AuroraZora misi simply_blue kitika И аз и мъжа ми сме родени на 8 юни
Ако и Владис се беше родила тогава щяхме и 3мата да сме на една и съща дата 

? Не зацепвам, после прочетох за Антибиотика, после загрях, че спомена, че е родом от Плевен ... и зацепих
. Аз навремето ги слушах, харесвах всичките им песни. любима ми е - " Какво е времето вътре в мен". А, и друго - Силве, много добре изглеждаш

(Пробва ли с орехи - на мен много ми помагат за увеличаване на кърмата, но ям в промишлени количества
)
. Извинявай, че не ти писах както обещах
. Леля ми обаче много тежко се разболя - някакъв гаден вирус, много тежък, със съмнение за жълтеница
. Беше и на системи, но слава богу, не е хепатит, вече е по-добре... Та не съм я занимавала с нищо, надявам се не си се обидила 

?
. И за Сиана да кажа - няма страшно, фина мадама ще е, а и ние искаме фина снаха

. Аз да се зарадвам ако тука спечелят нашите хора/ няма да споменавам кои са
/, за да намерим по-хубава работа на мъжа ми
. Иначе за президент честно казано ми е все тая, дотолкова съм се вторачила в ежедневието 

А и малкия Явор все по-голям сладур става. Аз да ти се оплача и помоля за съвет - моя Оги напоследък не стига че спи все по-рядко, ами и за 30-40 мин. А си е свикнал отпреди да яде след сън и сега след всяко подремване иска да яде и ако не дам такъв рев ми спрята...
какво да го правя вече не издържам. Ето сега го оставих за минутка да допиша и е толкова отчаян...
. И за Сиана да кажа - няма страшно, фина мадама ще е, а и ние искаме фина снаха

Ха дано! Аз, обаче, както казва Ваче, ще съм предварително запозната с бъдещата свекърва, та да има едно наум щерката 

Мани-мани.А косата защо изглежда оранжева,си нямам идея!

Мани-мани.А косата защо изглежда оранжева,си нямам идея!!
. Научих се да гледам семейството си и хората около мен, научих и че ако нямаш връзки НЯМА начин тук да си намериш свясна работа... В крайна сметка ако ще съм егоист - не ми пука, искам само детето ми да е добре... Може и такова да е мисленето на повечето българи, то и без това повечето хора изнемогват... Навремето съм се занимавала с политика, имах и познанства и връзки - идея нямате каква е анархия и корупция е
. Така се отвратих, че сега ако не е за работата на мъжа ми - посмъртно няма да се замеся пак 
Препоръчани теми