Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Пънар и Али ще си имат ли бебе по напред в сериите и ако да в коя
Да..ще си имат момче..но в коя серия се ражда..не помня..след 166 мисля...някъде там...

# 616
Охх това беше мн тъжен епизод как си  Cry Cry Cry Cry
Много вълнуващо беше и когато целия екип си предаде пистолетите и значките  Cry Cry Simple Smile

# 617
Охх това беше мн тъжен епизод как си  Cry Cry Cry Cry
Много вълнуващо беше и когато целия екип си предаде пистолетите и значките  Cry Cry Simple Smile
Наистина..още ми е едно такова..гузно ми е за нещо..ама за какво.. Confused

# 618
MAMA-AN Честит имен ден, да си жива и здрава!

# 619
Много беше тъжен този епизод, наистина. Нямаше нито един забавен момент. Confused Не бих казала, че този епизод е най-тъжния, поне за мен. Епизодите, в които Хюсню беше в болница и всички се молеха за него ми беше най-тъжния от излъчените до момента по БТВ. Peace
Всичко около Енгин ми беше много тъжно, но се сдържах и минах без сълзи този път. Не мисля, че ще успея обаче да си ги сдържа до края на седмицата, когато ще запалят приятелката на Зехра жива, а Тунч ще  е ходеща бомба. Cry

# 620
# 621
# 622
Да, но не е колаж. Mr. Green Първите няколко снимчици са аватари, а другите - подписи. Peace Ако на някой му харесват да си взима. Hug

# 623
Да, но не е колаж. Mr. Green Първите няколко снимчици са аватари, а другите - подписи. Peace Ако на някой му харесват да си взима. Hug

Оп ... абе мн са хубави пък др нз  Hug Hug

# 624
Здравейте за първи път пиша в темичката, но много ми харесва сериала и за това реших де се включа, ако ме приемете разбира се ! Simple Smile Също реших да ви покажа едно колажче на Зейнеп правено от мен, не е нищо особено нооо..

# 625
cveti Аватарите  са много хубави както и подписите

Някой може ли да ми каже някоя програма с която могат да се правят колажи и подписи?

# 626
Пънар и Али ще си имат ли бебе по напред в сериите и ако да в коя
Да..ще си имат момче..но в коя серия се ражда..не помня..след 166 мисля...някъде там...

А в коя серия ако се сещаш се разбира че Пънар е бременна

# 627
Здравейте за първи път пиша в темичката, но много ми харесва сериала и за това реших де се включа, ако ме приемете разбира се ! Simple Smile Също реших да ви покажа едно колажче на Зейнеп правено от мен, не е нищо особено нооо..

Здравейте от мен момичета Hug Hug Hug
yully добре дошла в нашата
темичка   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
И мн хубав колаж ни поднасян на Зайнеп Simple Smile браво  Hug Hug

# 628
  • ... да усещаш мириса на море ...
Да-а, гадничка беше серията. Другият силен момент, според мен беше, когато чакаха в съда и Енгин видя папките с делата, което го накара да се замисли дали ще издържи. И думите бяха много силни и видът му беше много драматичен...

А ето го "гадняра". Актьора се казва Енгин Бенли (Engin Benli). Любопитното е, че в момента играе в друг полицейски сериал, който се излъчва по Kanal D. Казва се Kanıt (Доказателства). Там изпълнява ролята на Гл. комисар Орхан и този път май е от добрите...

# 629
Здравейте...

yully..добре дошла..
Много хубав колаж...

tara_lezhka..благодаря за информацията...

Хаха.. той се казва Енгин а в филма се наложи да арестува Енгин... Laughing
Ще потърся нещо за този филм "Доказателства"

Общи условия

Активация на акаунт