Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 565
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Рокси, наистина епизода ще е интересен. Тази ли беше актрисата която играеше в "Мечтатели"? Дразнеше Пелин в общежитието и ухажваше Ефе. newsm78
Ето няколко нейни снимки (ако е тя, де) от една фотосесия. В "Опасни улици" играе сегашната Пънар. Peace

# 256
Ето още няколко, на които се набляга на аксесоарите в косата й. Hug

# 257
julk - да точно тя е. Дори преди няколко дни писах за нея в темата на Мечтатели. Много ти благодаря за снимките ...   bouquet

# 258
julk - да точно тя е. Дори преди няколко дни писах за нея в темата на Мечтатели. Много ти благодаря за снимките ...   bouquet
Благодаря за бързия отговор. Бях видяла в мечтателската тема, че си публикувала нейни снимки, но не бях сигурна дали е тя и реших да те попитам за всеки случай. Hug

# 259
Ето една прекрасна снимка на Чааля Кубат - Елиф. Доколкото разбрах е работила и като модел. Много е красива ...  txtloves newsm76 smile3525

# 260
Здравейте момичета. Как стана раняването на Хюсню в суматохата. На кого от пистолета е куршума  newsm78

# 261
Ето една прекрасна снимка на Чааля Кубат - Елиф. Доколкото разбрах е работила и като модел. Много е красива ...  txtloves newsm76 smile3525

Страхотна е  Peace Много ми харесва.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 262
Здравейте момичета. Как стана раняването на Хюсню в суматохата. На кого от пистолета е куршума  newsm78

Здравей - ами куршума е от пистолета на Кудрет. Онзи, който уби имана. Нали караше камиона и стреляше по полицайте. Хюсню се опита да защити детето и за да не убият него, раниха Хюсню ...  Wink

# 263
Днес е рождения ден на сладура Берк Октай - Синан. Пожелавам му всичко най-хубаво, много здраве, щастие, любов и късмет в живота. Да продължава да ни радва с изявите си в Опасни улици и други проекти. Той е невероятно талантлив и готин ... txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts hug  mrstraetz bdbaloni

Ето едни прекрасни снимки на Берк ... nbirthday Heart Eyes lovekiss

# 264
Хюсню нали ще се оправи?

# 265
Хюсню нали ще се оправи?

Състоянието му ще бъде много тежко, но за щастие ще се оправи ...  Hug

# 266

Çağla Kubat Елиф

Малко информация тук  -  http://www.sinematurk.com/kisi/25487/%C7a%F0la-Kubat

# 267
Хюсню нали ще се оправи?

Състоянието му ще бъде много тежко, но за щастие ще се оправи ...  Hug

Благодаря, Рокси! Чак ми прималя като видях как падна на земята!

# 268

За Berk Oktay Вижте повече тук    http://www.sinematurk.com/kisi/31891/Berk-Oktay

newsm59  bigdance2 Честит рожден ден на момчето. Пожелавам му здраве, любов и успех в актьорската професия   ura  Party Time newsm18

# 269

Сладури  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт