ЮНЧЕ гладно виква: "За Хелуин ще папам тиква"!

• 35 688
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
deskatta Да вече видях,написах го и се сетих че го има на 1 страница  Joy Joy
AuroraZora  misi   simply_blue   kitika И аз и мъжа ми сме родени на 8 юни  Joy Joy Joy Ако и Владис се беше родила тогава щяхме и 3мата да сме на една и съща дата  Laughing

# 631
На мен ми отваря, Ваче.
Там обаче е въведен бързо ориза. Това, което ми направи впечатление, че следобед се дават плодовете и от време навреме каши. В тази схема почивката е само веднъж на 12 дни. (3 нови продукта)
Пак се пообърках доста.  Confused  Wink

Мама Ани, честити придобивки. Нико рязко спря да качва, сега е 8кг.Не мисля, че като захраня ще почне повече да наддава.
А като давате с лъжичка отварят ли хубаво уста? Нико, повече блици лъжицата като кученце   Mr. Green пак успява да хапне де.

Деси, аз съм пропуснала схемата на Цвети. Може ли да ми я пратите? Абсурд на този етап да заместя хранене (може би е рано още 4-ти ден яде тиква, утре ще дам тиква и картоф) Млякото си го търси, толкова настървено го изпива, търси и още. Ще кажеш наистина си мисли, че ще му го спра   Crazy
Съчувствам ти за изпитите, според мен, по-добре да пътуваш, отколкото да оставяш Йо. Аз имам 10 този семестър (5 текущи оценки, но всички са насрочили дати, не са ги дали на очните)

Какво ще кажете за среща в мола?

п.с има бутон Изтрий

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 16:54 от chin

# 632
Грешка!
Нямате право да триете мнението си   Grinning

# 633
Здравейте пак  Hug

бе казвам си какво казва Къдрокоска, кое е нашето Силве  newsm78? Не зацепвам, после прочетох за Антибиотика, после загрях, че спомена, че е родом от Плевен ... и зацепих  bowuu Joy. Аз навремето ги слушах, харесвах всичките им песни. любима ми е - " Какво е времето вътре в мен". А, и друго - Силве, много добре изглеждаш  Blush Mr. Green
Ани2, страхотни снимки, добре сте си изкарали Simple Smile
Цвети, горкичката, това с недоспиването май е най-големия проблем. Аз по себе си съдя - когато не съм се наспала ми е най-зле. Не се притеснявай за кърмата толкова - все пак е важно бебето да е добре и да е здраво, а начините за хранене са много. Прегръщам те - дано всичко лошо отмине скоро  Hug (Пробва ли с орехи - на мен много ми помагат за увеличаване на кърмата, но ям в промишлени количества  Peace)
Магнетче, какво ви изписаха? Алекс като беше болен пиеше Оспамокс... За нослето дадоха ли ви нещо? Скорошно оздравяване на всички ви Wink
Ичка,  Hug. Извинявай, че не ти писах както обещах  Blush. Леля ми обаче много тежко се разболя - някакъв гаден вирус, много тежък, със съмнение за жълтеница  Confused Sad. Беше и на системи, но слава богу, не е хепатит, вече е по-добре... Та не съм я занимавала с нищо, надявам се не си се обидила  Hug
Ваченце, как е малка Ралка днес? Махна ли й се петънцето от кожата?
Клавдия, ремонт ли правите? Simple Smile
Деска, разходихте ли се? Аз не смоя моя дзвер да го изкарам, че нали е сополив, плаша се вече откакто се разболя. Между другото, как е Доли  Grinning?
Бюти, и на мен ми е още далечно захранването, но чета с интерес какво пишат момичетата, че после да не задавам тъпи въпроси  Sunglasses
МамоАни, ама и ти имаш една свекърва  #Crazy. И за Сиана да кажа - няма страшно, фина мадама ще е, а и ние искаме фина снаха  Mr. Green. Обещавам да съм много добра свекърва  Joy hahaha
Къдрокоске, аз също се надявах на нещо по-различно на тия избори, но наистина народът наистина не е готов още май  newsm78. Аз да се зарадвам ако тука спечелят нашите хора/ няма да споменавам кои са  Peace/, за да намерим по-хубава работа на мъжа ми  Tired. Иначе за президент честно казано ми е все тая, дотолкова съм се вторачила в ежедневието  Blush
Кити, дано не е голяма глобата. Peace
Чин, как сте? Нико хапва ли пюренца? Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 17:03 от helen 30

# 634
Ани2 - добре сте си изкарали Simple Smile А и малкия Явор все по-голям сладур става. Аз да ти се оплача и помоля за съвет - моя Оги напоследък не стига че спи все по-рядко, ами и за 30-40 мин. А си е свикнал отпреди да яде след сън и сега  след всяко подремване иска да яде и ако не дам такъв рев ми спрята... #Crazy какво да го правя вече не издържам. Ето сега го оставих за минутка да допиша и е толкова отчаян...

# 635
Хелен сложихме климатик в нашата стая,където е и Владис да и е топличко.До сега бяхме с конвектор,но не топлеше досатъчно  Rolling Eyes Hug Hug

# 636
МамоАни, ама и ти имаш една свекърва  #Crazy. И за Сиана да кажа - няма страшно, фина мадама ще е, а и ние искаме фина снаха  Mr. Green. Обещавам да съм много добра свекърва  Joy hahaha

Joy  Joy  Joy Ха дано! Аз, обаче, както казва Ваче, ще съм предварително запозната с бъдещата свекърва, та да има едно наум щерката  hahaha

Чинче, Сиана все по-добре отваря уста и вече знае какво ще става по подготовката, но отначалото не го правеше. Ще свикне Нико  Hug

# 637
Хелън, Оспамокс не е ли много силен антибиотик?
За жалост при гласувването, особено в по-малките градове, всички постъпват по този начин, който мислите и вие: да спечелят нашите хора, че да има работа....
Хората изнемогват. Богатите стават все по-богати, бедните все по-бедни, а средна класа почти няма.
Нико днес хапна почти половин бурканче. Къде хапна, къде плю и маза...

Мама Ани, дано! Утре ще го видя с картофа. Аз обичам много картофи, дано и той...

П.с. Много жалко!  Mr. Green

# 638
Чин, ето това беше писала Цвети

6м месец каша
7м зеленчукови пюрета, преди плодовите защото те са сладки
 и ако е езахранено първо с тях не иска зеленчуковите
8месец плодови пюрета
9месец сокове по късно защото предизвикват колики.
10месец глутен, сухар
11месец сирене, попара
12месец обща храна, кухня детска

Хелън, ние излязохме. Където духаше силно, просто пусках дъждобрана, защото Йоана заспа. Ама бързо се прибрах, тази от Уни-то като ми се обади, защото се ядосах и сега ровя графици, смятам, пресмятам на кой изпит да се явя, кой да оставя за декември. Иначе благодаря, че питаш за Доли. Добре е, не се дава лесно. В момента от лявата ми страна спи Йоана, от дясно Доли - семейна идилия  Grinning
А пък това, че има сополки да не те спира от разходките. Може за 10 мин да е, но нека да подиша свеж въздух. Дори на студеното им е по-лесно да дишат  Peace

Чин, ама и ти си се уредила с 10 изпита. Аз най-много да накарам Марти да си пусне отпуска и през деня да се гледат, а аз да си пътувам. Защото ако остана 3-4 дни в Свищов акъла ми хич няма да е на вълна изпити.

# 639
...а тези свещички ги няма в България, но навсякъде другаде ги има.
Има ги, ние ги ползвахме, като имахме такива проблеми. Просто в по-малко аптеки ги зареждат. Ние издирихме сайта на фирмата вносител, оттам питахме къде ги зареждат и си купихме.

П.П. И ние излизахме въпреки вятъра, следобеда около час и половина - два... Тя Катето още е в зимния кош и е на завет, някак издържа там, мрънка но не е страшно и почти не се налага да я вадим. Всеки момент ще й вземем чувалче, и тогава ще сменя кошовете.

П.П.2: Чин, и аз подкрепям идеята за среща в мол, който и да е Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 17:34 от bg-tatti

# 640
  • София
Магнетче, какво ви изписаха? Алекс като беше болен пиеше Оспамокс... За нослето дадоха ли ви нещо? Скорошно оздравяване на всички ви Wink

Благодаря. В нослето слагам виброцил, редовно почиствам с физ.разтвор и помпичката, за уши му предписа фуроталгин и ще му давам и имунокинд,има и сиропче-ако кашлицата се усили ooooh!
Той е много жизнен,побърква ме Mr. Green

Чин- аз съм ЗА в МОЛ-а, стига да сме здрави ....

# 641
Е сега се гледах.Какво ти добре изглеждам!Плондир и стъпвам като слон. #2gunfireМани-мани.А косата защо изглежда оранжева,си нямам идея!
Билянка,сладурковец е този твой Явор.И се е вписал много добре в обстановката. Heart Eyes
Чин,ама на свеки верно нещо и хлопа дъската. Twisted Evil
Болните мами и дечица бързо да се оправят,че лоша работа. Hug
После пак ще се включа по-адекватно!

# 642
silvia77 Да не забравяме,че сме били бременни и сме родили едни прекрасни дечица,килограмите с времето ще си ги възстановиш,важното е бебчетата да са живи и здрави другото няма значение  Grinning

# 643
Чин, ето това беше писала Цвети

6м месец каша
7м зеленчукови пюрета, преди плодовите защото те са сладки
 и ако е езахранено първо с тях не иска зеленчуковите
8месец плодови пюрета
9месец сокове по късно защото предизвикват колики.
10месец глутен, сухар
11месец сирене, попара
12месец обща храна, кухня детска

това на обяд, а следобед се дава само кърма/ АМ?
Дано и Цвети пак се включи.
Тази седмица сме на консултация и ще попитам педиатърката му (тя не е много адекватна, но частния да го питам за захранване, не искам да го занимавам)
Моя приятелка на 2-рия месец след захранването със зеленчук, започнала следобед да дава каша, по-късно плодово пюре. Така както е на тази схема, която даде Ваче. Успоредно със зеленчуковото, дава и плодово.
Ще се захраним някак, но как ще е ... тъмна Индия ми е всичко на този етап.

Магнет, хайде бързо оздравявайте Simple Smile

По-нататък ще пишем в темата за срещи ако има и други желаещи, че да не спамим тук.

Е сега се гледах.Какво ти добре изглеждам!Плондир и стъпвам като слон. #2gunfireМани-мани.А косата защо изглежда оранжева,си нямам идея!!
може би, защото мъжа ми не си е свършил добре работата, като е слагал осветлението.  Laughing (ама какъв форум си заформихме, може и далечни роднини да се окажем с някои)

# 644
Чин, не знам за Оспамокса... Педиатърката каза, че с него ще се оправи детето  Rolling Eyes, но мисля, че бях чела някъде, че е бъзможно най-лекия за деца, но може и да бъркам. Както и да е, вече е свършило лечението, но факт е че помогна  Peace
А за гласуването - в интерес на истината наистина не ме интересува Wink. Научих се да гледам семейството си и хората около мен, научих и че ако нямаш връзки НЯМА начин тук да си намериш свясна работа... В крайна сметка ако ще съм егоист - не ми пука, искам само детето ми да е добре... Може и такова да е мисленето на повечето българи, то и без това повечето хора изнемогват... Навремето съм се занимавала с политика,  имах и познанства и връзки - идея нямате каква е анархия и корупция е  ooooh! ooooh! ooooh!. Така се отвратих, че сега ако не е за работата на мъжа ми - посмъртно няма да се замеся пак  Tired

Общи условия

Активация на акаунт