Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 562
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
cveti_749 - хиляди благодарности за страхотните снимки ...   bouquet  bouquet  bouquet

Моля моля Hug Hug .... мога да ви предоставя още толкова хубави снимки  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 481
Сега ще ви предоставя няколко снимки от "Празненството за епизод 100"

# 482
Ето ви малко снимки от 'Празненството за епизод 200"

# 483

За днес преставам с снимките ,че се поолях  Joy Joy

# 484
  • ... да усещаш мириса на море ...
според мен  на първата снимка има доста добър стилист, а и може да има и малко фотошоп , а иначе етови две снимки на които си прилича точно на тази от концерта в ван, а и като ги гледам заедно с шевкет тия изглежда доста по стара от него Hug Hug Hug

Всъщност жена му е била 2 години по-голяма от него (1971), а Памела, както се вижда от инфото му е наборка (1973)  Peace

А можете ли да познаете, кое е момчето на снимките  Grinning?

cveti_749 много интрересни снимки !

# 485
Резюмето за днешния 153 епизод...
Али решава да купи кола за него и Пънар. Месут обаче му напомня, че не е добре да тегли кредит за кола. След убийството на сина на известен бизнесмен убийците започват да се разкайват, защото научават от телевизията, че е имал и деца. Притеснението обаче е по-силно, защото полицаите започват да се доближават.

Както се очертава...днес е последният от сезона забавен епизод...защото от 140 нататък чак до края на сезона..ще има да въртим опашки в очакване на някой по весел епизод.... Laughing
Който така и няма да получим...защото след края на сезона свършва.. ще трябва да чакаме и да разчитаме само на БТВ..да го пуснат.. Confused

# 486
според мен  на първата снимка има доста добър стилист, а и може да има и малко фотошоп , а иначе етови две снимки на които си прилича точно на тази от концерта в ван, а и като ги гледам заедно с шевкет тия изглежда доста по стара от него Hug Hug Hug

Всъщност жена му е била 2 години по-голяма от него (1971), а Памела, както се вижда от инфото му е наборка (1973)  Peace

А можете ли да познаете, кое е момчето на снимките  Grinning?

cveti_749 много интрересни снимки !

И на мен снимките ми се сториха мн хубавички и реших да ги споделя и с вас  Hug
Според мен момчето е Тунч  newsm78

# 487
не е тунч, не е ли чобан

# 488
# 489
# 490

Благодаря ти аз сега ще ги кажа да може да се виждат по добре  Simple Smile

# 491
Снимките от новия 219 епизод на 6 сезон на Опасни улици
Всеки понеделник от 20:00 по Kanal D

тук са мн сладки ... все едно са се сдобрили

# 492
Цитат на: des4e в Пет., 04 Ноем. 2011, 16:03
Това са снимки от новия епизод:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.268851869819355.66834.1 … 917036&type=3

Благодаря ти аз сега ще ги кажа да може да се виждат по добре 

Аз се опитах да ги кача , но нещо не се получи (незнам аз ли не го правя както трябва или е от интернета) и затова пуснах линк

# 493
Резюмето за днешния 153 епизод...
Али решава да купи кола за него и Пънар. Месут обаче му напомня, че не е добре да тегли кредит за кола. След убийството на сина на известен бизнесмен убийците започват да се разкайват, защото научават от телевизията, че е имал и деца. Притеснението обаче е по-силно, защото полицаите започват да се доближават.

Както се очертава...днес е последният от сезона забавен епизод...защото от 140 нататък чак до края на сезона..ще има да въртим опашки в очакване на някой по весел епизод.... Laughing
Който така и няма да получим...защото след края на сезона свършва.. ще трябва да чакаме и да разчитаме само на БТВ..да го пуснат.. Confused
  а има след 150 епизод, има забавни сцени с месут и психоложката на тунч, тои преспа с нея и сутринта екипа го чакаше с знамена и конфети пред блока, после се целуваше с една друга мацка на брега и тунч го видия, а преди това тои си говори с психоложката  и нещо се побрка, стана много добьр,  и всички от екипа му се подиграваха и така, зора е с негин ниакилко епизода и после с тунч, после ниама нищо сериозно освен 166 епизод

# 494
Снимките от новия 219 епизод на 6 сезон на Опасни улици
Всеки понеделник от 20:00 по Kanal D

тук са мн сладки ... все едно са се сдобрили
Ох..хубаво щеше да е... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт