Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 22

• 68 562
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Много ще ми е интересно как би реагирал Сюлейман султан при един скандал от ревност от страна на Хюррем?

Не ми се вярва да "иска обяснение" от СС/знае как реагира с Махидевран/, по скоро ще тормози плинцесата Mr. Green newsm78 newsm78

....Или ще помогне на принц Фредерик да си я отведе......?!?!

# 106
  • ES
Как се закачих и аз за този сериал, за 1 седмица съм го изгледала на един дъх. Така не бях се чувствала от както гледах 1001 нощи.
29 серия я няма преведена още, нали?
Субтитритеса много професионално направени, страхотни сте момичета (и мочета ако има такива).
защо казвате, че сериалът не отразява историчската истина, че не Хюррем убива везира ли? В нета пише, че султана сам го убива. Убива и сина си Мустафа. И неговнаследник става Селим втори.
Оживява ли бебето на Хатидже?

# 107
Въпреки усилените снимки и ангажименти, явно Халит намира време и за семейството си. А папараците дебнат за такива моменти. Докато Али е спял в количката си, Халит е позирал за снимки с фенове.

Aile keyfi

takvim.com.tr / 18.10.2011 18:44

Oyuncu Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel ve oğulları Ali ile önceki gün Akmerkez'de objektiflere takıldı. Çiftin alışveriş turunda oğulları Ali'nin yaramazlığı zirve yaptı! Hayranlarıyla fotoğraf çektiren Ergenç, çareyi Ali'yi kucağına almakta buldu.

# 108
# 109
# 110
  • София
  bouquet

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 12:49 от krasminikif

# 111
  • в сърцето на държавата
Здравейте , мили момичета!
Чакате ли филма довечера?
Ще го гледаме  с голямо удоволствие!
Приятен ден и приятни мигове довечера!!!

# 112
  • в сърцето на държавата

За всички съфорумци и почитатели на сериала!

# 113
gery_to Hug    bouquet

Бебето ще оживее.

# 114
  • в сърцето на държавата

# 115

‘Muhteşem’e üç kişilik koruma

Daha ekrana gelmeden tehditler almaya başlayan ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin ekibini çekimlerde 3 kişilik özel güvenlik koruyor
Според гугъл Халит Ергенч на вярва в проклятия Crossing Arms
Става въпрос за поредицата от инциденти- Халит със счупен крак,Окан  пада от кон,Мерал се разболя....вчера някъде в нета отново срещнах подобни статии newsm78

# 116

Хюррем гледа надменно, а Изабела с интерес  Laughing Joy hahaha Интересна ще е срещата между двете.

# 117
  • в сърцето на държавата

Хюррем гледа надменно, а Изабела с интерес     Интересна ще е срещата между двете.

О, да.......гледат се като котето и кучето.... Grinning

# 118
Всяка преценява другата Joy

# 119

bouquet

Браво ! Най-после си качила серията (в дейли-моушън) само в две части  Peace. Тия накъсвания от по 5-6 "епизода,досега доста ми пречеха защото всеки път трябваше да чакам зареждане  Confused, а пък трафика понякога е скъп  Laughing...Та мисълта ми значи е , ако почнеш серията наведнъж да я качваш - без "накъсване "- ще е най-добре  Hug

Чакам да се извърти целия сериал и чак тогава евентуално да си го запиша на дискове от торентите.

Общи условия

Активация на акаунт