Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 747
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Испания
Хмммммммм, не знам защо сега отваря друго. Статията е:

"Вътрешни бедра като желе - не, не, не!

Как да стегнем вътрешната част на бедрата?" Има и клипче. По-важно е клипчето, защото упражненията се виждат нагледно.  Simple Smile

Ето линкът на клипчето: http://vbox7.com/play:2a83a4edef&ef=1

Текстът на статията:

Във фитнес залата, най-използваните уреди от жените са тези за вътрешната и външната част на бедрата - от седнало положение се събират или разтварят крака срещу съпротивлението на машината.

Ще ви разочаровам, че това са най-малко ефективните уреди и ако искате стегната вътрешна част на бедрата трябва да правите други упражнения.

Вижте във видеото по-долу кои упражнения за бедра са най-ефективни:
/тук е клипчето/

Хубави крака не са възможни без упражнението КЛЕК

Много хора смятат, че клякането вреди на коленете, а всъщност това упражнение прави коленете здрави. Правилната техника на изпълнение лесно се усвоява, ако сложите стол зад вас и сядате и ставате. Това е клек за начинаещи, но трябва да се мие през тази фаза, за да се усвои техниката на изпълнение. След това се преминава към по-дълбок клек (до бедра успоредни на пода).

Клек за напреднали е с тежест и даже и дамите е добре да стигнат до този етап, защото бедрата извличат невероятни ползи от силовата стимулация. Силовите упражнение подобряват кръвообращението в областта, за която се тренира и това е единственият начин за така мечтаната от всички редукция на мазнини само в определени зони (трудно постижимо, но дава лек ефект).

Друго перфектно упражнение за бедра е изкачването на стълби, което може да се замени с качване и слизане от стол. Да се използва стол с твърда повърхност, защото стъпването върху меки повърхности може да повлияе неблагоприятно върху коленете (само, ако имате проблеми с коленете).

Спринтовете са перфектно упражнение за цялото тяло. Важното е да се спринтира (бяга бързо) на максимума от възможностите. Даже и да издържите само 10-15 секунди, това е перфектно, защото тук целта е да на максимум, а не продължително време.

Често виждам в залата да се бяга на пътеката дълго и бавно. Това е подходяща тренировка за хора с високо наднормено тегло, защото те все едно бягат с тежка щанга. Високото тегло при тях създава трудността и равномерното, не бързо бягане е подходящо за развитие на дихателната и сърдечно-съдовата системи.

Обаче, ако имате да свалете под 10 кг. и вече сте направили няколко месеца тренировки, тогава заложете на даване на максимума от вас за кратко време.

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 09:38 от smileys

# 256
  • София
Смайлис, много ти благодаря за клипчето и най-вече за рецептите, които чета от няколко дни и се радвам на добро хранене с тях  Hug  bouquet

# 257
Добро утро!
Днес кантара показва още 0.500кг на долу,е направо ще се пръсна от щастиеееее Grinning

# 258
  • Плевен
Привет, сладурчета!
Смайлсче, четох и аз точно тази статия сутринта! От нея пък отидох на сайта на Румяна Илиева и щях да пращам линк към статията й пък за сутрешната 5 минутна гимнастика, която изстрелва метаболизма в космоса. Предполагам, че който се е зачел в предната ще стигне и до другите - имаше и за гимнастика в къщи - хубави са нещата, за който има волята да се занимава!
Пък нали съм "абонирана"за Дюканския сайт - вчера ми бяха известили за бисквитките с името Дюкан на тях...Еее, човека си направи бизнеса, както пише по книгите! Я се замисли дали да не откриеш някоя мини сладкарско цехче за твоите произведения и да вземеш да подбиеш цената на неговите неща! Защо не помислиш сериозно по въпроса? Може да кандидатстваш с проект за заем от банка и да разшириш после производството. Виж какво прави човека! Хайде на първо време в къщи ги произвеждай! Не се шегувам! Тук има наши големи кафенета, които се снабдяват от домашни производители на торти. Нещо като надомна работа е при тях.
Много мило от страна на г-ца Кобрети, че не ми се сърди! Благодаря, сладур! Искам да съм остра, защото здравето е преди всичко! Знам, че на тези години госпожиците са толкова критични към външния си вид просто от суета! Не, че имаш нещо за сваляне! Както казваш - това си структура на тялото! Повече няма да разисквам този въпрос, обещавам!
Колкото до БигБаба - май злобичката е в теб! Никого не наричам луд в случая! Казвам, че според мен ще е луд всеки, който смята за нормално свалянето на тези уж излишни" 3 килограма! И щом за някои е красиво жена да тежи 43 килограма...Ами - чисто безобразие си е! Имайте предвид, че това е млада, нераждала жена и може да си съсипе репродуктивните функции! Абе, какво обяснявам изобщо! Наистина се гневя на такива неща! В дюканския режим става въпрос за сваляне на наднормени килограми - да - било 2-3, било 50-60, но наднормени!!! Пък вие си давайте съветите за съсипване на здравето на това младо същество! Аз искам да съм полезна, не добра и обичана! Може и по-любезно да се обяснява, но това няма да се разбере!
Хубав ден на всички! аа, имам минусче сутринта-500 грама! Достигнах нивото от миналата седмица...преди да стане фала на командировката!

# 259
smileys, големи благодарности за линка! Тъкмо си търсех упражнения, които да мога да правя на работа и клековете са просто идеални! Много ми харесва начина, по който говори и обяснява мацката.

Иначе да се похваля... днес най-сетне имах раздвижване на кантара в правилната посока: -0,5кг... е, това е след един полу-лунен, полу-Дюкански ден (т.е. на айрян), така че не знам дали са реални, но все пак е минус, който много ме радва. Относно лунните дни, доколкото разбирам, мненията тук са противоречиви. Аз ги започнах заедно с Дюкан като тренинг на волята. Сега след лунен ден съм толкова очарована от режимните храни, които иначе от време на време ми втръсват малко (е, така е като съм с две леви ръце в кухнята), че изобщо не се изкушавам от нережимни сладости Simple Smile Сега виждам, че с deni_m и ArhMih сме в комбина... браво и честито!

Кажете, как да ви открия в Дивака тази събота?! Много ми се ще да се престраша да дойда на Софийската среща (ако нямате нищо против).

# 260
ArhMih, като ти гледам линийката съвсем не смятам,че си най-добрия пример за подражание и даване на съвети! Mr. Green
За разлика от Бабето,която от доста години вече е успешна четвъртофазничка! От нея доста можеш да научиш,ако естествено спреш да се пениш де! Twisted Evil

# 261
  • Русе
smileys страхотен пост.Започвам тези упражнения. Я имало и нови рецепти newsm78 newsm78 аз мислех,че не се добавят нови, ами са публикувани всички от всеки   Embarassed Embarassed Embarassed Веднага ще ги прегледам

# 262
След вчерашния четвъртък и чисти протеини- визирам обичаната от мен сукмрийка, днес съм 61,400 кг. Party Party Party
Ей с такива резултати не съм се хвалила. За това се чудя, аджеба дали кантарев не се е издухал. Смених му батерията- пак същото. Взех две двулитрови бутилки пълни с вода. Метнах ги една по една на домакинския ми кантар. Сумирах ги и двете и после хоп заедно на колемия кантар. Ами пак същото... Вече се замислям дали да го сменям. Ще си взема нов, той пък ще ме разочарова и депресира. Аз ще му тегля един шут и ще го навра в някой шкаф и пак ще си се гушкаме със сегашния Кантарев hahaha
Само да споделя, че мерките ми като бях 63 кг. бяха по малки от сега. Ей туй нещо вече съвсем ме учедва. Thinking Сега съм с килограм и половина надоле, пък обиколката на талията ми е с 4 см. повече. Мен ако питате не е важно колко тежиш, а как изглеждаш Whistling
Също искам да споделя, че всяка сутрин правя упражненията на петимата тибетци. За сметка на тях увеличих приема на въглехидратни храни.

# 263
  • Испания
bi_bi, ragdoll, за нищо. Ползвайте всичко с удоволствие!  Hug

Ето тук още упражнения. Вдясно на клипчето има какви ли не.

http://www.youtube.com/watch?v=sqY_fU1L9aA&feature=player_embedded

ArhMih, скица!  Hug И тук ме ръчкат от години да отварям ресторант. Още по времето, когато и не бях сънувала за Дюкан, но... приключих с частния бизнес отдавна. Повярвай, знам "сладостта му". Наред с директорската работа издавах собствено списание и, тъй като не исках нито да се свържа с мутри, нито да стана нечия любовница, издържах 4 години, за да докажа, че и това мога да правя и приключих завинаги.

maikinatati, радвам се, че са ти полезни.  Hug А рецепти превеждам периодично. От известно време не съм, защото съм малко на периоди. Сега съм си дала почивка. Но пък има вече предостатъчно публикувани. Като ми дойде музЪТ  Joy, пак!

deni_m, честито ти минусче!   bouquet Все така да се хвалиш!

За сметка на тях увеличих приема на въглехидратни храни.

Внимавай с въглехидратите.  Naughty Натрупаните мазнини не тежат колкото мускулите, затова и в началото кантарът подлъгва. Затова не е чудно, че мерките растат, а кантарът показва друго. Не искам да те стряскам, само да ти изостря вниманието.

# 264
  • Плевен
Смайлсчето!  Hug Е, щом си минала по този трънлив път - ще ни радваш само нас! Ние пък не сме малко и сме щастливи, че те има и допълваш рецептите с новости!   bouquet

# 265
Смайлсче, увеличението ми на въглехидратите е натрошени пълнозърнести спагети в пилешката супа и режимните сладкиши. Като внимавам да не изяждам повече от една супена лъжица царевично нишесте/15 гр./ на ден. Но пък всеки ден си хапвам я сладкиш, я супа, я и двете. Големи въглехидрати са, нали? hahaha Ама пусто много дълго време я карах все на ПЗ дни и П дни, та за това реших да ям всеки ден въглехидрати, но по малко. Последната ми гала беше на 1/10, а сирене, кашкавал и пълнозърнест хляб така и не ям. Хлябът ми е от триците, а изварата ми е чудесен заместител на сиренето и кашкавалът Mr. Green

# 266
  • софия
Здравейте отново. Аз реших да карам 3/3 - дано да е добре, но отново имам въпрос: втория етап ще го почна неделя /утре ми е 3 ден/ - ама трябва да почна 4 ден с ПЗ или да броя отново 3 дни П и след това ПЗ? Много объркано го написах, дано да ме разберете и да отговорите.
Между другото разгледах снимките - на някои от снимките разликата е поразяваща... думи нямам - дано и аз да мога да се похваля с подобно нещо и дано да не съм от тези, които вместо да свалят - качват  Hug
Лека вечер!!!

# 267
Здравейте момичета. И аз се запалих доста по тази диета, защото пробвах какво ли не, но без резултат. Обаче аз ли не разбирам нещо, незнам, но ще се радвам да ми помогнете като ми отговорите. Не разбрах - първо ударният етап - ясно. Но втория етап не мога да го разбера - как така до сваляне на желаното тегло, т.е. няма определени дни като на ударния етап ли? И как става редуването на П и ПЗ? Тук много се оплетох.... иначе - аз съм 62кг. в момента, а винаги съм поддържала 52кг. въпреки че пак си имам сланинки тогава, но така се чувствам добре въпреки височината си /много съм нисичка/.
Извинете ме за глупавите въпроси и благодаря на отговорилите   bouquet

Здравей. След ударната П фаза , започваш втора фаза като началото  й е с ПЗ. Например , ако ударната фаза ти е 5 дни , на 6-тия ден започваш с ПЗ и редуваш според схемата , която си си избрала. Ако си избрала 5/5 - редуваш 5 дни ПЗ , после 5 дни П и пак 5 дни ПЗ , и така продължаваш до достигане на желаното тегло. Която и схема да избереш , знай че първото число винаги е П , а второто ПЗ. Не прави повече П дни от ПЗ /макар че някои са го правили/ , защото си има риск , но дали ще го поемеш си е твое решение - аз не бих ! Направих го само две седмици в края на втора фаза , уж да раздвижа метаболиза , но ефекта при мен беше обратен ! И в никакъв случай не прави повече от 5 дни П , уж с цел по-бързо и по-много сваляне на килограми !
Здравейте отново. Аз реших да карам 3/3 - дано да е добре, но отново имам въпрос: втория етап ще го почна неделя /утре ми е 3 ден/ - ама трябва да почна 4 ден с ПЗ или да броя отново 3 дни П и след това ПЗ? Много объркано го написах, дано да ме разберете и да отговорите.
Между другото разгледах снимките - на някои от снимките разликата е поразяваща... думи нямам - дано и аз да мога да се похваля с подобно нещо и дано да не съм от тези, които вместо да свалят - качват  Hug
Лека вечер!!!

По-ясно не знам как да го обясня  newsm78

# 268
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
              smileys, дето линка е супер, ами и мацката така директно ни казва, че само си търсим оправдания за мързела... Щом мен, отявления мързелак ме досрамя  Blush
              deni_m, а да знаеш какви минуси има след среща...
              ArhMih, всеки носи глава на раменете си и отговорност за здравето си - било то физическо или психическо, така че... нека всеки каже мнението си, пък питащия да се решава сам.
               ragdoll, е как как - търсиш най-шарената, пъстра и шумна женска компания и си на правилната маса, пък ако на нея се кипри и моя аватар... улучила си право в десятката  hahaha
               О, Сисссс, ти от де изпълзя  hahaha  Heart Eyes Hug
               maikinatati, рецепти да искаш - извират направо. Вече си мисля, че няма рецепта, която да не може да бъде подюканчена  Thinking
               veroni76, няма жена доволна... Я виж как те радва Кантарев, пък ти - ще го сменяваш... На нов кантар нИ мой се радваш, че не се знае какво  Animal Pig ще те издокара  Wink
              Ей..., тъкмо се разписах и вие какво!? А не, ще обявявам стачка -  кафе чакате, козинки чакате, ама барем като чакате крехки, свежи, петъчни протеинчета да бяхте се погрижили и вие за мен...  Rolling Eyes Ми и аз душа нося бе  Crossing Arms Айде, от мен де мине и днес ще има от всичко  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 269
  • софия
isache - права си - извинявай. Обяснила си го като на малоумен и снощи го четох, но днес незнам какво ми стана - толкова съм натоварена и изведнъж се сетих, че незнам какво да правя и затова попитах..... ама това че го бях чела снощи и че ми стана ясно, че трябва да започна с ПЗ ми е изскочило от главата.... много съм разсеяна...
Благодаря ти още веднъж и извинявай.... аз съм за бой в този случай, грешката е в моя телевизор
  bouquet    bouquet    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт