Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 771
  • 736
  •   2
Отговори
# 660
  • София
Привет понеделнишки, момичета! Желая успешна седмица на всички, най-вече в начинанието тук!
Мен ме беше подгонил страшен глад тази събота и неделя, не знам какво беше това чудо, на всичко отгоре съм на ПЗ дни и то пред МЦ! Еми днес имах "заслужен +" Sad Сега съм се заредила с кафе, вода и кола на бюрото и ги редувам, дано отпуши!  Hug

# 661
  • Пловдив
Много ми е чудно на коя карта видяхте, че Плевен е в центъра на България  newsm78 Не се заяждам, просто ми стана много интересно.

# 662
Велико Търново е почти на еднакво разстояние от София, Пловдив и Варна.
Вещи, пусни нещо за гласуване. Така ще имаме мненията на всички участници във форума, които желаят да посетят Националната среща.

# 663
Национална Дюканска среща -2.12. Място -Велико Търново или Плевен.

Не, че нещо, но 2ри не е ли петък, работен ден  newsm78 Колкото и да е повечето са на работа до 18 да речем, и дори и да им е наблизко 2-3-4 часа път,някак си...

# 664
  • софия
Здравейте момичета! Много минусова седмица ви пожелавам.
Искам да ви попитам /че днес е първият от празниците през този месец в къщи/ - става ли да използвам пликовете с подправките на maggi - искам да направя пилешки бутчета /без кожа/ в тях или не е удачно? Направих и торта Шарлота от рецептите /изглежда невероятно/.

# 665
  • Пловдив
Пуснах наново анкетата, съобразявам се с предложението, извинявам се на момичетата, които бяха гласували, ще помоля да гласуват пак.   bouquet

# 666
  • Бургас
Вещииии, мерси за инфото, разбира се че я знам, сладураната.
За срещата набързо, че съм в офиса, на 2ри съм на работа до 16,30 , май няма да успея. Ако има шанс да е в събота, ще ми е голямо удоволствие да се запозная с вас Hug

# 667
Мира  Grinning,благодаря за рецептата за соления кекс.6те я изпробвам още днес.а ина4е на мен тожа ми е само втори ден от диетата....но и за втори път я правя.

# 668
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Добър ден и от мен Simple Smile
Вчера не успях да се отчета,  но  днес  се разписвам:
килограми 78.
обиколка талия- 83,5
ханш- 109
гръдна обиколка- 100
бедро- 66
прасец- 44

Мен кантарът не ме обича, въпреки, че с нищо не прегрешавам, освен с  една  доза  "дуфалак" преди няколко дни Close
Вчера  закусих  с попарката   на Мастърчето, но вместо с вода, я направих с липов чай, по съвет на мис Марпъл Simple Smile
Обядвах  надве- натри с няколко  лъжици ромов  крем от  този на Тумба Лумба, понеже в хладилника  имам още  от него.
Вечерях пилешка пържола със  салата зеле и  заливка от  млечно- изварен  сос.
Направих опит  снощи  да си приготвя соленки  за тази сутрин, само че съм направила соленките прекалено  тънки, та  в крайна сметка   за закуска  ядох дюкански бейк- ролс Grinning
Обядвах  редичка пилешка супичка и малко  ромов крем /баси, свършване няма!/
За вечеря не знам...Чудя се още.
СКарлет 77, течния ми шоколад е режимен, мисля  че  го намерих  в рецептите  на Смайлис Simple Smile
Мимс, супата  ми е редичка, защото я приготвям така, че да   мога да я ям по всяко време  на  деня-тоест, без трици.  В нея сложих  само лук и чушки, а  застройката не успя  да я сгъсти  кой знае колко.
Почвам леко   да се отчайвам. За моите килограми при това  стриктно спазване  на режима досега трябваше  да съм поне 5 кила надолу, а нъцки.
Не съм се отказала, продължавам, но...почвам да губя  надежда.
Стискайте палци  и ми теглете два- три шута, та белким  почна   да  слабея  в грамове поне Tired

# 669
  • Испания
става ли да използвам пликовете с подправките на maggi

Не са подходящи за режима. Много са солени, мазни и пълни с какво ли не.

Можеш да си овкусиш месото с каквито подправки обичаш. Аз почти всяка седмица, обезкожавам пиле, вадя пържоли от бялото месо и бутчетата, другото /заедно с кокалите/ нарязвам на парчета. Слагам в кутия с малко сол и чесън на прах /ако нямаш, счукани скилидки чесън/, малко вода и разбърквам много хубаво. Оставям за една нощ или 24 часа в хладилника. След това добавям на око ригън, розмарин, мащерка, босилек /сухи и стрити/, червен пипер /сладък и лют/ отново разбърквам много добре и оставям за 24 часа в хладилника. След това взимам от месото и мятам в тефлоновия тиган. Нямаш представа каква вкусотия е.

Така съм правила и заек. Също става страхотно! Идеята ми е от тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19103223#msg19103223 Само че слагам повече подправки.

# 670
Здравейте отслабващи и вдъхновяващи момичета, от 2 дена чета последната тема, за да навляза успешно в тема без да ми се карате. Имам книгата от 2007г, чела съм я два пъти и миналата година започнах да се храня по режима, но тогава исках мигновени резултати. След като свалих 14 кг светкавично и толкова светкавично качих 16 кг(но не чрез режима, а с хапчета за убиване на апетита), както каза майка ми "най-накрая ти увря тиквата" реших да я давам по-полека.
Малко за мен: аз съм на 26г, висока 161см, тегло от което страртирам -78кг, желано тегло- 58кг, а според калкулатора на Дюкан 61 кг, от Ямбол съм и имам малка принцеса на 3г и 6м. Днес ми е 5-и ден на режима, но аз мисля да направя 7, защото свалям много много бавно за сега имам -1кг. За мен този 1-н кг е много защотот съм пред МЦ, а тогава по принцип качвам най-малко 2 кг.
Всичко върви по-план с изключение на едно парченце круша, което остана от детето и аз по инерция да не го изхвърля го изядох и чак след това се усетих..........
Това е моята кратка автобиография на свалени и качени кила Simple Smile, знам че от тук нататък ще вървят само надолу пущините.
Усмихнат следобед и прекрасна вечер.

# 671
  • Испания
а за ве4еря незнам на гости сме , но незнам дали ще има режимна затова мисля да си взема остатъка от обяда и някаква шунка за всеки случай.Защото имам малко размърдане и няма да го наруша по никакъв начин.Желязната лейди  Joy

Също така можеш да се нахраниш хубаво вкъщи, преди да тръгнеш.

Знач ,че се говореше във форума-какви витамини и добавки пиете за подсилване на имунитета в зимния сезон и за подсилване на паметта?

Има момичета, които пият витамини. Аз не съм. В книгата Дюкан казва:

ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ВЗЕМАТ ВИТАМИНИ?

Препоръчвам го, но не е задължително за кратък период от три до пет дни. Ако обаче втората фаза, смесената, трябва да продължи по-дълго, за да се свалят повече килограми, добре е към храната да се добавят поливитамини, като се избягват големите дози или продължителното приемане, което може да се окаже токсично. На практика често е за предпочитане и е по-полезно да се консумират храни, които бъкат от витамини, да хапвате телешки дроб два пъти седмично, да приемате лъжица бирена мая всяка сутрин и да си правите хубави салати от маруля, сурови чушки, домати и моркови веднага щом ви се разреши да ги включите в диетата.

Lykrecia, добре дошла!  Hug Значи, знаеш с какво се захващаш. Така че, този път умната и успех!

# 672
Tonnny-bg, и аз мисля, че срещата ще е по-удобна ако е в събота ( 03.12.2011 )  newsm78

ЗлаВещица  Hug Ми центъра по принцип е вр. Ботев, ама там май не е много удобно за среща  Mr. Green Grinning  Heart Eyes И все пак това са някакви предложения, ако някой друг може да предложи и уреди нещо друго, да казва  Grinning

Лек и усмихнат дееееееееен   bouquet

# 673
Лукреция добре дошла  и успех   bouquet и аз съм от скоро и в събота минах въввтора,та ще вървим заедно горе-долу:)
След обяд нещо свикнах за след обедна закуска да си приготвям палачинка,само че този път я разделих с малката,че като ме нападна така и хареса,че отърване няма:)
И аз съм пред цикъл и все ми яде нещо сладко,ще поразгледам десертите да си приготвя нещо.

# 674
  • Лутаща се
Ако знаете какъв глад ме гони днес!!!!!!!  Shocked И дори не знам защо, няма причина, просто съм гладна и това е  Crossing Arms
За съжаление идеално знам как ще ми се отрази. Всичко, изядено беше режимно, но все пак......
З: тричав джоб + 1/2 кофичка к. мляко
О: Яхния пилешко с доматен сос /доооста редичък/ и лук + 1 ябълка + малко по-късно печена тиква с мляко
преди малко - пак гладна: малка купичка гъбена чорба + 1 блокче десерт Нестле фитнес /единствено то нережимно/

Всичко това обилно полято с вода - литър и половина до момента.

Естествено сега ми е тежко и надуто на стомаха. Което не означава, че довечера няма пак да огладнея де, познавам се  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт