Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 133
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Ако знаете какъв глад ме гони днес!!!!!!!  :

И без това си 40 кила с мокри дрехи, хапни си  Mr. Green Grinning

# 676
skarlet71 да,мн е гадно.Аз също винаги колкото повече ям,толкова повече съм гладна после и пак същото..Дано успееш да се удържиш.Аз се радвам,че днес почти нищо не ми се яде,въпреки че ми е втори ден и още не е свикнал организмът ми с режима. Simple Smile

# 677
  • Лутаща се
Аз се радвам,че днес почти нищо не ми се яде,въпреки че ми е втори ден и още не е свикнал организмът ми с режима. Simple Smile
За да не стане чат само ще вметна. Аз съм в четвърта фаза и за това не е редно да прекалявам. Пък и преяждането ми е като количество доста, защото е предимно течно, и за това и огладнявах така бързо. Чистите ми протеини, които засищат повече и създават повече работа на организма са малко.
При теб обаче това неядене е противопоказно. За да се активизира метаболизмът ти трябва да ядеш. Може да е по малко, но да е редовно. Да не остава стомахът ти празен и "остърган". В нашия режим се отслабва с хапване  Wink

# 678
skarlet71 да,знам и ям всичко и по колкото пъти трябва от режима,,имах предвид, че не ми се яде още,това ми е достатъчно,понеже аз преди ядях по доста повече пъти и затова сега съм доволна.

# 679
Аз не съм гледала 2.12 какъв ден се пада ,но за 3.12 е по-добре наистина.Вещи ,ако може в анкетката да вмъкнеш и дата ,ще е добре.

# 680
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Като ме завъртя днес въртележката, та и кафе нямах време да пия с вас, но сега ще си наваксам  Peace
              deni_m, как е майчето? Дано всичко е минало благополучно и бързо ад се възстанови  Hug
              Баа, Mira 1919, със сигурност я познаваш, ето и Вещи се се включила с джокер  Wink Сухо мляко има почти във всеки по-голям магазин, а цената зависи от марката, аз напоследък си вземам на Биосет - 50 гр за 60 или 70 ст.
              Nikkolle, той резултат само от теб си зависи.
              А, aniani139, тъй бива, но аз пък бих си се теглила, така можеш  да прецениш кои храни как ти действат  Peace
             Christinn, аз не съм и имала за чел да те обиждам, а да те посръчкам да не правиш експерименти от сорта днес започвам, утре се отказвам, след седмица пак ще започна... - хващаш се на хорото и бавно или бързо си го играеш до желания резултат  Peace
             dory77, принципно кренвиршите са нережимни, но... аз си похапвам от време на време от тези. Далеч съм от мисълта да ги препоръчвам, но понякога спасяват от гладна смърт, а и съдържанието им е доста изчистено от разни нережимности...
              мрЪнмот, то хубаво това като идея, но ако е вечерна срещата, ще трябва да се осигури и място за приспиване евентуално... А това си става доста дебело като цена...
              пепи1975, всеки май сам си избира - според вкуса и джоба... Май почти всичко на пазара се е изредило тук  hahaha
              bi_bi, спокойно, обикновено е така преди МЦ, ще отмине  Peace
              woman555, по-добре си избери друга марка подправки, според мен в Маги освен химия, друго няма  Thinking
              Бронте, спокойно бе, жена  Hug Хапвай си режимно и да не ти пука, рано или късно ще се сурнат килцата  Peace
              smileys, направо съм влюбена в тази марината, но хич и не се хабя да ги чакам цели два дни - бухам всичко в кюпа, разбърквам хубаво и след 2 - 3 часа готвя. Обикновено си овкусявам така хапки от бяло месо и си правя шишчета - стават... да си оближеш пръстите  Peace
              Lykrecia, а пий после пак хапчета за "отслабване"  hahaha Добре дошла и успех  Peace
               skarlet71, ма ти си преяла, бре  ooooh! Аз с това ядене щях да съм си умряла от глад  Rolling Eyes Аз като я подкарах от сутринта с два мъфина, тричави, солени и една ябълка; към 11 ометох едно варено бутче; за обяд две пилешки кюфтета, от домашно смляна кайма с извара - на скара и две сладки мъфинчета, пак режимни, към 16 вече бях озверяла и нападнах консервата риба тон, която си разнасям за подобни ситуации, а към 18 си похапнах и около 300 гр фрикасе от пангасиус. Само водата днес ми е въз малко, ама ... тя и главата за това сигурно се скъса да ме боли цял ден  ooooh!
                tonnny_bg, лИбоФ, дали ще е на 2 - ри или на 3 - ти, все ще е без мене, колкото и да ми се иска  Sad
               Момичета, да не остана назад, да взема да свиря и аз сбор...  Crazy
              Софийска среща на обичайното място по обичайното време - събота, 12.11 от 13 часа в Дивака на Гладстон 
                 А сега, въпреки че е смехотворно рано, ви раздавам козинките и... се гътвам в крАвата, че съм като пребита...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 681
p_i_i  благодаря , килограмите ми са много затова свалям по много , вече си влязох в ритъм (надявам се да няма вече прегрешения Rolling Eyes ) ... А за срещата градовете са твърде далеч за мен .. Confused

# 682
# 683
Страхотно клипче , горкият прасчо какво ли не направи за една бисквитка ....  Laughing

# 684
  • Пловдив
Пловдивска среща -13.11.11
 г.,15,00 часа пред МОЛ Галерия

Freshhh,Desilosha,Velvetvoice,Only,Aniani139, Desislava и ако има други желаещи да заповядат  Peace

# 685
ееее ама ха Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

РУСЕНСКА СРЕЩА НА 13-ти, НЕДЕЛЯ ОТ 18Ч. В МЕГА МОЛ, КАФЕ ФИОРЕ
майкинатати и исачето да се свържат на ЛС с мен, ако има нещо което ги притеснява в часа или мястото. Ако има други Русенки под прикритие също са добре дошли  Hug

# 686
  • София
Момичета,много ви моля ако знаете къде в нета мога да намеря табличка с размери..кое е ханш,кое талия,къде точно се мери бедрото и ръката...да ми помогнете!!!
Благодаря много и лека нощ!  bouquet

# 687
  • София
Пловдивска среща -13.11.11
 г.,15,00 часа пред МОЛ Галерия

Freshhh,Desilosha,Velvetvoice,Only,Aniani139, Desislava и ако има други желаещи да заповядат  Peace
под Десислава ,надявам се имаш предвид мен?!  Whistling Whistling ако ли не ....И МЕН МЕ ПИШЕТЕЕЕ

# 688
  • Лутаща се
Момичета,много ви моля ако знаете къде в нета мога да намеря табличка с размери..кое е ханш,кое талия,къде точно се мери бедрото и ръката...да ми помогнете!!!
Благодаря много и лека нощ!  bouquet

http://www.bb-team.org/articles/1051_antropometrichni-izmervaniya#axzz1d3QKhBg9

# 689
  • Испания
Благодаря много и лека нощ!  bouquet

http://www.bb-team.org/articles/1051_antropometrichni-izmervaniya#axzz1d3QxyUg2

Имах някъде и рисунка. Ако я открия, ще я допълня в поста.

Не я откривам. Но ето нещо друго: Талията е най-тънкото място на кръста, ханшът - най-широката част на бедрата.

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 01:18 от smileys

Общи условия

Активация на акаунт