НОИ пак прецаква МАЙКИТЕ с майчинството за 2-та година,бясна съм

• 102 501
  • 2 412
  •   1
Отговори
# 2 175
Judy, нЕма смисъл Stop Т'ва го постотнихме, а не повторихме и потретихме. Като глас в пустиня сме. Само едни 30лв. кънтят в тиквите им Crazy

# 2 176
Judy, нЕма смисъл Stop Т'ва го постотнихме, а не повторихме и потретихме. Като глас в пустиня сме. Само едни 30лв. кънтят в тиквите им Crazy
О, аз знам, от дни следя темата и днес реших да напъхам в нея поне една торта, за цвят.

# 2 177
тъй, тъй, и едни кИфтета се появиха по едно време newsm64 newsm64

# 2 178

нова това ще е последното ми писане към теб и после ще ти дам игнор  Stop
Чувала съм, че има такива деца, моето е от тях. И, представи си, смятам го за нечестно.

Отивам да си разплета чорапите.

А аз отивам да изплета едни, че да пазим равновесието в природата. Whistling.

Само едни 30лв. кънтят в тиквите им Crazy

Аааа, не са 30 вече, 70 са.

# 2 179

нова това ще е последното ми писане към теб и после ще ти дам игнор  Stop
Чувала съм, че има такива деца, моето е от тях. И, представи си, смятам го за нечестно.

Аааа, не са 30 вече, 70 са.
Точно така, айде чакаме ново изригване как държавата ще ни хрантути този път с 70 лв!

# 2 180
  • СОФИЯ

А аз отивам да изплета едни, че да пазим равновесието в природата. Whistling. Ааа и аз плета, ама на една кука и по-бавно. Кво ше правим ся - с двата чорапа прецакваме равновесието.

Аааа, не са 30 вече, 70 са. Ми кат неам аспирин да си успокоя тиквоболието, а? Помощ!!!

# 2 181
  • Ямбол
Judу, и аз ще правя кюфтета, ама татарски. Искаш ли рецепта?

# 2 182
  • СОФИЯ
А и забравих, та да добавя. Аз съм много образована, успяла, богата и ..красива. Също така съм много скромна и държа всички да го знаят.  Laughing

# 2 183
http://www.mamaweb.bg/news/hristova_maychinstvoto_ne_triabva_da_se_pipa

Четем, четем ... и пак се връщаме на политическа сцена бившия социален министър Христина Христова и тя се намеси .... косвено в наш`та тема  Laughing Laughing Laughing

Цитат
Големият проблем е, че липсват детски градини и ясли. Не всички родители могат да си позволят някой друг да им гледа децата. Като нямат възможност да дадат децата си в ясла, майките са принудени да си остават вкъщи и през втората година,
това го знаем, кажи за другите причини, които са още по големи, не мрънкай  ooooh!

# 2 184
  • София
А и забравих, та да добавя. Аз съм много образована, успяла, богата и ..красива. Също така съм много скромна и държа всички да го знаят.  Laughing

Пу и аз така  Laughing Искам и кИфтета, и чорапи, абе...  Joy

# 2 185

Аз пък плета одеало. Екстравагантна работа. 

# 2 186
Ох за кифтета си говорите.
 Аз викам докато е по-топло времето да спретнем един протест пред народното събрание, че идва зима и по-малко майки в студеното ще могат да излязат на протест. То от писане във форума файда няма. Тъй че момичета давайте да действаме Simple Smile

# 2 187
  • Ямбол
За кюфтета ли ще викаме на протеста или за чорапи?

# 2 188
  • СОФИЯ

Аз пък плета одеало. Екстравагантна работа. 
Сигурна съм, че ще го дариш или на социално слабите, или наа...нЕкоя тиква  Laughing
И вижте сЯ..кви кифтета, кви чорапки? Личният ми готвач, щото детето и мъжо си имат отделни, не мое да си позволи кифтета! Нали Ш го изволня, М

А христина Христова е един от най-читавите социални министри - това сериозно.

# 2 189

Пу и аз така  Laughing Искам и кИфтета, и чорапи, абе...  Joy

То така се забогатява - този месец 30, другия - кюфтета и чорапи. От работа никой не е забогатял.

Общи условия

Активация на акаунт