Майска мама на бебето говори, а то се смее и гъргори! Тема 9

• 33 490
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте.Питате за Елфи-аз вчера я засякох в друга тема-за тортите Simple Smile

# 631
ДНЕС СТАВАМЕ НА 6 МЕСЕЦА КОЛКО БЪРЗО МИНА ВРЕМЕТО ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ БЕБЕТА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ МАМИТЕ

# 632
  • София
Здравейте.Влизам да се отчета набързо.Бяхме на консултация,вече сме 7 и 800/+700/и пак 67см./като миналия път/.Незнам дали е възможно да не порастне и мм. даже детето,за цял един месец....или и толкова са я измерили...Биха ни и последната ваксина.Малко си поплака госпожицата,ама тя и преди боцкането си беше кривичка,че не се беше наспала.
Зайче,дано всичко е наред и на следващия преглед!
Падат,Опосумче,падат.Нещо не се ориентирах кой стол точно е вашия.
Много порастнали тези момченца,явно добре ги гледат мамите им
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ПРАЗНИК ДНЕС!
Браво на Елена!Как хубаво седи на колене.Като я гледам така и чета за постиженията на другите бебоци от темата и....започвам  да се притеснявам за физ.развитие на моето дете.
Сега трябва да ви оставя,че от 15 мин.ми мрънкат на главата,да съм ставала от компа.

# 633
Здравейте.Питате за Елфи-аз вчера я засякох в друга тема-за тортите Simple Smile

ами че къде да я засечеш.... предполагам че тези дни ще влезе, ще прочете чиститките и ще ни покаже творението (тортата) за рождения ден на каката!  Peace

# 634

А тя, че е с характер, това е ясно, горко му на който я вземе  hahaha Joy

Ами ние я взехме  Blush

smile3532 smile3532 smile3532 Горката Свеки, к`во те чака  newsm62

Зу, Нека да оздравеем и може да спретнем една хубава Варненска Есенна срещичка... не че и без нас не може  Wink Sunglasses

# 635
  • До морето :)
ДВ
Започвам по ред на номерата:
Зайче, дано във вторник да ви кажат хубави новини и всичко лошо да е зад гърба ви  Hug Пиши какво е станало, а ние ще стискаме палци  Hug Hug Hug
Адашче, браво на Елена, много е пъргава  newsm32
Елис, Мария, Тошката и Валето са страхотни! Пу-пу, да не им е уруки  Mr. Green
Опосумче, браво на щерка ти! Ама така ти се пада  hahaha И честито ви 4-то зъбче
За столчето за хранене - нашето е на Бертони Мамбо, аз съм доволна, облегалката има 3 степени, масичката може да се мърда напред-назад, на нас широчината ни е добре, а както знаете сме дебели, и също така може да се мърда нагоре-надолу  Grinning Мисля, че нямаше 150 лв., но не го купувахме ние и затова нямам спомен (сега е момента сватята да се намеси и да е пита: "Вие въобще купухте ли му нещо на детето!?"  hahaha )
Ние вече закъсняхме с 1 месец с ваксината. Направо ще се побъркам, а и сега ММ е на работа и така без кола.... ужас направо  #Cussing out Обаче другата седмица, жива-умряла, карам Елена на доктор, че нито знам как наддава, нито нищо. Пък и нещо пак ни се разхърка носа (ама аз нали казах, че докато идем на доктор и пак ще се разболеем  Mr. Green ) Да видим как ще ги наредим нещата.
Сега съм на вълна "Космонафт или чувалче за количката", но май ще взема космонафта, защото така дори Елена да е на ръце, пак ще й е топло  Grinning
А днес ако знаете как й хареса пюрето. Направо с 300 зора спрях да й давам (че нали не замествам хранене, а само въвеждам храните  Laughing )
А, и вече не иска да спи в кошарата си. Хубаво я научих аз нея  ooooh! Снощи два пъти я приспивах при мен на леглото, чаках я да заспи дълбоко и тогава я местих. И двата пъти на 5-тат минута беше ококорена  ooooh! От понеделник заповам упорито да я слагам да спи в кошарата (това малко като диетите, все от понеделник), докато още има шанс и се залъгва лесно.
А за липсите - освен Елфи, също така Клю и Мамарина липсват  Crossing Arms

# 636
Ей ме, не съм спряла да пиша.. само дето е една идея по-рядко Simple Smile
Но за сметка на това гледам да чета всеки ден (по диагонал де.. но все пак..)
Видях онзи ден в парка Алекс - Спасдиди с Иринка, която няма да познаете ако я видите. Напомпана бузана - голяма сладурана Simple Smile
Митко пак е болен, батко му също.
Шени, писах аз и в темата за софийските срещи преди няколко дни, ама никой не се осмели да отговори Simple Smile
Та - от мен това за сега Simple Smile)

# 637
Благодаря на всички за стиснатите палчета и вярата която ми давате   Hug и на Бубето за статията,по принцип и аз имам някакъв шум,но непритеснителен,само че сега при Андреа уж било заради секциото нещо,изобщо гледам да не си го слагам,до вторник ще устискаме да видим какво ще кажат!
Андреа се поизприщи около гушката и ръцете до лакътите някъде,едни ситни без цвят пъпки и кожата е адски суха,така и така утре сме на изследвания,ще питам какво да третирам,че сменихме козметиката със  себамед,но беше преди 10 дена,едва ли е от нея.А как се прищят децата от храна-някой да ме светне плийс,защото наистина незнам.  newsm78
Към кърмещите мами които се боядисват-не ми хваща боята,ще полудея вече,ползвам само безамонячната на Лореал и не искам да я сменям,днес в салона ми казаха"амии така ще е докато кърмиш"
последно  да споделя- днес Андреа седна сама от полулегнало положение на два пъти един след друг,така се зарадвахме аз и баща ми ,че чак я шашнахме милата,после пък и купихме една мяукаща играчка,е няма такава радост,снимала съм клип,ще го кача във фейса да видите смях и чудо.Приятна вечер на всички Мами и беберони  Heart Eyes

# 638
Зайче, от хормоните е. По същата причина при някой жени (не всички - и тук е индивидуално) по време на цикъл боята не хваща, косата не се къдри и ред подобни. Например майка ми е така. Споко и това ще отмине. А за беба - още веднъж - вярвам, че всичко е наред!  Hug
Бубе, при Габ изчезна ли? Нали всичко е наред вече?!
ХоупиJoy изобщо не искам да изчезвам. А и няма да е толкова лесно де  Joy Там ми е изписано колко кг искам да сваля и съответно скалата е от кг-те за сваляне до 0  Wink (Направих го така, че ме досрамя да напиша колко кг съм  Embarassed 130[/i]  Embarassed Embarassed Embarassed). Качих ги по време на бременността, защото лежах мнооого дълго за задържане. Но всеки кг си заслужаваше, защото сега си гушкам една малка шушулка  Heart Eyes
А ето я и нея:

А тук - как се крие зад възглавницата си:

Малка мокра мишчица:

# 639

Мариета, да си призная не знам дали е изчезнало при Габ, скоро не съм го водила на кардиолог, но и никой от докторите му не е казвал, че чува шум. Просто сърцето беше в норма тогава, нямаше патологични изменения и не сме го проследявали повече...
Бебката ти е наистина малка сладка мишчица...  Heart Eyes

Хоупова уж се поосвободи, но пак рядко пише, изчезваме една по една ми се струва, но така ще е ..не са вечни тези отчетн темички...  Rolling Eyes
Дано докато се прибера лятото са останали още Варненки, че да се видим пак   bouquet

Гери, веднъж те виждам като ГериСян, веднъж като Гери С...  Thinking

Зайче, за нищо не ми благодари, ще се радвам ако притесненията действително са напразни, в което вярвам!

Друго какво щях да казвам..А, да- днес от чудене какво да сготвя и направих яхния с лук и сини сливи  Crazy Някой правил ли е такова нещо?Аз  съм правила преди години, дано и сега ми се получ  Crazy

Другото каквото щях да пиша- като с сетя  Laughing

# 640
  • До морето :)
Мариета, нашето стрално близначе на 2-рата снимка много ми прилича на Павел на Даси  Laughing Иначе Мариса е страхотна, пу-пу Simple Smile
Ч.Р.Д., МАРТЕ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, УСПЕХИ, ЛЮБОВ, БЪДИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ПРЕКРАСНА. НЕКА УСМИВКАТА ТИ НИКОГА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО ТИ. ОБИЧАМЕ ТЕ! ЦЕЛУВКИти си първия Скорпион, който харесвам като човек
  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  party041 Tada  ura  bigdance2 Tada baloni happy bd hbday bdbaloni baloni

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 08:40 от Лече-Буболече

# 641
Добро утро!
Сервирам по чаша чай.

И двамата с Лазар сме болни. Tired
На всички болни скорошно оздравяване. Hug

marietta_g ,много сладка мишчица си имаш.
Зайче, Hug дано притесненията ти са напразни.

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 08:17 от лава

# 642
  • на североизток
Добро утро и от нас!
Не сме се изгубили, но напоследък времето не ми стига - гледам повече да ви прочета, а време за писане - няма.

Искам да честитя половин годинките на всички пораснали деца и да изпратя специални поздрави и прегръдки на Рафи на Бубето!

Честит рожден ден и на кака Клавдия на Елфи!

Всички показани дечица са страхотни и много много пораснали. Аз обещавам да снимам и кача снимки на Ния тези дни, че покрай целия екшън отдавна не съм снимала детето Embarassed

Нелка, и Ния спи при нас и не иска в кошарата. През деня си спи в нея, но вечер е при нас. А съм по-спокойна, защото я усещам като шава и ми е лесно да се кърмим. Иначе трябва да ставам не знам колко пъти на брой...

Неллили, Елена е страхотна - много е подвижна и жизнена Heart Eyes

Зайче, стиснати палци и от нас!

Бързо оздравяване на болните дечица!

# 643
Еееее,момичета няма други като вас  Hug

Гери,незнам как ме разконспирира,но си голям детектив  Crazy

Благодаря на всички за прекрасните пожелания  Hug Чудесни сте!

Пък аз не пиша,защото бебето ми го няма от кажи-речи 2 месеца  Laughing На заточение е у майка ми и уж за един ден,за една седмица и то станаха 2 месеца  Laughing Та тъй като съм без бебе.....някакси се чувствам не на място в темата,защото няма какво да пиша,освен да я пълня с глупостите си  Mr. Green
Никой не ме е обидил,моля ви се......пък аз и хич не се обиждам,така че това е просто изключено да се случи,аз ви обичам толкова много  Hug

За тортата-този път мързелът надделя и я поръчах  Laughing Имах ужасно много работа,гости от Мексико...и въобщеее не ми беше до торти,но пък ходих на фризьор  Flutter Като съм дебела,поне да съм красива   newsm03

После ще пусна снимки от празника,че да видите и Рая и мама....и повече няма да ви напускам,пък аз бебата ще я взимам тези дни  Mr. Green

# 644
Добро утро момичета!

Днес тортата е от мен за рождения ми ден

....и глътка пенливо шампанско Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт