Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета. Много хубави колажи. Не се притеснявайте, не са чак толкова много. А и от колажите разбираме каков ще се случва.

mine_123 извинявай, че непрекъснато питам, но не успях да гледам целия епизод и не разбрах защо отстраняват Енгин. Да ви кажа, като видя вякой да си тръгва от работа с кашон се натъжавам....А Енгин си вършеш работата много добре.

# 586
Като казвате, че колажите са много, няма да цитирам колажа в пост 575, но това ли е момента, когато намушкват Елиф и след това няма да оживее.....

# 587
Здравейте момичета. Много хубави колажи. Не се притеснявайте, не са чак толкова много. А и от колажите разбираме каков ще се случва.

mine_123 извинявай, че непрекъснато питам, но не успях да гледам целия епизод и не разбрах защо отстраняват Енгин. Да ви кажа, като видя вякой да си тръгва от работа с кашон се натъжавам....А Енгин си вършеш работата много добре.
Няма нищо.. Peace
Енгин го отстраниха защото се провали на операцията и изгуби 200 000 евро...
Като казвате, че колажите са много, няма да цитирам колажа в пост 575, но това ли е момента, когато намушкват Елиф и след това няма да оживее.....
Да..за жалост тогава умира... Cry

# 588
Някой може ли да преведе разговорите на Мурат и Зейнеп

# 589
Епизода по БТВ беше интересен, но и доста тъжен. Горкия Енгин - на 2 пъти за малко да го убият и накрая пак той виновен, че даже го отстраниха. Нямам думи ...  Confused

Харесаха ми Елиф и Синан като доктори. Както и Айлин и да не забравяме доктор Месут ...  Hug

Айде и лелята на Суат пристигна - още една луда в дома на Хюсню ...  Mr. Green

# 590
Хванах половината от епизода на Опасни Улици по Канал Д - много готина серия ...  newsm44

Двама се гонеха в болницата и единя бутна Али. И той почна да се свива и каза, че го боли и не може да работи. С Пънар май имаха план да излъжат татко Ръза и Али да си почине. Ама на него тези номера не му минават. Татко Ръза му доведе такъв висок и мускулест терапевт да го растрива, че Али викаше от болка. Горкичкия - паднах от смях...   smile3533

Зейнеп и Мурат бяха много сладки през цялото време. Синан дори гледаше да ги оставя на саме - много е съобразителен. Накрая Мурат заведе Зейнеп до брега. Извади от багажника на колата си бутилка вино или шампаанско (не съм съвсем сигурна), извади и 2 чаши и после двамата вдигнаха тост. Той я прегърна и бяха готови да се целунат. Така завърши епизода. Не разбрах какво точно си казаха, но по погледите им си личи голямата любов, която изпитват. Супер много съм щастлива. Дано се съберат най-накрая. И отново пуснаха тяхната прекрасна песен.  txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts hug newsm81  mrstraetz

# 591
Здравейте момичета. Хубав ден и добро настроение в очакване на поредният епизод. Как ли е прекарал нощта Хюсню в някоя свободна килия бягайки от нахалната леля на Суат. Това ще разберем довечера, а сега да почерпя по едно кафе  -  именница съм. Днес е Арахангелов ден.

Да ви е сладко момичета  Hug Hug Hug

# 592
Добър ден дами  Hug
Много хубави колажи  Peace Peace Peace
МамаН и тук да ти честитя имения ден   bouquet  bouquet  bouquet Бъди здрава и много щастлива. Носи името си с достойнство.
Много ми стана мъчно за Енгин снощи. Голям карък е. Но понякога се случва така  Peace
Хубав ден ви желая  Hug

# 593
  • ... да усещаш мириса на море ...

MAMA-AN Честит Имен Ден! Бъди жива и здрава. Нека хората около теб ти носят само усмивки!

# 594
  • ... да усещаш мириса на море ...

İNANOĞLU, DÖRT KIZ ARKADAŞIYLA GECCELERDE

Новината е от вчера, но и днес продължават да я "разнасят". Не можах да разбера, кое точно е скандалното - Илкер са го видяли да излиза от клуб с 4 момичета... Заглавието на снимката: Çapkınlık turunda! - Кръг на разврата

# 595
Завиждат на Илкерчо за това. Peace

# 596
Здравейте....
Вчерашните епизоди бяха особенно интересни...

MAMA-AN...честит имен ден..да си жива и здрава и да продължаваш да ни правиш компания тук.. Laughing  bouquet

# 597
Здравейте и от мен  Hug Hug Hug Hug
Лек и спокоен ден ви пожелавам....
MAMA-AN Честит
Имен Ден ! Пожелавам ти много здраве
щастие и късмет   bouquet  bouquet  bouquet

# 598
Здравейте. Hug
Рокси, благодаря за преразказа, относно серията по канал Д.  bouquet
МАМА-АН, благодаря за кафето. Честит имен ден. Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет. Весел празник. newsm59 Благодаря, че си качила колажите ми в дизито. Hug
Ако има и други именници в темата - честит имен ден и на тях. Hug
Ето и от мен 2 колажчета, но този път не съм ги правила аз. Peace

# 599
Здравей..Джули..
Много хубави колажи..
Ние Али и Пънар съвсем ги забравихме...
Аз бях се заплеснала в правене на подписи..ама акъла ми е прекалено малко..нямам капацитет..и нито един не мога да направя като хората... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт