Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Някой може ли да разкаже с няколко изречения какво стана до момента, че имах гости и не успях хвана началото. Предварително благодаря. Hug
Ами..Хюсню го откараха в болицата по спешност...
Месут,Енгин,Али и Синан не издържаха и се върнаха в управлението където Месут и Енгин пребиха приятел на Кудрет....
Али постоянно пита дали Хюсню ще оживее...
После онзи кучи син уби приятел при когото беше се скрилл..защото той щеше да го издаде...
Докторът излезе и съобщи че състоянието на Хюсню е лошо...
Много ти благодаря, Мине. Макар, че не хванах началото на серийката добре си поплаках на момента, когато татко Ръза занесе сандвич и сок на момчетата. Всички бяха загубили надежда и плачеха, че нямаше как и аз да не го направя. Cry
А това малко момиченце е много сладко, а и дубльорката има много сладко гласче. Според мен, майката искаше да го предпази и затова запали колата и тръгна когато Кудрет се качи. Какво ще стане обаче с момиченцето сега не знам. Confused

# 346
Свърши...Доста напрегнат епизод. Сълзите още ми текат, но така ми стана приятно като видях Суат усмихната до уши на финалната снимка на епизода, а Хюсню гледа през едното око. Mr. Green

# 347
Божее...на никой друх епизод не съм ревала толкова..
Много ми е мъчно за Суат ..децата ..за екипа ...за всички... newsm45
Месут щеше да убие Кудрет но Ръза го накара да се замисли...
Али пък е най-чувствителният...
Онази реплика няма да я забравя..
"Хващали сме толкова престъпници..а този надупчи Хюсню и избяга...." Cry
Ужасен епизод... newsm45
Идва ми да крещя..направо ми се иска така да го мъчат този Кудред...да му отрежат пръстите един по един да ги наръсят със сол...и накрая да го пъхнат в затвора с доживотна присъда..
Ама за жалост умря много бързо и безболезнено....

# 348
И моето настроение се върна когато видях Суат охилена...а Хюсню да наднича с едното око.... newsm44 newsm53 newsm08

# 349
Много хубав и вълнуващ епизод. Аз по принцип не плача на сериали, но тази вечер нещо ме беше стиснало за гушата. Суат с нейните думи за пилахфа и за всичко, което се е случило в къщи, Зелиха, момчетата...Всички ми скъсаха сърцето.
А екипа е екип не само в работата, а и в живота. Всички са едно семейство, както каза татко Ръза.
Кудрет се оказа костелив орех, но Али му видя сметката, точно в челото. Наистина, че умря бързо и без да се мъчи, а трябваше.

# 350
Но Али поне се успокои... Laughing
Усетих го аз с каква радост израти на Кудрет едно коршумче в главата..
smile3532така иглеждах когато видях дупката в главата на оня...
Умирах си от кеф.... smile3508 smile3501

# 351
Две колажчета от мен...
Дано ви харесат... Hug

# 352
Синан и Елиф са в служебния екип, но не познават семействата на хората от екипа. Елиф за първи път видя цялото семейство на Хюсню, когато ходиха във връзка спудрата и покупките на Суат. Тогава тя отбеляза, че Хюсню е щастлив с такова семейство.

# 353
Мине, много са хубави колажите. Браво!  bouquet

# 354
Мисля, че Синан за първи път видя цялото семейство на Хюсню.
И за това, което писах снощи. По сценарии се получава Елиф и Синан да бъдат малко като чужди за екипа извън службата. Айлин, когато трябваше да съобщи лошата новина на Суат се разплака, а Елиф стои от страни малко като вдървена. Но това е нормално. Та тя не познава Суат и децата, а и те не я познават. По такъв начин сякаш изглежда, че Елиф не може да играе. Но такава й е ролята.....

# 355
Синан и Елиф са в служебния екип, но не познават семействата на хората от екипа. Елиф за първи път видя цялото семейство на Хюсню, когато ходиха във връзка спудрата и покупките на Суат. Тогава тя отбеляза, че Хюсню е щастлив с такова семейство.
Да..но ще се опознаят..
Спокойно..

# 356
mine_123 Колажите са супер  Peace
От снощи те е обхванала музата. Първо клипче направи, сега колажи. Чудесно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 357
Мине, много са хубави колажите. Браво!  bouquet
Благодаря.... Hug

# 358
mine_123 Колажите са супер  Peace
От снощи те е обхванала музата. Първо клипче направи, сега колажи. Чудесно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ами нещо ми става... Laughing
Че правя и още... Wink

# 359
Много хубаво, че те е хванала музата. Аз така и не се наканих да направя нещо. ooooh! На теб ти се получават много хубави. Продължавай все така да твориш. Hug И честити дрешки - аватар и подпис. Страхотни са. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт