Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 738
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Четох и то няколко пъти.

Дали? Или си чела през ред?

2. Желателно е да се приемат овесени трици (НЕ ЯДКИ) – по 3 с.л. на ден, по възможност до обяд. Целите са две: облекчаване на отделителните функции (запекът традиционно съпътства този род хранене) и увличане на калории. Има два варианта: разбъркани с вода или с ниско-маслено кисело мляко. Могат да бъдат евентуално заменени с пшенични трици, но има опасност от подуване на корема. Приемат се от първия ден на режима.

# 286
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Сигурно ви е писнало от новаци, но от вчера и аз съм сред вас Simple Smile И ще ви задавам  отвреме- навреме глупави  въпроси, щото в главата ми е пълна каша от информация.
Започвам от първия въпрос:
1. Вместо  сол,  си купих вчера  хималайски кристали  от един диетичен магазин. ПРодавачката изрично ме увери, че  с тях няма да задържам вода и че няма да попречат на  резултатите от режима ми.  Някоя от вас, девойки, има ли  опит с хималайските кристали или съм си дала  парите  напразно.
2. Понеже съм лапнишаран същата продавачка  успешно ми продаде  вчера  един солиден пакет соев  протеин- много фино прахообразно  вещество, което, по нейна  информация, мога да използвам широко  в приготовлението  на  различни ястия. ПРотеинът  е  90 %-ов. Та въпросът ми е, понеже нищо  не срещнах  за соевите протеини, мога ли да го използвам вместо царевично нишесте например?
3. В рецептите  за първа фаза намерих една  за  сос, в който като съставна  част бяха включени корнишони. Да няма  грешка някаква, тъй като  нали изрично  са забранени  зеленчуците в първа фаза, още повече консервираните, в чиито маринати има  изобилно сол и захар?

И така, днес ми е втори ден. Боли ме глава,но не  знам защо / дано  не е заради липсата на въглехидрати/. Опитах се вчера да приготвя  един разкошен на вид сладкиш, който видях в темата за дюканските  рецепти. Като го опитах, признах, че е пълен провал и  го изхвърлих.

Стискайте ми палци, щото ми писна  да съм   дебела след раждането. Нищо не ми става, но и аз  купувам само най- необходими дрехи, с надеждата, че в някой слънчев ден ще мога да се намъкна в хубавите  парцалки, които   нещастно висят в гардероба вече трета година. Взема ли да си купувам  много  дрехи с големи размери ще  излезе, че съм се примирила. А не съм.
Успехи и минуси ви пожелавам!

# 287
Завид, завид за срещата Cry Cry Cry Cry
Утре и Пловдивска ще има Cry Cry Cry Cry
Исачееее, я не се скатавай ами да си спретнем викам с тебе една срещичка и ние, да ме гостиш с една Дюканска торта, с едни сладкиши  Rolling Eyes  Rolling Eyes  по случай Рожденния Ден, няма да дойда с празни ръце , и подарък ще имаш..ти само ми наготви Laughing Laughing Laughing
 newsm67 В този ред на мисли да си жива, здрава, да се харесваш, да бъдеш харесвана и обичана, винаги слаба и все така усмихната  newsm59

# 288
  • София
bigbaba, няма нищо по-стимулиращо от това да видя всички ви на живо, благодаря за добрите намерения, надявам се на някоя от следващите срещи да се случи това. Книгата имам, трябва препрочитане със сигурност, на първа страничка в темата вярно - всеки път откривам по нещо ново. Ще ги боря кг, като си приготвям храна и по рецептите, много е полезно . Пък дано разбера какво имаш предвид  Hug

# 289
  • Испания
bi_bi, може би количествата са ти по-малко. Дотолкова доколкото разбирам написаното от теб:

1. Триците ти трябва да се 3 супени лъжици /веднъж споменаваш, че са две/
2. Яж ги на закуска. Тогава ти помагат за изчистване на организма, за тоалетната, освен това съдържат въглехидрати, които и според други лекари, не е добре да се приемат следобяд и вечер
3. Споменала си 2 малки кюфтета. Да са малки, малки, колко малки? Аз омитах по 4-5 кюфтака  Joy, по-скоро приличащи на шницели и свалях. Сигурно ще кажеш, че не можеш да ядеш повече, но все пак...

Колко вода пиеш? Ходиш ли всекидневно до тоалетната? Не те питам заради друго, а защото и това оказва огромно влияние.

elan71, радвам се, че мога да ти бъда полезна.

woman555, вече са ти казали: триците - от първия ден на режима и до живот.  Naughty

Бронте, за втория ти въпрос: соевият протеин е сред толерираните вече от Дюкан продукти /според испанските източници/ - 50 г седмично /http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19198285#msg19198285/. За третия ти въпрос: корнишони, лук само в малки количества като подправка, но корнишоните не трябва да съдържат захар. По-добре е в първа фаза да се въздържаш от тях.

От книгата /за ударната фаза/: Корнишоните и лукът са позволени, ако се употребяват като добавки, но не и ако се консумират в такива количества, че да бъдат възприемани като зеленчуци.

Главата те боли, защото организмът ти се чисти.

Скоро не съм си писала призива: Четете, момичета! В книгата има всичко, при това написано идиотоустойчиво!!!

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 01:51 от smileys

# 290
Добро утро прекрасни!
elan71,  Hug Хайде и ние да си спретнем една срещичка, че нещо изоставаме от другите градове Wink
woman555, хапвай три лъжици трици всеки ден. Вършат хубава работа при проблем с WC- то. Peace А какви вкуснотии можеш да си приготвиш от тях...  chef
Only, приятно изкарване на пловдивчанки и да направите снимчици... Grinning
(не)Обикновена, щом на 5-ти и 6-ти не си във Варна, пиши на лични на 12-ти и 13-ти дали си тук. Та да си спретнем и ние срещичка.
Приятен ден ви желая!

# 291
  • Бургас
woman555, триците се ядат от 1ден на режима и присъстват в режима винаги, 4фаза е до живот, а те са едно от нещата което винаги трябва да консумираме Peace
Искам да ви пиша още, но нета ми е мобилен и ужасен, довечера като се прибера ще се разпиша повече.
Да се похваля поне, че съм 66кг Grinning

# 292
  • София :(
                   Добро утро  Hug
              Вчера си дадох малко почивка покрай калпавия нет и скапания си компютър, но днес вече пръстите ме сърбят, пък и... не си е работа да пия кафе без вашата компания, така че... да го нападаме  Laughing

Срещичката вчера беше прекрасна и мнооого вкусна, ANNAFACE, с право завиждаш  Wink
             bi_bi, и на мен ми се струва, че са ти малки количествата. Истината е, че във втора се сваля с ядене.
             elan71, честита месечинка на патеричка   bouquet Да ти кажа, че дългото моткане във втора с някакви неясни идеи не е много препоръчително  Peace
             Only, приятна и забавна среща, чакаме да видим има ли още живи дюканки-пловдивчанки  hahaha
             Бронте, добре дошла! Обаче... я да се представиш по надлежен ред, какво е то туй!?  Изтъпанчвеш се пред строя и казваш - възраст, ръст, сегашно тегло, цел, резултат от калкулатора... Че си раждала веече го разбрахме. И да не се впрягаш много - много накой като се разсъска, Сисссс  Heart Eyes, то е не защото сме лоши, а защото се опитваме да предпазваме начинаещите от грешки  Peace
             smileys, завиждам ти за търпението  Hug
             Mira 1919, стига яде, жено, не отслабна ли достатъчно вече  Mr. Green
             isache, nikolincheto пожелавам ви сърцата ви да треперят от любов, краката от секс, ръцете от подаръци и в очите ви винаги да има сълзи от смях! ЧРД, момичета  Hug

Усмихнат, слънчев и режимен изборен ден  Hug Hug Hug

# 293
Завид, завид за срещата Cry Cry Cry Cry
Утре и Пловдивска ще има Cry Cry Cry Cry
Исачееее, я не се скатавай ами да си спретнем викам с тебе една срещичка и ние, да ме гостиш с една Дюканска торта, с едни сладкиши  Rolling Eyes  Rolling Eyes  по случай Рожденния Ден, няма да дойда с празни ръце , и подарък ще имаш..ти само ми наготви Laughing Laughing Laughing

Честно да ти кажа , преди няколко дена си мислех да свиря сбор за днес , като очаквах само Майки и евентуално ти да се отзовете. Обаче ни се обадиха , че ще празнуваме в събота вечер рождения ден на един приятел / мъжа на твоята състудентка  Simple Smile / и не знаех как ще се развият нещата за неделя..... Обаче , така или иначе мисля скоро да обявя една срещичка , пък с рожден ден или не , аз пак ще ви спретна нещичко...  Hug

Благодаря за пожеланията - да ви почерпя с малко режимни сладкиши тогава.....

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 08:54 от isache

# 294
  • Испания
Исаче, Николинчето, честит рожден ден!

Николинче, още чакам да се появиш и да разкажеш за сватбата.  Hug

Мимсче, знаеш, че понякога ми изневерява, но никога с лоши чувства. Ядосвам се, когато някое момиче прави глупости или не вземе книжката в ръце и да чете ли, чете...  Wink

# 295
  • София
Здравейте момичетааа.....

Ставам си аз тази сутрин с детето и гледам малеее 9:00 ,викам тоя моя син, как така да спи до толкова късно,че и аз да се наспя...а то било 8:00..вчера цяла една държава говори за смяна на часа само аз не разбрала  Joy Joy Joy Joy

Качвам се на кантара ....няма батерия  Crazy ...определено днес не ми е ден... мислих да ходя до кауфланд,там много редовно има промоции за кантарев ...направо да си взема новичак...

Много искам да дойда на срещата днессс но не сме в Пловдив  Rolling Eyes Rolling Eyes ...много весело да си изкарате ,на следващата ще съм с вас  Peace

Напоследък имам много силно главоболие и не знам на какво се дължи това  Sad доста неприятно усещане...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ,КОИТО ИМАТ ТАКЪВ...пожелавам преди всичко да сте здрави,усмихнати и много позитивни дни и настроение!!!  bouquet newsm51 newsm59 newsm38 Tada
Хайде до после ,че много се разписах!! целувам ви всичкиии!!!

П.С.
smileys -сега прочетох че главата може да боли от чистенето на организма...като прочетох идиотоустоичиво се сетих, че само от тва ме боли главата!! винаги си давала точни и прями съвети,благодаря ти много ,както на теб така и на всички които са ми помагали до тук!!!  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 10:55 от desislava_87

# 296
  • София
Хубав и слънчев изборен ден, момичета!!!   bouquet

Да поздравя първо рожденничките, isache, nikolinche, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА
Да сте живи и здрави, обичани, щастливи и удовлетворени от живота си   Hug Hug

Исаче                                                         Николинче             

Срещата вчера беше невероятно освежаваща и "откровенно вкусна"  Laughing  Heart Eyes.
Дано днес и пловдивчанки се почувстват така, както ние вчера   bouquet
Русенки, така като гледам и вашите срещи не са за изпускане, ще вземем да се натоварим една кола софиянки и да видим тогава как ще ни посрещате  Heart Eyes
veroni76 , ми какво чакате. Обикновенно варненки са на ниво  Simple Smile, не предавайте идеята   bouquet

Истината е, че на тези срещи, събирайки се с хора които само на пръв поглед са ти чужди, се оказва, че ги заобичваш много бързо. Та ние се подкрепяме, разбираме проблемите си чудесно и за това атмосферата, която цари е уникална. Само който не е ходил, не може да разбере.  Hug
Еее, днес не се премерих, моооого вкусни неща имаше  Joy Joy

Няма да отговарям на въпросите, защото са ме изпреварили Mira 1919, smileys   Hug  bouquet

# 297
  • Лутаща се
Здравейте!
Исаче, Николинчето - честит рожден ден и от мен. Мимс е отправила такова страхотно пожелание, че не мога и да се опитам да измисля нещо по-хубаво. Бъдете здрави и обичани, обичайте!   bouquet

Мен ме е налегнал някакъв световен мързел. Къщата е на вили и могили, а на мен само ми се сгушва в леглото с чаша какао и да гледам някой филм.
Но няма как, няма кой да свърши работата вместо мен. Поне няма да готвя, хладилника е пълен.

При вас студено ли е? Аз умирам от студ. Купих си мурсалски чай, та след малко мисля да го опитам. Дано ме стопли.

# 298
Ха добър дАн  bowuu
Привет-мривет...да се запиша, тук съм, чета, ама нямам много време за писане.Нямам и с какво да се хваля.При мен изглежда боледуването ми оказа голямо влияние.Нямам минус от много време,м ама нямам и плюсове. Седя си на едно 70 кг и не ще да мръдне Кантаря  #Cussing out
Обаче аз си карам послушно и си чакам.

Честити рождени днина Николинчето и  на Исаче  bigdance2 newsm59  ura

Верони, ама ти още ли не си я обявила тая среща ?Ми то ако чакаш на всички да ни е удобно, мой да сА срещнем другото лято  Mr. Green

# 299
  • Лутаща се
Верони, ама ти още ли не си я обявила тая среща ?Ми то ако чакаш на всички да ни е удобно, мой да сА срещнем другото лято  Mr. Green
smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт