Горката Свеки, к`во те чака 
Пиши какво е станало, а ние ще стискаме палци

И честито ви 4-то зъбче
Мисля, че нямаше 150 лв., но не го купувахме ние и затова нямам спомен (сега е момента сватята да се намеси и да е пита: "Вие въобще купухте ли му нещо на детето!?"
)
Обаче другата седмица, жива-умряла, карам Елена на доктор, че нито знам как наддава, нито нищо. Пък и нещо пак ни се разхърка носа (ама аз нали казах, че докато идем на доктор и пак ще се разболеем
Снощи два пъти я приспивах при мен на леглото, чаках я да заспи дълбоко и тогава я местих. И двата пъти на 5-тат минута беше ококорена
От понеделник заповам упорито да я слагам да спи в кошарата (това малко като диетите, все от понеделник), докато още има шанс и се залъгва лесно.

)
и на Бубето за статията,по принцип и аз имам някакъв шум,но непритеснителен,само че сега при Андреа уж било заради секциото нещо,изобщо гледам да не си го слагам,до вторник ще устискаме да видим какво ще кажат!

изобщо не искам да изчезвам. А и няма да е толкова лесно де
Там ми е изписано колко кг искам да сваля и съответно скалата е от кг-те за сваляне до 0
(Направих го така, че ме досрамя да напиша колко кг съм 

Някой правил ли е такова нещо?Аз съм правила преди години, дано и сега ми се получ 

Чудесни сте!
Като съм дебела,поне да съм красива 
Препоръчани теми