Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 748
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
ArhMih, разбирам гледната ти точка и това, че на фона на многото кг, с които се борят дамите тук, моите са безумно смешни, но все пак смятам, че имам  реална преценка за това как изглеждам. Никога не съм имала анорексичен вид. Наистина има значение костната структура, защото имам приятелка, долу -горе на моите кг и ръст, и изглежда с две пръчки в дупето, за разлика от мен. Аз никога не съм обувала къса рокля или пола, защото имам слабо тяло с едро дупе и бедра. Що се отнася до това, че кг са голяма драма - не съм го споменавала. Дори и 1-2 кила да са, ако в тези зони намаля обиколките - нищо повече не ми е нужно. Както и да е, благодаря за мнението.

# 241
Да питам аз нещо,че от много четене нищо не разбрах Embarassed.
Днес съм пети ден на режима и от утре включвам и зеленчуците?

# 242
Отдавна не съм срещала в темата новак, който не се сърди, дори когата отправените към него думи, не са много учтиви "Официално ви заявявам, че който смята за нормално някакво такова нещо-  от 47 килограма да искаш да свалиш 3-4 кг, напълно е луд! Ама какво е това безобразие - това жена ли е? Не - Кобра е! 43 кг!?! Аз "съвети" за такава "борба" с тези "наднормени" кила не давам!!! Даже трябва и да наддадеш, мила г-це Кобрети! И това е най-милото, което мога да кажа!" - много лошо мис ArhMih, че само това можеш да кажеш.  Според мен и според  общоприетите етични норми  за комуникация това е мнооооого грубо! Да наречеш някой - луд или Кобра - нямам думи! От друга страна - много ми допадаш Кобрети. Не обръщай внимание на по-злобничките от нас. Опитвай се да се водиш по успелите момичета. Виждам, че си разумна и достатъчно толерантна.
Правилно  deni_m:)

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 19:03 от bigbaba3

# 243
  • софия
isache - много ти благодаря. Сега разбрах какви са тези съотношения 2/5, 3/8 и т.н. Много ти благодаря   bouquet Досега четох какво сте писали поне в тази тема, че изчетох няколко от първите, ама мноооооого са  Joy  но явно имам още много да чета, защото както разбрах от един пост преди мене, зеленчуците не могат да се ядат в неограничено количество....  Момичета според вас при условие, че имам да свалям 10 кг. мога ли да направя 5 дни ударната фаза или е много. Ще се доверя на ветераните в тази тема - дано да ми отговорят. И още един въпрос - вие всеки ден ли се мерите или след като свърши дадения етап?
Лека вечер и много минуси пожелавам на всички   bouquet

# 244
isache - много ти благодаря. Сега разбрах какви са тези съотношения 2/5, 3/8 и т.н. Много ти благодаря   bouquet Досега четох какво сте писали поне в тази тема, че изчетох няколко от първите, ама мноооооого са  Joy  но явно имам още много да чета, защото както разбрах от един пост преди мене, зеленчуците не могат да се ядат в неограничено количество....  Момичета според вас при условие, че имам да свалям 10 кг. мога ли да направя 5 дни ударната фаза или е много. Ще се доверя на ветераните в тази тема - дано да ми отговорят. И още един въпрос - вие всеки ден ли се мерите или след като свърши дадения етап?
Лека вечер и много минуси пожелавам на всички   bouquet

За нищо  Hug
Мисля че и три дни ударна фаза ще са ти достатъчни - няма смисъл да тормозиш организма с повече. Оттам нататък караш , която схема си си избрала - най-добре е мисля 3/3 . Има момичета , които са правили и 3/3 и 5/5 и казват , че скоростта на сваляне е същата.
Аз се тегля всеки ден , а и Дюкан препоръчва същото !

# 245
  • Испания

П.П.  Смайлис , ако знаеш само как ти завиждам и на теб и на другите дюканки извън България - всичко си имате , а при нас се чудим и се маем. Добре че започнаха малко по малко да се развиват и тук....

По време на втора фаза /11 месеца/ не съм яла нищо, което липсва в България. Така бях решила. Няма да изпадам в подробни обяснения за продуктите, които има тук, а у нас - не, за да не се дразнят момичетата.

Смайлис, не знам аз ли провокирах острия ти пост? Но, ти сама знаеш, че в България един надпис на опаковката нищо не значи. И никой не подлага на съмнение какво е казал/писал Дюкан. Въпроса ми беше чисто практически!  Peace

Не. Писах по принцип. От време на време възникват подобни дискусии в темата.

Не обръщай внимание на по-злобничките от нас.

Бабе  Hug, не мисля, че това е точна и подходяща дума, но ти си знаеш.

# 246
  • Лутаща се
Аз никога не съм обувала къса рокля или пола, защото имам слабо тяло с едро дупе и бедра.
Според мен щом проблемът ти е само там, то трябвада караш 2/5, нали тази схема препоръчват за отслабване в тези проблемни зони. Гимнастика (утре ще ти пратя линк към едни хубави упражнения), масаж по тези места със загряващ антицелулитен гел... Преди време имах колан 7 омнипотенс - наистина има ефект. За съжаление изчезна от дома, така и не разбрах кой приятел на щерката го отнесе.  newsm78 Cry Но има подобни да се продават.
Истина е, и правилно си усетила - тук повечето жени се мъчат да се справят с доста килограми. Моите бяха 10. Но дори и те, на фона на 20-30-40 кг са малко. А твоите са още по-малко. За това е нормално да ни е дразнещо...
Браво на теб, че не се впрягаш. Доста новички се махнаха от форума заради доста по-маловажни забележки.
Пожелавам ти да стигнеш до ниво, когато гледайки се в огледалото ще се харесваш   bouquet

# 247
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
             Тази вечер, по съвсем друг повод, си спретнахме една мини - дюканска срещичка с dj100и Didranad и освен, че се видяхме, понаучихме и това - онова, както и че дамските превръзки, но само някои, могат да имат мултифункционално приложение  Joy
             smileys, определено е полезно, пък и вкусно... Обаче за обезмаслените млечни продукти в България няма да се съглася с теб - може и да нямат мазнини, но са пълни с какви ли не други боклуци, които едва ли са по-полезни от мазнините. Почти няма кисело мляко на нашия пазар, в което да няма сухо мляко, а това вече не е кисело мляко според мен...
             Тонита Тикарам, става, става, ама що скриха кофите от по 5 кила не мога да разбера... От известно време наистина на Културата не пише, че е с добавени растителни мазнини, но аз така или иначе не я харесвам, в къщи се купуват основно три марки, всичките са с 2% масленост, но... предпочитам така и да вкисват на третия ден, вместо да са 0.1%  и да отлежават с месеци...
             ArhMih, а дано, че то това прасе най заслужава да бъде гътнато.
             isache, ще си позволя да не се съглася с теб относно 4% мазнини. Да, режимът е нискомазнине, но... мазнините са си нужни за нормалното функциониране на организма и щом не си позволяваме добавени такива, мисля, че 100 - 200 гр извара с 4% масленост на ден по-скоро помагат, а не вредят, във всяко отношение.Да не говорим пък колко е вкусна, пущината  ooooh!
             desitka*, а за цената даже няма да споменаваме...
             bi_bi , бързо да оздравява детенце  Hug
             deni_m, баш така - от утре включваш зеленчуците, а в събота идваш на среща.
             bigbaba3Hug Ти си знаеш оти те либя.
             woman555, 5 може, но не се сили за повече. За другите не зная, но аз обикновено се тегля всяка сутрин, в събота ако дойда без нова батерия за кантара да ме изгоните позорно от срещата, че като му отпусна края и става..., а бе става си свинска история  Blush
              Гледам, приключили сте с дневните дискусии, така че да раздавам козинките, да си посрещам човека от работа и... да гушвам възглавката...
              Ама да не забравя да припомня
Софийска среща на 29.10 от 13 часа в Дивака на Гладстон

Леке, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 248
             isache, ще си позволя да не се съглася с теб относно 4% мазнини. Да, режимът е нискомазнине, но... мазнините са си нужни за нормалното функциониране на организма и щом не си позволяваме добавени такива, мисля, че 100 - 200 гр извара с 4% масленост на ден по-скоро помагат, а не вредят, във всяко отношение.Да не говорим пък колко е вкусна, пущината  ooooh! 

И аз не съм съгласна с теб. Тук все пак говорим за момиче , което тепърва ще отслабва ! Ако си позволява продукти с по-висок процент мазнини със сигурност свалянето ще става много по-бавно , а да не говорим , че и доста задържане на едно място ще има ! Може да си я позволи , както и други продукти / евентуално / , но чак в трета фаза , когато целта е именно такава - задържане !
Но в крайна сметка всеки сам си решава !

# 249
Хайде и аз да се разпиша среднощно  Grinning
Привет на всички   bouquet
чета ви аз от време на време, така колкото да не изпусна нещо Дюканско интересно,при мен трета си върви,къде трета къде втора +,ама си качих 3-4 килца, и кат гледам трайно си стана,и всичкото на корема и паласки Sad
засега не се шашкам много ама  ако тръгнат още нагоре кила и сантиметри ще видим как ще ги боря пак в втора ли кво ще става незнам
много ме мъчат мен плодовете кажете третофазничките как се справяте с по един плод на ден защото аз без   341uu си признавам че без едно мога ама с едно не  newsm78
та такива ми ти работи вярно се оказа че свалянето лесно задържането  трудно, аз лично занапред четвърта фаза незнам дали ще имам, може би трета с някой плюс тук таме,за да удържа  Animal Pig добре залостено на мястото си  Laughing
лека и спокойна нощ на всички и утре само приятни изненади с кантарчетата  Hug Heart Eyes Hug

ПП аз забравих да спомена сега дано да не подразня момичетата в България  Hug,ама днеска разбрах че чичко ни Дюкан пуснал дюкански продукти в една известна верига магазини тук в Испания,бисквити от трици,бисквити с аромат на коко,някаква дюканска салса и незнам  си още какво,това за дюканстващите в испания,аз мисля да пробвам зависещо от цената де  Peace

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 01:10 от Evidence

# 250
  • Испания
аз мисля да пробвам зависещо от цената де  Peace

Цените не са особено вдъхновяващи.  Wink Можеш да ги видиш в официалния испански дюкански сайт, предполагам, че в Corte Ingles ще добавят и нещо от себе си.  Wink

# 251
smileys   Hug еее значи,надявах се на друго аз ама нищо,то в сайта им веднъж реших да си поръчам едни есенции те като ми казаха цената за доставката  набързо реших,че ще си ползвам досегашните  Peace

# 252
  • София :(
  Добро утро  Hug
               И отново е време за кафе...  smile3507

isache, възможно е и аз да не съм права, но такова поне е моето мнение и не го налагам никому, просто споделям  Hug
                Evidence, по-често проявявай "призраци" на живот де  Wink
                И покрай будилника, задачките и ежедневието да не забравяме, че е време  за  порция крехки петъчни "протеинчета"  Wink
                     Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 253
  • Испания
Добро утро!  Hug

Пак нещо полезно за хора с воля: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4247151

# 254
За коя от всичките статии и материали на страницата става въпрос Усмивчице newsm78

Общи условия

Активация на акаунт