Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 22

• 68 107
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Май ще се местим от клона на Султана на клона на Бали бей  Crossing Arms

Ще спим посред зима на отворен прозорец smile3508
Ах, а какъв отскок има...мъж и половина Heart Eyes

Този път Изабела няма да му пусне на СС Mr. Green

не мога да публикувам Heart Eyes

# 451
  • планетата Земя и по точно до морето
Емел, благодаря отново! Ти преведе всичко важно. Hug  bouquet
Сега ще си чакаме чинно пълния превод Praynig Praynig Praynig

# 452
  • В сърцето на любимите мъже!
Искам само да изразя безкрайното си възмущение от бозата, в която се превърна този филм. То не бе лиготия, не бе чудо - измисления образ на Изабела, пълното недуразумение Фредерик и накрая безумното поведение на Сюлейман.
И все пак, цялата тази история, го показва наистина като варварин... Иначе мисля, че Хюрем реагира и чувства като истинска жена, мисля, че и аз на нейно място така бих се чувствала и реагирала...

# 453
*¨*morski_briz*¨*, Ari888, cheri, Danaya33, ceco_gechev, cheri, dobi-57, elena50, magistra, mama_nik, mami51, nbonova, pommellina, rumina, soledad-5, stelibeli, Емел, юнона_60 (+ 16 Скрит/и) и 28 Гости преглежда(т) тази тема.

Благодарности на всички и най-вече на Емел за превода в ефир  newsm51 smile3525  love001

# 454
  • планетата Земя и по точно до морето
И според мен Изабела и Фредерик са излишни в сценария. И тук, като във всеки сериал извадиха сапуна, дано останат само с това.  Praynig

# 455
Предлагам на Ибо да му дадем прозвище "удушвача". За малко да удуши годеника на Изабела. Всички, на които е ядосан, иска да ги удуши. Добре, че беше Бали бей, да го спре. Голям везир, няма що. Толкова плосък образ, всичките му  реакции са пресказуеми. И с това каменно лице, дори когато е с Хатидже или със сина си, пак не може да смекчи физиономията си, да покаже чувства. Той единствено ярост може да предаде нормално, или омраза, или  злоба. 

За разлика от Ибрахим, султанът може с няколко мимики, с поглед, да покаже буря от чувства.
Въпрос на виждане на сценаристката, явно.

# 456
Халит говори по канал Д - много емоционално и дълго говори,но не разбирам- в подкрепа на бедстващите от земетресението Praynig по телефона се обади- свърши вече,но предполагам,че е дарил средства newsm78

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 23:47 от Lilims

# 457
Сега като му удариха сапуна, другата серия ще извадят маркуча и ще гледаме чисто нов, къпан сериал  Laughing Joy hahaha

# 458
Според мен това си е един нормален епизод, отново добре балансиран в отделните линии, с добре изиграни сцени. Ще видим филма без рекламите и тези неща ще се усетят много по-добре.  Peace

Епизодът е с акцент върху терзанията на Хюрем - за мен Мерием игра много добре и показва развитие на образа си - помъдряла, но и мъката й става много по-дълбока, защото чрез подстрекателката Махи (и тя играе много добре) усеща как изпуска властта си върху султана.  Sad

Колкото до Ибо, Окан също е много последователен в изграждането на образа. Султанът продължава да го натоварва с тежки задачи,  с власт и пари и той започва малко по малко да се самозабравя... Mr. Green

За образа на Сюлейман - всичко е ЯСНО!   Simple Smile

Но след като изгледам епизода с превод, ще мога да поразсъждавам повече върху отделните линии. Peace

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 23:51 от jupetrov7

# 459
Халит говори по канал Д - много емоционално и дълго говори,но не разбирам- в подкрепа на бедстващите от земетресението Praynig по телефона се обади- свърши вече

Лили, мога да го запиша и кача в ютуб. Стига да има кой да преведе.

# 460

Ани, моля те го качи!  Praynig Praynig

Трендафилка не може ли да помогне?  newsm78 newsm78 Или Емелnewsm78

# 461
Халит говори по канал Д - много емоционално и дълго говори,но не разбирам- в подкрепа на бедстващите от земетресението Praynig по телефона се обади- свърши вече

Лили, мога да го запиша и кача в ютуб. Стига да има кой да преведе.
Той по телефона се обади newsm78 в шоуто на Беяз е пълно с турски артисти- набират средства,Джейда е там,Сонгюл, Берен  ,Къванч...много са ...но Халит по телефона се обади Thinking

# 462
И Бурак  Grinning е в студиото- на телефоните,по които набират средства
12 милиона турски лири - по банков път
и 2 милиона по телефона- да този момент
малко ми се струват newsm78 Турция е многолюдна newsm78

# 463
Значи не го дадоха, а само пуснаха обаждането му.

# 464
Значи не го дадоха, а само пуснаха обаждането му.
Не,само по телефона говори- сигурно е дарил средства Thinking

Общи условия

Активация на акаунт