Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 562
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Резюмето за днешния 153 епизод...
Али решава да купи кола за него и Пънар. Месут обаче му напомня, че не е добре да тегли кредит за кола. След убийството на сина на известен бизнесмен убийците започват да се разкайват, защото научават от телевизията, че е имал и деца. Притеснението обаче е по-силно, защото полицаите започват да се доближават.

Както се очертава...днес е последният от сезона забавен епизод...защото от 140 нататък чак до края на сезона..ще има да въртим опашки в очакване на някой по весел епизод.... Laughing
Който така и няма да получим...защото след края на сезона свършва.. ще трябва да чакаме и да разчитаме само на БТВ..да го пуснат.. Confused
  а има след 150 епизод, има забавни сцени с месут и психоложката на тунч, тои преспа с нея и сутринта екипа го чакаше с знамена и конфети пред блока, после се целуваше с една друга мацка на брега и тунч го видия, а преди това тои си говори с психоложката  и нещо се побрка, стана много добьр,  и всички от екипа му се подиграваха и така, зора е с негин ниакилко епизода и после с тунч, после ниама нищо сериозно освен 166 епизод
Да има ги и такива..но казвам като цяло..че бая тъжни ще има...

# 496
а има има , особено сега следващата седмица  по следващата е голиама мька ooooh! ooooh!

# 497
Снимките от новия 219 епизод на 6 сезон на Опасни улици
Всеки понеделник от 20:00 по Kanal D

тук са мн сладки ... все едно са се сдобрили
Ох..хубаво щеше да е... Heart Eyes

Много са хубави нали  Hug Hug Hug

# 498
Намерих още снимки от 218 епизод

# 499
Здравейте

# 500
  • ... да усещаш мириса на море ...
не е тунч, не е ли чобан

Laughing Това е Илкер с баща си. Ако сте обърнали внимание той е продуцент на филма. Всъщност се оказа, че е много известен в кино средите. Другата седмица, като ми остане време, ще ви разкажа за тях ...

# 501
Леле..че епизод..
Аз го хванах там където ограбиха Хюсню и онзи Сюлейман..или както беше там.. Flutter
Хюсню милия стои на полянката по долни гащи...а когато дойдоха Месут Али и Айлин..направо се убиха от смях.. hahaha Joy
А когато Али беше с онази жена в колата ..и нали тя се наведе..и Али нещо се изхили..Пънар какво ли си помисли.. Mr. Green Laughing
 Joy

На онази картинка на края с надписите...не е ли Енгин... newsm78

# 502
Ето едно ново колажче.. Hug

ПП:За миналите нищо не казахте..сигурно не са ви харесали..дано този да ви хареса..

# 503
Здравейте  Hug

mine_123 и аз хванах филма от там където и ти. Мисля, че много лесно разкриха, кой е задушил жената - за медицинската сестра. Е преди това може да е имало нещо повече, но не съм го гледала....Елиф и Синан как се озоваха двамата в киното, нали той тръгна с такси....да не би тя да е карала сдлед таксито. Имам пропуск там, но щях да ходя да търся пуканки да ви почерпя. Много са ми сладки....объркани, все още притеснени.....

Колажите са ти много хубави. Дори ги погледнах, но са много големи и не мога да ги сложа в дизито, че вече получих червена точка. Ако позволиш мога да ги кача в албума на бг снимка и от там намалени да ги сложа в дизито.....

# 504
Здравейте  Hug

mine_123 и аз хванах филма от там където и ти. Мисля, че много лесно разкриха, кой е задушил жената - за медицинската сестра. Е преди това може да е имало нещо повече, но не съм го гледала....Елиф и Синан как се озоваха двамата в киното, нали той тръгна с такси....да не би тя да е карала сдлед таксито. Имам пропуск там, но щях да ходя да търся пуканки да ви почерпя. Много са ми сладки....объркани, все още притеснени.....

Колажите са ти много хубави. Дори ги погледнах, но са много големи и не мога да ги сложа в дизито, че вече получих червена точка. Ако позволиш мога да ги кача в албума на бг снимка и от там намалени да ги сложа в дизито.....
И аз така не разбрах как Елиф се озова в киното със Синан..може би или го е следила(което според мен би и било под достойнството)...или той нали и каза че отива на кино.. Thinking

Благодаря...Можеш да ги качваш където пожелаеш..спокойно...нали затова ги правя.. Peace
За размера - не може да се намаля по 1000 на 1000.. Cry за което се извинявам..

# 505
Добре за колажите разбрах. Ще ги слагам в бг снимка и те там автоматично се намаляват.Бях ти казала да сипишеш името на колажа, но то не го правиш. а аз не мога да го направя. В единия ъгъл слагай или mine или някакви инициали. Все пак ти си автора.

# 506
Добре за колажите разбрах. Ще ги слагам в бг снимка и те там автоматично се намаляват.Бях ти казала да сипишеш името на колажа, но то не го правиш. а аз не мога да го направя. В единия ъгъл слагай или mine или някакви инициали. Все пак ти си автора.
Охх...аз съвсем забравих.. ooooh!
Извинявай...но нищо...не е толкова важно..
Вече ще знам..

# 507
Мине, много са ти хубави колажите. И аз се опитах да направя няколко, но не мога да ги направя като твоите. Те са страхотни. Hug Ето ги и моите. Последният беше анимиран, но не ми изгледаше добре и реших просто да го снимам, но му се развали качеството. ooooh!

# 508
Джули..страхотни са ти колажите...наистина невероятни и много хубаво получени... Hug Hug Hug

# 509
Аз направих една нова тема..
Свързана с публикуването само на снимки...колажи и видео материал...
Не знам да пусна ли линк тук..да не кажат нещо модераторите...затова ако искате ще ви я пратя на лично..

Общи условия

Активация на акаунт