Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Някой знае ли кой сезон излъчват по турската телевизия в момента ?

# 331
Някой знае ли кой сезон излъчват по турската телевизия в момента ?
В момента в Турция се излъчва 6 сезон  Simple Smile

# 332
cveti_749 : Мерси много

# 333
  • ... да усещаш мириса на море ...
Kerimhan Duman

# 334
# 335
Много хубави снимки на Тунч  Hug Hug Hug

# 336
Голям симпатяга е Тунч  Hug Hug Hug Hug Всички деца в турските сериали играят много добре. Възхитена съм от школата и от обучението, което правят. Аз гледам Ойлето и там играе едно момченце на 6 години - невероятен е. Роден артист.

# 337
Голям симпатяга е Тунч  Hug Hug Hug Hug Всички деца в турските сериали играят много добре. Възхитена съм от школата и от обучението, което правят. Аз гледам Ойлето и там играе едно момченце на 6 години - невероятен е. Роден артист.

Да права си ... всички деца играят мн добре .... и някой са найстина малки ,но пак се справят блетящо  Hug

# 338
Здравейте дами  Hug
Гледам филмчето, но не ми остава време да пиша. Сега съм под емоцията на едни други герои.
Елиф и Синан са много хубава двойка. Елиф как го надхитри когато щяха да се състезават в бягането.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дано да не спират сериалчето.

# 339
Хайде момичета..след малко започва..
Приятно гледанее...

# 340
Здравейте дами  Hug
Гледам филмчето, но не ми остава време да пиша. Сега съм под емоцията на едни други герои.
Елиф и Синан са много хубава двойка. Елиф как го надхитри когато щяха да се състезават в бягането.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дано да не спират сериалчето.

Здравей @reni@
когато имаш време пиши Simple Smile не се безпокой до края на 4 сезон сериалчето няма да го спрат .... след това ще пуснат крайния сезон на Мечтатели и чак след това ще ни пуснат 5 сезон и 6 ако са го закупи ли

# 341
Хайде момичета..след малко започва..
Приятно гледанее...
Мерси и на теб

# 342
Малее..какъв рев му дръпнах..
Горките..
Текин се затича подир Месут  изапочна да пита кой простреля баща му..
Ужассс.. Cry Cry

# 343
Някой може ли да разкаже с няколко изречения какво стана до момента, че имах гости и не успях хвана началото. Предварително благодаря. Hug

# 344
Някой може ли да разкаже с няколко изречения какво стана до момента, че имах гости и не успях хвана началото. Предварително благодаря. Hug
Ами..Хюсню го откараха в болицата по спешност...
Месут,Енгин,Али и Синан не издържаха и се върнаха в управлението където Месут и Енгин пребиха приятел на Кудрет....
Али постоянно пита дали Хюсню ще оживее...
После онзи кучи син уби приятел при когото беше се скрилл..защото той щеше да го издаде...
Докторът излезе и съобщи че състоянието на Хюсню е лошо...

Общи условия

Активация на акаунт