Имаме общ албум в snimka.bg, за достъп до него, качване на снимки и парола обръщайте се към: elfi4ka

Ако имаше и моите очи щеше да ми е одрала кожата!
А ММ очакваше русо бебе като Криско
, а Маги прилича повече на Вики( а те са от различни бащи
) Сега татко и казва ''черната перла'', а тя умира за него! 
Нали сте на кърма
А, при нас учудващо за сега батковците не са донесли нещо сериозно!
Нали сте на кърма
А, при нас учудващо за сега батковците не са донесли нещо сериозно!
И като я видят хората: "Малеееееее, ама тя цялата на Тихомир прилича! Одрала му е кожата!" Ала-бала. И ММ - "Ааааа, ината и проклетията са от майка й!" 

страхотна тема, страхотно заглавие, а анкетата ни е баш актуална. Тази вечер майка ми ми се обажда да ми каже, че гледали снимки на сестра ми като бебе и Дани сега бил същия, само по-слабичък (нали си ми е финничък милия). Каза "дето все се обиждаше, че казваме, че тя е била красиво бебе, е той сега прилича на нея". Иначе моите приятели казват, че приличал на мен, а тези на баща му- на него
, ама айде. Каза и че мога да му давам по съвсем малко сирене, не съвсем обезсолено. Иначе освен картоф, морков и тиквичка други зеленчуци засега да не включвам, за да не му дойде много целулозата, а можем да минем и на обиновен сварен ориз вече, че той пък ни е важен. За закуска елда, а слетобед плодова каша, без глутен. Педи каза да чета какво точно съдържат кашите, щото понякога пишело, че са без глутен, а пък имало ръж. Да нямало ръж, пшеница и още едно дето го забравих. Ще чета повече за глутена щот не ми е съвсем ясен, ама утре. 
Препоръчани теми