Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 5 :: BG-Mamma

• 62 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте. Hug
Мине, yully, страхотни колажи и подписи.  bouquet
MeRiTo`, добре дошла. Hug
Резюмето на днешния и последен за седмицата епизод. Peace
Спокойна вечеря в дома на Хюсню е прекъсната от най-големия му кошмар – лелята на Суат,  Назике ги посещава. Междувременно Али събира улики от всички възможни места, за да докаже пред семейството на Али, че детето не е негово. Солидарнотта от колегите му е голяма – трима от тях се събират да живеят за малко у Месут.

# 661
Здравейте на всички и от мен  Hug
julk Благодаря ти. Simple Smile
Много ми е интересно какво ще стане с Али и бебето и защо пак всички ще се събират у Месут Grinning
Снощи правих едни аватари на Зейнеп, ако искате довечера ще ги пусна Simple Smile)

# 662
cveti_749 успях да намеря един подпис, но не съм го правила аз Simple Smile) дано ти хареса  Hug

Много е хубав благодаря ти  Hug

# 663
cveti_749 успях да намеря един подпис, но не съм го правила аз Simple Smile) дано ти хареса  Hug

Моля.  Hug
А аз да питам някой може ли да ми каже името на сегашната Пънар ? Simple Smile

# 664

Моля.  Hug
İpek Yaylacıoğlu
  bouquet

# 665

Моля.  Hug
Казва се Ipek Yaylacioglu

# 666
Тези дни не съм писала, защото не си бях в къщи. Сядах за малко да чета, но почти нямах възможност да пиша ...  Wink

Благодаря за пореден път за всички снимки, подписи и информация, които пускате ...   bouquet  bouquet  bouquet

Тези епизоди бяха много тъжни, но се радвам че накрая всичко се изясни и Енгин беше оневинен ...  Hug

Вчерашния епизод по БТВ беше много интересен и забавен. Първо онази дето раздра лицето на Хюсню, а после каза по телевизията, че той я тормозил сексуално. Направо нямам думи. Суат винаги слуша всичко, което й казва леля й и се държа ужасно с Хюсню. Дори изхвърли дрехите му от къщи и го изгони. Не се прави така - човека е невинен ...  Peace
Много ми хареса как Елиф се облече в късата пола и с по-модерни дрехи, за да отиде във фризьорския салон и да накара тази да си признае. Като слезе от колата Синан не свали поглед от нея. Направо остана с отворена уста. Как я гледаше. Останалите забелязаха и викат Синан затвори, ще стане течение ...  Heart Eyes Mr. Green Joy
За щастие тая разказа пред Елиф как е излъгала и тя я записа, след което я арестуваха. Така оневиниха Хюсню и Суат си го прибра. Ама той постави условие, че ще се върне ако лелята напусне. Така и стана, само дето сега им е съседка ...  Grinning
Горкия Али - сега пък бебе му натресоха. Той не знае от къде му дойде. Пънар веднага го изгони, но прибра бебето. Татко Ръза засега си мълчи, ама да видим до кога ...  bowuu

# 667
Хмм..
Спомена се за Пънар..
И аз реших да направя още едно колажче...за...тях... Laughing
Заповядайте..дано ви хареса...

# 668
Хмм..
Спомена се за Пънар..

Мн хубав колаж... според мен 3 актриса е най - хубава Simple Smile

# 669
Хмм..
Спомена се за Пънар..

Мн хубав колаж... според мен 3 актриса е най - хубава Simple Smile
Според мен..първата най-ходеше на Али..а третата е най-хубава.. Peace

# 670
Понеже..видях че yully.. харесва много Гамзе..и направих едно подписче за нея..като подарък за добре дошла в темата.... Rolling Eyes
Заповядайте и дано ви хареса....

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 17:10 от mine_123

# 671
Здравейте и от мен!!!Не съм писала от доста време,за което се извинявам... Hug
Обещавам,че ако имам време вече ще пиша редовно....сега ви оставям,че даси догледам сериалчето.... Hug

# 672
Понеже..видях че yully.. харесва много Гамзе..и направих едно подписче за нея..като подарък за добре дошла в темата.... Rolling Eyes

mine_123 много хубаво подписче, много ти благодаря, с удоволствие ще си го сложа
И тъй като бях направила един подпис на Али и Пънар го пускам, както и обещаните аватари на Зейнеп Simple Smile

Малко са големи за аватари нооо .. Sad

# 673

mine_123 много хубаво подписче, много ти благодаря, с удоволствие ще си го сложа
И тъй като бях направила един подпис на Али и Пънар го пускам, както и обещаните аватари на Зейнеп Simple Smile
Малко са големи за аватари нооо .. Sad
Няма защо..
На пък много ми хареса твоето подписче на Али и Пънар...затова..аз пък ще си сложа него... Flutter

# 674
Днешната серийка беше много хубавка...
Ето че враговете на Месут са навсякъде...
Явно ще видим опакования като бомба Тунч чак някъде вторник-сряда от новата седмица.... Tired

Общи условия

Активация на акаунт