Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Хаха..вижте..
Зейно и Мурти.... Joy hahaha Joy hahaha

Ама как са го измислили Мурти... Joy hahaha hahaha Joy Joy

# 76
Чудесни са...
Но вторият да пази Бог... Praynig
Честно да си кажа..Мелек не е толкова грозна... Whistling

Дори започва да ми харесва....като актриса имам предвит..
Мразя я в Опасни улици...но не мразя Зейнеп Б. а Мелек... Laughing
И на мен ми харесва като актриса. В кой епизод се появяваше и тя? newsm78
Реших да кача и един техен, че на всички други двойки в сериала съм качила. Иначе знам, че на вас ви е любимка. Mr. Green
Ми в 168...
След нападението над екипа...
Като Енгин.. Joy

# 77
Едно поздравче за съботния студен ден...

http://vbox7.com/play:e13e69de&al=2&vid=6934034

Уязвими на Малу....  bouquet

# 78
Хаха..вижте..

hahaha hahaha hahaha
Зейно каква физиономия е направила. Joy

# 79
Хаха..вижте..

hahaha hahaha hahaha
Зейно каква физиономия е направила. Joy
Да тука ми прилича на Дженифър Лопез когато участваше в един филм...Свекървище...когато се учудеше правеше абсолютно същата физиономия... hahaha Joy

Много си приличат нали.. #Crazy

# 80
Добър Ден и от мен момичета ... много хубави колажчета сте направили продължавайте все така
Приятен съботен ден  Hug Hug Hug Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 81
Здравей Цвети...

cveti_749, jap17, mine_123, вили-72 и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
Колко хора преглеждат темата..само аз ли пиша тук....
Накрая и аз като Сами ще  си отида..нея я баннаха...и мене като ме баннат и вече съвсем никой няма да пише.. ooooh!

# 82
Аз също гледам редовно сериала Опасни улици по БТВ и от време на време следя какво е развитието на новите епизоди в Турция. От известно време чета темата, но така и не съм писала до сега. Благодаря за снимките, инфото и подписите ...  Hug
Ще се опитам да пиша от време на време. Иначе ви чета ...  Grinning

Сериала е просто невероятен - има от всичко : екшън, комедия, любов.  newsm44

Любимците ми са Зейнеп и Мурат. Те са просто невероятна двойка и се радвам, че са щастливо семейство и в живота. Наслаждавам се на моментите с тях в сериала - толкова са забавни и готини. Наистина напуснаха сериала, но поводът е прекрасен - тяхното бебе. А другото хубаво нещо е че по-натам ще се върнат ...  txtloves newsm76 Two Hearts

Сега много ми харесват Синан и Елиф. Много хубава двойка са и много се ядосах, когато разбрах какво са направили сценаристите с Елиф. Как може такова нещо. Просто ужас, но няма какво да се направи. Поне да се наслаждаваме на тези 2 сезона с нея и Синан ...  Two Hearts

После поне отново ще гледаме Зейнеп и Мурат ... Много ме кефят и Хюсню с цялото му забавно семейство магарета. Голям смях пада с тях. Харесва ми Месут, който все бие някой. Али с татко Ръза и цялото семейство. Енгин също ... Heart Eyes

julk - благодаря ти за статията относно Берк Октай - Синан. Аз лично много го харесвам. Голям сладур е. От тази статия разбрах, че Берк се радва, че играе в Опасни улици с толкова много затвърдени имена, както и че сериала много се харесва. Но до колкото разбрах казва, че имал друг проект и през януари ще напусне сериала Опасни улици.  Rolling Eyes
Много жалко, ако това стане, защото Синан е супер. Дано поне не убият героя му, а просто да замине някъде и след време да се върне. Дано да не постъпят както с Елиф, защото ще е ужасно ...  Wink

И аз се озадъчих от новият трейлър - предполагам татко Ръза и Месут разиграват сцена, но ще видим в понеделник. Намерих една снимка на тях зад кадър от този момент :  thumbsup

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 16:03 от Roxis

# 83
ЕЕе Мине недей така ... и аз когато мога тогава влизам не всеки може да влиза всеки ден

# 84
Здравейте,момичета... Hug
Roxis,добре дошла,мила... Hug Hug Hug Hug
Мине,не знам как може да харесваш тъпата Зейнеп Бешерлер Shocked Shocked Shocked Shocked,а и да предпочиташ Синан и Елиф,като двойка...но все пак,всеки си има вкус...
За влизането---тези дни съм заета....ти сама виждаш,че и в темата във Вибокса пиша рядко... Cry

# 85
ЕЕе Мине недей така ... и аз когато мога тогава влизам не всеки може да влиза всеки ден
Не...не...неее...аз не говоря за вас...ами за тези които само гледат а не пишат. Peace

Радвам се че се появи още един фен на сериала...
Панти..ми де да знам..просто изведнъж взе да ми става симпатична... #Crazy
Надявам се по натък да влизаш по често..че сега и Сами я няма...

# 86
Аз също гледам редовно сериала Опасни улици по БТВ и от време на време следя какво е развитието на новите епизоди в Турция. От известно време чета темата, но така и не съм писала до сега. Благодаря за снимките, инфото и подписите ...  Hug
Ще се опитам да пиша от време на време. Иначе ви чета ...  Grinning

Сериала е просто невероятен - има от всичко : екшън, комедия, любов.  newsm44

Любимците ми са Зейнеп и Мурат. Те са просто невероятна двойка и се радвам, че са щастливо семейство и в живота. Наслаждавам се на моментите с тях в сериала - толкова са забавни и готини. Наистина напуснаха сериала, но поводът е прекрасен - тяхното бебе. А другото хубаво нещо е че по-натам ще се върнат ...  txtloves newsm76 Two Hearts

Сега много ми харесват Синан и Елиф. Много хубава двойка са и много се ядосах, когато разбрах какво са направили сценаристите с Елиф. Как може такова нещо. Просто ужас, но няма какво да се направи. Поне да се наслаждаваме на тези 2 сезона с нея и Синан ...  Two Hearts

После поне отново ще гледаме Зейнеп и Мурат ... Много ме кефят и Хюсню с цялото му забавно семейство магарета. Голям смях пада с тях. Харесва ми Месут, който все бие някой. Али с татко Ръза и цялото семейство. Енгин също ... Heart Eyes

julk - благодаря ти за статията относно Берк Октай - Синан. Аз лично много го харесвам. Голям сладур е. От тази статия разбрах, че Берк се радва, че играе в Опасни улици с толкова много затвърдени имена, както и че сериала много се харесва. Но до колкото разбрах казва, че имал друг проект и през януари ще напусне сериала Опасни улици.  Rolling Eyes
Много жалко, ако това стане, защото Синан е супер. Дано поне не убият героя му, а просто да замине някъде и след време да се върне. Дано да не постъпят както с Елиф, защото ще е ужасно ...  Wink

И аз се озадъчих от новият трейлър - предполагам татко Ръза и Месут разиграват сцена, но ще видим в понеделник. Намерих една снимка на тях зад кадър от този момент :  thumbsup

Не..не...тази снимка ако не се бъркам е от началото на филма...когато Месут пиеше.. Thinking

# 87
ДА ТОЧНО ТАКА СНИМКАТА Е 1 ИЛИ 2 ЕПИЗОД КОГАТО МЕСУТ БЕШЕ ОТИШЛ ПРИ ЯШИМ И ТУНЧ И ПОСЛЕ ГО АРЕСТУВАХА. И ТАТКО РАЗА ОТИДЕ ДА ГО ИЗВАДИ ОТ АРЕСТА,ПОСЛЕ ГО ЗАВЕДЕ В КЛИНИКА ЗА АЛКОХОЛИЦИ И ТАКА....... ДО КОЛКОТО НОВИЯ ЕПИЗОД, СПОРЕД МЕН ИМА ТРИ ВАРИАНТА ЕДИНИЯ ЧЕ Е НИАКАКВА МИСИЯ, ЗАЩОТО АКО СТЕ ЗАБЕЛИАЗАЛИ ДОКОТО ДАВАХА ТАМ ОРЖИЯТА И ВСИЧКИ ГЛЕДАХА КАМ ЛАПТОПА, МЕСУТ И ГОВОРЕШЕ НЕЩО ОТ ЛАПТОПА, И ТОЗИ КОИТО БЕШЕ В АРЕСТА, Е НИЯКОИ ОТ ГРОПИРОВКАТА, И АКО НЕ ЗАБЕЛИАЗАХТЕ ТАТАКО РАЗА НАМЕРИ ПАРИ В МЕСУТ, ТАКА ВТОРИЯ ВАРИАНТ Е ТАТКО РАЗА ДА СЕ ОБРКАЛ НЕЩО И ДА ОБВИНИАВА МЕСУТ БЕЗ ПРИЧИНА, НО ПОСЛЕ МЕСУТ КАК ЩЕ МУ ПРОССТИ НЕ ЗНАМ newsm78 newsm78 newsm78 И ТРЕТИЯ ВАРИАНТ КОИТО ЗА МЕНЕ НАИ-ЛОШ Е ДА МАХАТ ШЕВКЕТ ОТ СЕРИАЛА И ТАКА СЕГА ДА ГО ИСКАРАТ НИАКАКВО КОРОМПИРАНО ЧЕНГЕ И ТАКА ДА ГО ИЗГОНИЯТ ОТ ПОЛИЦИЯТА, И ПОСЛЕ ОТ СЕРИАЛА,ИЛИ ДА ПРЕВРНАТ В ОТРИЦАТЕЛЕН ГЕРОИ, АБЕ ВЕЧЕ И АЗ НЕ ЗНАМ ТЕЯ СЦЕНАРИСТИ СА ТОЛКОВА ИЗВРАТЕНИ ЧЕ И АЗ НЕ ЗНАМ newsm78 newsm78 newsm78

# 88
Аз също гледам редовно сериала Опасни улици по БТВ и от време на време следя какво е развитието на новите епизоди в Турция. От известно време чета темата, но така и не съм писала до сега. Благодаря за снимките, инфото и подписите ...  Hug
Ще се опитам да пиша от време на време. Иначе ви чета ...  Grinning

Сериала е просто невероятен - има от всичко : екшън, комедия, любов.  newsm44

Любимците ми са Зейнеп и Мурат. Те са просто невероятна двойка и се радвам, че са щастливо семейство и в живота. Наслаждавам се на моментите с тях в сериала - толкова са забавни и готини. Наистина напуснаха сериала, но поводът е прекрасен - тяхното бебе. А другото хубаво нещо е че по-натам ще се върнат ...  txtloves newsm76 Two Hearts

Сега много ми харесват Синан и Елиф. Много хубава двойка са и много се ядосах, когато разбрах какво са направили сценаристите с Елиф. Как може такова нещо. Просто ужас, но няма какво да се направи. Поне да се наслаждаваме на тези 2 сезона с нея и Синан ...  Two Hearts

julk - благодаря ти за статията относно Берк Октай - Синан. Аз лично много го харесвам. Голям сладур е. От тази статия разбрах, че Берк се радва, че играе в Опасни улици с толкова много затвърдени имена, както и че сериала много се харесва. Но до колкото разбрах казва, че имал друг проект и през януари ще напусне сериала Опасни улици.  Rolling Eyes
Много жалко, ако това стане, защото Синан е супер. Дано поне не убият героя му, а просто да замине някъде и след време да се върне. Дано да не постъпят както с Елиф, защото ще е ужасно ...  Wink

И аз се озадъчих от новият трейлър - предполагам татко Ръза и Месут разиграват сцена, но ще видим в понеделник. Намерих една снимка на тях зад кадър от този момент :  thumbsup

Не..не...тази снимка ако не се бъркам е от началото на филма...когато Месут пиеше.. Thinking

ДА наистина тази снимка е стара .... ,но аз се чудя какво ли ще стане в 217 епизод ... много интересен трейлър имаме

# 89
Той че е интересен е интересен..ама ние тука ще се задушиме от интерес..или поне аз... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт