Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 742
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
О, Сисссс, ти от де изпълзя  hahaha  Heart Eyes Hug

Винаги когато усетя че се опитват да ми завземат "титлата" -изпълзявам! Mr. Green
Защото злобната тук съм аз,и не си  отстъпвам позицията ...Дори и на Бабето! Mr. Green Wink

# 271
  • Испания

smileys, дето линка е супер, ами и мацката така директно ни казва, че само си търсим оправдания за мързела... Щом мен, отявления мързелак ме досрамя  Blush

И мен мЪ Йе срам, ама файда - йок!  Wink

# 272
  • София :(
                   Хич и не мислех да се включвам, но... мярнах една сладуранка затрила се от векове и ...
            Azalita, къде се загуби ти, душо? Ще ли те видим утре или... А посмей сега да не се разпишеш  hahaha

# 273
  • Испания
Добро утро!  Hug

Кафе? И малко чай се мъдри между кафетата.

Добрата новина е, че тази нощ ще спим час повече.  Joy Да не забравите да си върнете часовника с час назад, преди да си легнете довечера!  Wink

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 09:23 от smileys

# 274
  • София
Добро утро   bouquet  bouquet

smileys , благодаря за кафенцето  Heart Eyes
Много хубаво подсещаш, от тичане насам натам всяка година го пропускам и се сещам на следващия ден - ако домочадието разбира се не ми премести часовниците без да ме уведоми  Rolling Eyes

При мен нещата се движат в правилната посока - задържане, спадане, задържане, спадане и така бавничко, но стабилно. Спокойна съм и не бързам. Осъзнах, че пролената мания дето ме беше обзела - дойде ли хубавото време и аз да съм с перфектните форми е била чисто безумие. И то не защото не стигнах килограмите, а защото хубавата визия е свързана с прибрана и стегната кожа, а и не само кожа - необходими са и мускули все пак  Wink Та сега реално знам, че това ще бъде движение в тази посока докато стигна преклонна възраст  Joy и почна да се движа с бастунче  Joy До тогава няма отпускане. Иначе прасчо ще излезе от кочинката и лоша работа  Embarassed Embarassed

Стягам се за среща - да използвам да поканя още веднъж всички намиращи се в София и региона - заповядайте, винаги е страхотно!!!  Hug Hug Hug

# 275
ДобрУтро чаровни! Grinning
Аз имам следната питанка - Тъй като на 5 и 6.11 до обяд ще съм в Хисаря, има ли някой от там, който иска да пие по едно кафе с моята особа? Mr. Green
Ще ходя с мъжО на някакъв ветеринарен симпозиум Crazy, ама нямам намерение да слушам лекции за илачи, а смятам да се мотам из градчето и да правя снимки! Naughty

# 276
  • София
Здравейте, момичета. Вече почвам много да се ядосвам, сега ще се опитам да опиша приблизително какво съм яла в последните дни и моля да ми дадете насоки и съвети, защото кантарът не мърда от -3кг, а от началото на режима са точно 19 дни:
- сутрин - по-малко от 150-180 гр. кис. мляко с 3 с.л. овесени трици и малко степче; или палачинка намазана с ескуиза; или палачинка с трици, кайма и подправки;
- обяд - пилешко филе на грил тиган или кюфтета от телешка кайма, в която слагам малко лук, пека ги на същия тиган; или омлет от 2 яйца, пуешка шунка, червена чушка и подправки в зависимост от П и ПЗ дните;
- след обяд понякога хапвам сладкиша на смайлис с нес кафе /съобразявам дали съм яла трици сутринта/; или палачинка намазана с дюканско сладко от плодов чай; или сладкиш с извара; + кафе
- вечеря - почти винаги същото като на обяд.
Възможно е количествата да са ми много, сега ще опиша за вчера например:
- сутринта закусих кис. мляко с 2с.л. трици;
- на обяд омлет с пуешка шунка и чушка;
- вечеря - 2 малки кюфтета, ряпа на салата. След което май омазах нещата с палачинка със сладко от плодов чай. Не знам тук дали количеството, дали плодовия чай или и двете, но сутринта нямах "-"  Sad И де факто си задържам от около 2 седмици, защото тези 3кг ги свалих почти всичките на ударния период. Възможно е и защото правя режима за втори път...
Моля ви да ме посъветвате какво да правя.  Hug    bouquet
Много ми се иска да дойда на срещата днес в Дивака, но синът ми ходи на курсове по математика в събота и стоя да го чакам. Определено щеше да ми е приятно и от полза да обсъдя моите терзания с кг... Весел купон! Hug
Съжалявам за дългия пост, но малко почвам да се депресирам #2gunfire

# 277
  • Варна
Здравейте,мили ми Дюкеси Hug Hug Hug  bouquet
Тук съм, режимна съм.Всяка сутрин закусвам с вас,пия от кафенцето на Мименсита,вечер се стоплям с козинките и те така. Радвам се за постигнатите резултати на всички smile3501
Благодаря на smileys,за полезните постове и рецептите естествено,които споделя с нас  bouquet
Благодаря,че Ви има! За отчета вчера направих 8м.с Дюкан и Вас естествено Hug Първите 3м.бях на 3П/3ПЗ после преминах на 2/5.Калкулатора ми даде 65кг.,но аз реших да продължа още малко,можеби още 4м..т.е.като направя 1г. минавам в3Ф или 3+,не бързам за никъде вече съм много даволна от постигнатото,макар да има още какво да се дооформя,ноо има време Wink
 Hug Hug Hugнавсички и успех в борбата с кг. newsm51

# 278
Би Би - какво да ти кажа дете, май ще започна като една баба мърморана. Моля те върви в началото на която и да е тема и прочети няколко пъти първа страничка, после си изтегли книгата - прочети и нея поне един път на вентилатор и поне един път по подробно. Защо ти го казвам -  не,  че нямам желание да ти отговоря, но не съм сигурна дали ще ме разбереш. Доколкото разбрах това ти е трето започване на режима  и би трябвало да си запозната с основните правила на режима. Опитай се наистина да дойдеш на някоя от срещите за да можем нагледно да ти се покажем  и споделим опит. Няма нищо по надъхващо от такива събирания. Днес срещата в Дивака беше традиционно прекрасна. Всички се похвалиха с прекрасни резултати и визии, имахме си и нови попълнения, ама щатния ни фотограф отсъстваше по уважителни причини/ Деско дано с мама всичко да е наред Praynig/ и снимките са под въпрос.

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 19:41 от bigbaba3

# 279
  • Пловдив
Пловдивска среща-утре,неделя от 16 часа пред МОЛ Галерия !!!

# 280
  • софия
Здравейте момичета!
Аз отново имам въпрос  Embarassed
Овесените трици само в последната фаза ли се взимат, че нещо не съм ходила до WC-то и малко се попритесних.... или мога да си ги купя и сега?
Лека вечер и много минусчета!!!

# 281
Здравейте момичета!
Аз отново имам въпрос  Embarassed
Овесените трици само в последната фаза ли се взимат, че нещо не съм ходила до WC-то и малко се попритесних.... или мога да си ги купя и сега?
Лека вечер и много минусчета!!!

Поредната дето не умее да плува,а се е хвърлила в дълбокото! ooooh!

# 282
  • софия
Сисссс - като не мога да плувам - метни един спасителен пояс!
Не виждам защо трябва чак толкова да се възмущаваш - просто трябваше да подминеш въпроса ми, вместо да се възмущаваш.

# 283
Сисссс - като не мога да плувам - метни един спасителен пояс!

Стр.1!  Mr. Green

# 284
  • софия
Четох и то няколко пъти.
ЧЕТВЪРТИ ЕТАП: - окончателна стабилизация
Включване на всички храни. По един ден седмично задължително само на чисти протеини. Всеки ден по 3 лъжици овесени трици!Трае цял живот.

Това за триците го пише единствено на 4 етап. - затова и попитах.

Общи условия

Активация на акаунт