Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 777
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
въобще не искам да се оправдавам..както казах вчера исках да започна и започнах,но реших,че ще е по-добре от днес.Аз също мога да издържам и нищо не може да ме изкуши и ние сме 12 човека вкъщи и готвим постоянно и има страшно много храна.Просто имам малко килца за сваляне и не бях напълно сигурна,че искам да спазвам режима,но вече съм,защото ако не се спра ще има за какво да се притеснявам.Иначе наистина малко грубо,ако ти избираш кой да коментира темата,кажи да знам да не пиша вече? Grinning няма проблем,не съм се обидила .....

# 646
  • София
то да готвя само режимно,ама пак нестава...това нямалоо, онова нямалооо... трябвало да има избор от всичко по малко  Crazy Crazy ква е тая лакомия незнам,минаха времената на антобоитиците за сега в нас и айде лепнаха ми яденето  Whistling Whistling Confused сега ще им правя вечеря и след тва ще си слагам моето,да пробвам така,като се нахранят дали ще посягат ....

Лека от мен момичета и от утре много позитивна седмица на всички !!!!

# 647
Добро утро:) лека и режимна седмица пожелавам на всички ни  Hug
Днес е трети ден от втората и ще съм сутринта на мляко с трици,за обяд имам пилешка пържолка останали от снощи и зелена салатка,предполагам,че това ще е и за вечеря Simple Smile

# 648
Добро утро и от мен !!! Хайде лека и отслабваща седмица и от мен !! Да ви попитам някоя от вас яде ли пилешки или пуешки кренвирши ??

# 649
  • Испания
Добро утро!  Hug

Добро утро и от мен !!! Хайде лека и отслабваща седмица и от мен !! Да ви попитам някоя от вас яде ли пилешки или пуешки кренвирши ??

От стр. 1:

 Внимавайте, какво си купувате. Често в магазинно приготвени кайми има много соя и сол. Аналогично за колбаси. Кренвиршите изключете, като източник на белтъчини

deni_m, стискам палци на майка ти!  Hug

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 09:06 от smileys

# 650
Добро утро и от мен,deni_m как е майка ти как и мина операцията? polikz от кой град си и аз съм от дълбоката провинция може и да сме от един град Grinning и да си правим режимни срещички Laughingdory77 момиче свалила си 7 кг. ако правилно съм разбрала има хора ги свалят за 2 месеца тези килограми,не се отказвай все пак е стрес за организма и той се опитва да се противи по негов си начин Laughing,нооооооо той не все още не знае че срещу Дюкан няма шанс,ноооо ще го разбере.И аз като теб през 5-тте дни ударна свалих 5 килограма и после до края на месеца само 1кг.,но и през втория си месец свалих пак 6 кг.така че върви смело напред и си спазвай всичко стриктно и без прегрешения(колкото по малко толкова по бързо ще видиш желаната си фигура) PeaceА за кренвиршите яла съм само един път 2 броя,но ми се сториха мноооого съмнителни и повече не съм ги купувала.Лека седмица момичета и много минуси Hug

# 651
  • Русе
aniani139 моето мнение,което е не толкова професионално е , че колкото са по -малко кг за сваляне се сваля по бавно Simple Smile
viks76 на първа страница има няколко линка към рецептите на моми4етата
deni_m  Hug Hug Hug

Аз днес съм на трици с кисело мляко за закуска, на обяд имам пил.месо с яйца /объркани/ а за ве4еря незнам на гости сме , но незнам дали ще има режимна затова мисля да си взема остатъка от обяда и някаква шунка за всеки случай.Защото имам малко размърдане и няма да го наруша по никакъв начин.Желязната лейди  Joy

# 652
deni_m, дано всичко мине добре! Ама така е - като малки ние сме правили белите а родителите ни са се тревожили за нас, като пораснем а те започнат да се вдетеняват палачинката се обръща.
p_i_i , аз съм от Казанлък и най-близко ми е Ст. Загора, но там като гледам отдавна няма срещи. Всичко останало ми е поне на 100км и не ме устройва много.
А за режимната храна и у нас е същото - моите мъжища хем искат да им готвя техни любими манджички, хем нападат и моите. Особено супичките ми. Ама вече им намерих цаката-казвам че са с трици и им се мръщят Sunglasses Както каза Мименситка диетата ни наистина е "ужасна, измъчваща и изтощителна", но... за семейния бюджет, не и за прилагащите я

# 653
  • Пловдив
Мимс, не я познавам Падаща звезда.

Мире, Падаща звезда е новият ник на Пухчо  Whistling

# 654
Добро утро момичета!
Режимът изисква да си готвим. Купувате си чисто месо без мазнини по него и си го приготвяте печено или варено. Забравете за кренвиршите, саламите и др. такива. Откакто съм на режима голямо готвене пада в къщи. И все на мивката вися после. Вкарвам в преразход мъжо освен за месце, за ток и вода. Но такава е цената на желаната от мен фигура. Тия дни в един магазин пак ми казаха "Вие сте слабичка и много добре ви стои тази пола" Да ме бяха видяли преди една година едва ли щяха да го кажат hahaha Да, отслабнах, ама от 24/01 насам не съм яла кренвирши, салами и др. такива. Залагам на месото, рибата, яйцата и нискомаслените млечни продукти. За мен си знам, че това е формулата за моя успех.

# 655
  • Пловдив
Пловдивска среща-13.11.11 г.

Не съм запомнила имената на новичките,така че всички са поканени от Пловдив и от региона. Не че не приемаме и от други места  Peace

За мястото ще се разберем допълнително,който иска да ми пише на лични !

Лека и успешна седмица на всички и много минуси Peace

# 656
Здравейте  Grinning (на който ме помни и на който не ме  Grinning)

Пиша ви относно Националната Дюканска среща, която обсъждахме във фейсбук с други мацки от този форум и се колебаем къде да е, за да е удобна за повече хора. Плевен или Търново са центъра на България, горе-долу. Съгласни ли сте в един от двата града да я организираме срещата, ще бъде вечерна със сигурност, може да дойдете и с половинките си, но трябва да кажете дали ви устройва и колко човека горе-долу ще дойдат, за да резервирам място някъде.  Grinning

Радвам се, че ви "срещам" отново и ще е много приятно за мен, предполагам и за всички останали, ако успеем да се срещнем и на живо  bouquet

Лек и усмихнат ден  Grinning

# 657
Знач ,че се говореше във форума-какви витамини и добавки пиете за подсилване на имунитета в зимния сезон и за подсилване на паметта?

# 658
Национална Дюканска среща -2.12. Място -Велико Търново или Плевен.Още се уточнява.Който има желание да заявява присъствие или във фейсбук на страницата на Дюканките или на лс при мен или Вещи,или Мрънмот  Wink. Party Party Party

Вещи,извинявай че те набутах без да питам ама за теб се сетих . Flutter Heart Eyes

# 659
 Simple Smile  Добро утро!Желая ви успешна режимна седмица,без нарушения и изкушения!
deni m ужасна история..но съм сигурна,че всичко ще бъде наред и майка ти ще се оправи..стискам палци!При баба ми е дядо ми беше същата история,той на 80 едвам вдигаше печката да си я зарежда,но от както му сложихме кщлиматик-2-3 години е много щастлив  Grinning Grinning даже каза,че колкото и пари да е ще си го плаща,но иска и на село да му се сложи Grinning Grinning Grinning пристрастен е вече Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт