Според калкулатора трябва  да съм   64 кила, ама не ща Crossing ArmsМерки  пропуснах да си  взема, но много лесно  по  дрехите  ще разбера  топя ли сланинките или не. ДНес ми е трети  ден, главоболието  понамаля. В първа  фаза  ще стоя  до 10- ти ден,  така съм решила, щото   килата ми за сваляне  са много.

smileys , книгата  я четох  преди около две години, ще я препрочета при  първа  възможност. Благодаря  за  отговора ти  bouquet.

И с риск да ви разгневя, прави ми впечатление, че с  новите  не  се държите кой знае  колко  гостоприемно. Нормално е да знаете  в пъти повече от нас, като се има предвид, че някои от  вас  са  от дълго време на режима, а ние  тепърва  започваме да трупаме  опит. По- добре е, ако   някой наш  въпрос предизвика  презрението  ви, да не  ни отговаряте, отколкото  да отговаряте  неучтиво и  с  очеизвадно нежелание. За четенето- някои сме чели, но я  на нещо  не сме дообърнали внимание, я  сме го забравили,  я сме го недоразбрали...
Ако  предпочитате  да сте си  затворена  общност, предполагам, че има начин да се ограничи  нахлуването   на  новаци при вас Peace
Приятен ден и  много минуси ви пожелавам Simple Smile

# 303
  • Бургас
Бронте, ще помагаме разбира се, нормално е да се лутате в правилно или неправилно.
Ако си решила твърдо за 10те дена, внимавай само да не се почувстваш зле, нека има лекар да те наблюдава и пий много вода, че да не те боли главата, също лек за главоболието е стабилното хапване, това от личен опит, не само в началото на режима, редовно ме боли глава, когато ми е малко храната или водата.
Аз лично стига да имам отговарям с удоволствие, а понеже постоянно правя грешки, не мога да критикувам.
Килограмите ти не са нещо фрапиращо, можеш леко и без притеснения да се отървеш от тях. Ако имаш въпроси, с удоволствие ще отговоря Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИСАЧЕ И НИКОЛИНЧЕТО. БЪДЕТЕ  ЗДРАВИ, КРАСИВИ И ОБИЧАНИ  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 15:51 от Mira 1919

# 304
Mira 1919,благодаря  за което Heart Eyes
 Колко си грешила, не знам, но за  сравнително краткото време на режима  си  се отървала от  забележителен брой  килограми.
Изобщо, прави  ми впечатление   от снимките, които  разгледах, че  "след" все  едно виждам  съвсем други   дами. Невероятни трасформации. Дай ми, боже , сила  и аз   през февруари  да  гледам с недоверие старите  си  снимки и да се чудя  как е било възможно   толкова време  да тормозя  себе  си  с излишните кила.
Браво  на   упоритостта  и волята ви.

# 305
Бронте не моиш ни разгневи, колко вече са се опитвали ехеееееее. Ама сме тук и да знаеш  не сме лоши , само малко сме объркани, когато някой започва нещо важно в живота си, предприема една отговорна стъпка, а не прави и елементарни усилия да се подготви поне мънииичко за това. Както имам навика да казвам "Не задавай въпрос, на който нямаш отговор". Как да си преведем това почти абсурдно словосъчетание. Подготви се  по дадената тема, прочети, порови се из нета и ако тогава нещо не ти е ясно - питай, ще ти отговорим. Пример - може ли да се ядат трици във втора фаза /нищо лично към  съответната дама, ама е най прясно като пример/. Аз и казах да прочете първа страница в която момичетата са се постарали да извлекат есенцията на режима и да го поднесат по достатъчно достъпен начин. Там на няколко места пише кога и по колко трици се ядат. От делно в книгата по подробно е описан същия въпрос. Да не говорим, че ако си направиш труда да прелистиш 1-2 теми назад, ще видиш отговора на този въпрос или коментари по темата средно по 3-4 пъти. Това, че се задава такъв въпрос сочи, че човек не си е направил труда да се подготви елементарно по режима и вероятността от тук нататък да задава подобни въпроси е огромен. Ако беше подготвена и знаеше по колко трици се консумират  и  беше попитала, как да ги приготви, какви трици да си купи, или от къде да ги купи, или колко струват, или какви количества е препоръчително да се пазаруват наведнъж и т.н и т.н. тогава всички щяхме да се отзовем и да се надпреварваме да отговаряме. Често казват, че старите  не пишат, или са иронични, вероятно точно заради едно такова неуважение към режима, което приемаме и съответно към нас. Не се обиждайте, но се държите като ощипани моми, дето са отишли на хорото с такава цел:) Колкото до това , че може би искаме да сме затворена група, много грешиш. Няма по задружна и здрава група от нашата, независимо дали сме млади или стари, по дебелички или по слабички, дали сме смъкнали, смъкваме или ще смъкваме килограми. Ние всъщност сме едно семейство, като един мравуняк сме. Имаме си Царица майка, имаме си летописец, имаме си стабилни работнички, сериозни войни и такива като вас палави и още неуки деца. А нали знаеш как се внася ред в навиците на подрастващите -  Со кротцв со благо и со малко кютек Joy

# 306
  • Лутаща се
Бронте, може да решиш, че съм от тези, дето са негостоприемни. Другите са свидетели, че пиша рядко и че в началото и мен ме скастриха доста рязко.
Така че все пак ще напиша каквото съм решила.
По-добре размисли за 10- те дни. Както вече ти каза и Мира - килограмите ти за сваляне не са чак толкова много. Ти си с моя ръст. Аз започнах от 73, виж ми схемата за колко време съм стигнала до трета фаза. Съвсем кратко е. Спазих си всичко - 5 дни ударна, после карах 5/5 един месец, после минах на 3/3.
Просто послушах тези, които са препатили вече и знаят, че 10-те дни са безсмислени. След 5 или 7-ми вече не се сваля така, както през първите 5 дни. Недей да се мъчиш излишно.
Знам, че въпреки това ще го направиш, личи си че си от тези дето като си наумят нещо не слушат другите.
Не искаме да сме затворена общност. Приятно е, поне за мен, че напоследък т.н. нови не сте обидчиви и не се държите като ощипани моми. По-рано имаше две-три, които още при първата забележка директно се махнаха от форума. Не знам какво е станало с тях, дали са продължили режима.
Скастряйки ви ние де факто искаме да ви накараме да се вслушате. Тук не милваме за грешки и недоглеждане, а директно казваме какво не е наред, кой и как е стъпил накриво.

ЕДИТ:
Бабе, дублаж на словосъчетания се е получил. Сега пък ще вземат да решат, че сме се наговорили.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 16:19 от skarlet71

# 307
  • Бургас
Бронте ще видиш, че февруари и ти ще си чисто нова, само много воля и вяра трябва. Пожелавам ти режима да ти влияе както на мен, но аз съм за 3път на него, след всяко раждане се завръщам и знам за всичките му капани, така че питай, ако можем да ти спестим от падането в някой от тях ще е добре. Повярвай след 7 ден не се сваля повече, аз също съм твърдоглава и не вярвах, ама сега си се убедих тотално, на всичкото отгоре
след като вкарах зеленчуците на 7мия ден, падна цял килограм. Та ако спреш да сваляш, помисли за хапването на някой друг домат, краставици, или каквото обичаш Hug
Иначе аз също като теб в началото си мислех, че а вкарам зеленчуците, а свърши магията и ще спра да свалям.

# 308
Здравейте,съжалявам,че не дойдох на срещата-счупи ми се ключа и 3 часа чаках ключар.На следващата ще дойда.Не ,че има много голяма разлика във визията,но кг.падат-свалила съм още 2 или общо 15 за 2м. и половина.Режима си върви успешно.
Бронте,и аз съм от новите и първия съвет,който получих ,беше от Мименсита и той беше да не правя 1 етап повече от 7 дена.А моите кила бяха мноооого-123.Желая ти успех!Лека вечер на всички вас-прекрасни дами!

# 309
..... Имаме си Царица майка, имаме си летописец, имаме си стабилни работнички, сериозни войни и такива като вас палави и още неуки деца. А нали знаеш как се внася ред в навиците на подрастващите -  Со кротцв со благо и со малко кютек Joy

Хехееее......Колко точно описание.... smile3532 newsm51
Бравос!Развесели ме!   bouquet

# 310
Хубаво, де...щом трябва, да се изтъпанча, както  му е редът- на 36 съм, висока 1,64, стартирах от 80,500 кг. Моята заветна  цел е  да се докопам поне  до 60. Според калкулатора трябва  да съм   64 кила, ама не ща Crossing ArmsМерки  пропуснах да си  взема, но много лесно  по  дрехите  ще разбера  топя ли сланинките или не. ДНес ми е трети  ден, главоболието  понамаля. В първа  фаза  ще стоя  до 10- ти ден,  така съм решила, щото   килата ми за сваляне  са много.
Явно наистина не обичаш да те дърпат за опашката! Mr. Green Ама да си кажа и аз к`вото съм си наумила.
Според мен 10 дни ударна са ти много. Първо, че трябва да са под лекарски контрол и второ - аз също съм на 36, с две деца, висока съм само 3 сантима повече от теб и стартирах от 89 килограма. Ударната ми беше само 5 дни. И както се вижда и от линийката ми - калкулаторът и на мене ми даде 64 килограма, но вече един месец в Трета, поддържам 61-62.
Мерки и аз не си бях свалила в началото. Измерих си обиколките едва когато влязох в Трета, за да следя как се справям, `щото трудното е тук и сега, преди беше песен. Crazy
А за "посрещането" на новите - не съм много нова, в средата на другия месец правя 1 година на този режим, но все още питам, за да съм сигурна. Вярно, че някои отговарят по-остро, ама... ако отсея нещо от отговора им - добре, иначе не си го слагам на сърце. НО Naughty, внимавам много в препоръките и написаното от "колежките" в темите, за да не сътворя някоя наистина потресаваща глупост и да навредя на себе си... `Щото, едва ли някой може да промени мнението ти за нещо или решението ти как да постъпиш. Човек сам си троши главата, то е ясно, ама нека сме разумни! Peace

# 311
Хубаво...значи, ако се изкуша от нещо, ще си признавам тук, та да си отнеса, както му е редът, тиганя по главата Grinning
Две сутрини  закусвах по три супени лъжици овесени трици с кисело мляко, но  ги изяждах  с нежелание. Тая сутрин ги   пробвах с  гореща вода, малко хималайски кристалчета  и  една  лъжица извара. Боже-е-е, вкусотия  до шия!
На обяд смесих извара с кисело мляко, намачках едно сварено яйце, овкусих  цялата смес  и   се получи чудесна  гарнитура  за парчето   печено пилешко месо, което ми беше менюто за обяд.
Между другото, прави  ми впечатление, че трети ден нищо сладко не ме изкушава, макар че съм отявлен сладкояд / то си личи и по килата, де/.Още първият ден направих опит за режимен  сладкиш, но  не ми се получи или пък  не успях  да възприема  вкуса  му  заради необичайното му  за мен съдържание. Може да е заради подсладителя newsm78.Дотук единственото, което ме притеснява е, че  не  мога да си намеря обезмаслена  извара. Тази, която имам е с 1.3 грама съдържание  на  мазнини.
А сега   започвам да търся  в нета внещо  за  това как точно  да косумирам соевия протеин.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 17:01 от Бронте

# 312
  • Испания
Хубаво...значи, ако се изкуша от нещо, ще си признавам тук, та да си отнеса, както му е редът, тиганя по главата Grinning
Две сутрини  закусвах по три супени лъжици овесени ядки с кисело мляко, но  ги изяждах  с нежелание.

Ядки? Предполагам е грешно написано, нали?

По-добре не се изкушавай, ако питаш мен. Защото тиганите ще си ги отнесеш, но последствията ще бъдат за режима ти и тЕлото ти.

# 313
Две сутрини  закусвах по три супени лъжици овесени ядки с кисело мляко, но  ги изяждах  с нежелание. Тая сутрин ги   пробвах с  гореща вода, малко хималайски кристалчета  и  една  лъжица извара. Боже-е-е, вкусотия  до шия!

......Aз ли нещо не съм дочела,ама все си мисля,че ТИ не разбра,че трябва да ядеш овесени ТРИЦИ ,а не ядки.... Whistling Whistling Whistling

П.П. хЕХЕЕЕЕ....Смайлисче Hug

# 314
  • Лутаща се
....единственото, което ме притеснява е, че  не  мога да си намеря обезмаслена  извара. Тази, която имам е с 1.3 грама съдържание  на  мазнини.
Обезмасмена извара има в Кауфланд и в LIDL. Аз си вземам от насипната в Кауфланд - страхотна е! Разбивам я с пасатор + пр. мляко - получава се перфектно крема-сирене.

Дай снимка на тези хималайски кристали и кажи как и за какво се използват, от къде се купуват. Май спомена, че се използват вместо сол, но за нещо друго?

Виж, че пише ЯДКИ не обърнах внимание. Блейка съм си...

Общи условия

Активация на акаунт