Дюкан ще ми покаже как да сложа малка рокля пак - 256

• 48 079
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Лутаща се
Търновки, нека не изоставаме.

Тонита Тикарам, iva.vt, Гардения, Мрънчо - свиквам сбор! В неделя, 13.11.2011 в 11 ч., пицария "Темпо".
 .
Ако сте съгласни или не сте - пишете ми на лични.

PS: Всеки друг желаещ е поканен да се присъедини.
ArhMih, Плевен не е чак толкова далеч. Идвай да видиш щерката и нас Simple Smile

И моля някой да носи апарат, че аз нямам - да се увековечим за следващите.........така де!

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 23:15 от skarlet71

# 691
  • София
 skarlet71 благодаря много !!  bouquet

smileys ще съм много благодарна! Hug

# 692
  • Пловдив
Големи срещи...голямо чудо !!! Браво на нас !!!

Десислава,точно теб имах предвид Peace

# 693
  • София

Десислава,точно теб имах предвид Peace

ЕСТ. ЧЕ МЕН  Crazy Crazy  smile3534 newsm51

# 694
  • Испания

smileys ще съм много благодарна! Hug

За съжаление, само това, което допълних по-горе. Досега ровичках във фаворитите ми в компа, търсих и в интернет и не намирам това, което търсех. Съжалявам.

# 695
http://improveyourfemalecurves.files.wordpress.com/2010/11/measu … ement-chart-1.jpg
Ето заповядайте   bouquet Това е първото, което хванах дано свърши работа  Hug

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 01:19 от tqna

# 696
  • NICE,FRANCE
Наистина Браво!
А на нас ни остава да ви се радваме на снимките след срещите(тези,които не сме в БГ) Grinning
Смаилис,давай и ние по комшийски да се срещаме hahaha  bouquet

# 697
  • София :(
                   Добро утро  Hug
               Тази седмица ще е време за повсеместни срещи май  Peace Ех, че хубаво...
               Днес обаче е едва вторник..., кафето няма да е излишно никому  Wink

Честит имен ден, на празнуващите днес  Hug
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 698
Добро утро Simple Smile бързам да се похваля,че тази сутрин талията ми вече е 79см от първоначални миналия понеделник 83см Grinning,е ханша е все още 104см,но нали и там смъкнах 1 см - за една седмица мисля,че е добре.Сега ми предстоят 3 дни на П и дано след това пак се разпиша с нов резултат:)

# 699
  • Русе
ANNAFACE по идеално няма как да е за мен.Там съм.

Аз много се ядосвам 4е не се премерих ,но знам 4е имам пормени в тялото,защото хавлията с която се увивах след баня едвам ме хващасе и мис е виждаше и стомах и бедро отстрани, а сега happy вси4ко ми се скрива.По сметките на хавлията около педя е промяната  Grinning
Днес за първи път се претеглих 2 пъти преди и след вц.Преди вц бях 118,8, а след вц 118,9.Загубен кантар.  #Cussing out

# 700
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Добро утро  от мен.
 Мацки от Хасково няма ли, бе??? Twisted Evil
Айде, ако има,  да  се срещаме и ние..какво  е   това  безобразие-  другите  се срещат   като невидели, пък аз самотна в тоя южен град Simple Smile
Сега , да се отчета какво муам от снощи. За вечеря- гювече, в което  набутах една печена  чушка, половин домат, една кисела краставичка, парче пуешка  шунка, извара и две яйца. ВСичко това придружено от   зелена салата с репички и варено яйце, разбира се...
Тази сутрин ометох тричава  пандишпанена  тортичка  със заливка от подсладено кисело мляко / за справка- рецептите на мис Марпъл/ и чаша чай. Буквално  се надух.
На обяд ще хапна от несвършващия ромов крем, а за вечеря  ще  ям овчарска салата и някакво  месо-вероятно  сварено пилешко бутче с подправки.
Това е от мен засега.ПРиятен и отслабващ ден на всички  bouquet

# 701
  • Лутаща се
Да ви почерпя, днес мъжО има празник

..... ще хапна от несвършващия ромов крем....

От колко кила мляко го прави този крем, че още го предъвкваш? newsm78 hahaha hahaha

# 702
Добро утро!Честит празник на всички празнуващи! newsm51
maikinatati ,браво,1 педя си е страхотен резултат!А кантарът ти явно е развален.Продължавай все така
Приятен ден на всички Simple Smile

# 703
Здравейте момичета, Hug
честито на всички отчели се с минули, било то в килограмите или сантиметрите.
skarlet71 да ти е жив и здрав милия и всички покрай него.
Аз да се отчета, направихме 7 ударни дни с мъжа ми, от вчера сме на ПЗ и мисля да ги направим 5 дни.
Вчера:
З: тричава палачинка newsm64 намазана с Екскуиза и две парченца пуешко филе + кафе с малко мляко
О: пилешка пържола печена на тиган + салата от зеле, само със сол и оцет
В: Нещо като миш маш ама с домати, яйца, босилек, чесън и още някаква подправка имаше ама каква ли...   newsm78
 А забравих да пиша за водата, тяси е в рамките около 2,00-2,5 литра.
За 7 дни първа фаза кантарът отчете -4 кг, много съм  newsm44
Само дето направих грешка, че не си премерих сантиметрите на телесата и тях немога да ги следя. Може би сега ако ги премеря за понататък ще ги знам.
Споре ден на всички изпълнене с режимна храна, усмивки и големи "-".

# 704
  • София
skarlet71, честит празник вкъщи! И на всички, които празнуват!
Аз се записвам за Софийската среща, тази седмица мисля да се запозная с групата тук!  Hug
За закуска днес ядох сладкишчета от рецептите на смайлис, за обяд още не съм сигурна, но май яйца в микровълновата с пуешка шунка. Всеки ден си готвя, днес за първи път ще е такова бързо приготвено и не се кефя, ама каквото такова...
Отслабващ ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт