Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 839
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
здравейтее.отдавна не съм писала тук,започнах работа и нямам много време за форума Mr. Greenако се интересувате от работа като фризьор-пишете ми.

# 181
  • Пловдив
искам да ви питам-знаете ли някъде да се продава кола с дистанционно ,обаче да й се отварят вратите  и багажника???обиколихме джъмбо,метро,хиполенд,но точно такава няма,или джип пак със същите неща,а едни познати имат в тях такава кола,и малкия иска такава,на познатите им е подарък и не знаят от къде е.
харесаха ми в нета 2 модела,но с поръчка пише че по празниците ще отнеме повече дни,а на мен ми трябва в понеделник да я занеса в ДГ,малкия си я пожела за там.Има магазини ,които не съм ходила,но не мога да обиколя всички Simple Smile

# 182
  • Пловдив

също се интересувам и от ръчно правени коледни стъклени играчки, рисувани топки и т.н. имаше в тракия един производител с много интересни топки, от порядъка над 20 лв едната, купувала съм повече от 3, но сега пак ми трябват, а нямам координатите? той излагаше и на панаира на коледния базар, ако сте го мяркали и сте записали случайно контакт?

bouquet

Josefin
, Най-вероятно не става въпрос за същия човек, когото търсиш, а и аз не съм виждала нещата му, но днес в МОЛ Галерия видях ръчно изработени стъклени топки. Намираха се на третия етаж, не са в магазин, а в нещо като отделена площ - точно срещу едната стена, не тази на която се катерят, а другата (ама и как го обясних... Embarassed). Мисля, че е над кафето. Самата площ е оформена като представяне на част от ресторант - с две или три маси и столове и прибори. Ако все още те интересува, дано да съм помогнала.  bouquet

# 183
Ей много сте изписали  ooooh! Laughing
Здравейте момичета!  Да помоля да си кажете мнението за доставчик на тв и интернет. На Булсатком съм, но искам да сменям. Похвалиха ми ДСС, но си спомням миналата година какъв цирк се разигра... Sick, също и Мегалан, които са малко по-скъпи като услуга от Булсатком.
Ще ви бъда благодарна за отговорите! Hug

# 184
  • Пловдив
Ние сме на N3 и сме много доволни и от нета и от телевизията
http://www.entry.bg/

# 185
Ние сме на N3 и сме много доволни и от нета и от телевизията
http://www.entry.bg/

И ние  Peace

# 186
  • пловдив

Честито Рождество!
Да сте живи и здрави и много щастливи!
Весела Коледа на всички!

# 187
  • Пловдив
ВЕСЕЛА КОЛЕДА мили пловдивски мами!
Имам питане -в МОЛ Галерия дали има елха, ама да е голяма?  Laughing

# 188
Има,долу до стената/или иначе казано до входа на Карфур/,ама дали ще ти е достатъчно голяма........ Thinking

Весела Коледа Ви желая и всичко най-хубаво и по много!

# 189
  • Пловдив
Има,долу до стената/или иначе казано до входа на Карфур/,ама дали ще ти е достатъчно голяма........ Thinking

Joy за детето предполагам ще изглежда огромна.

# 190
Честита Коледа!! Бъдете здрави, щастливи и обичани!!
Благодаря, момичета за отговорите  Peace Hug

# 191
  • Пловдив
Браво на новия ни кмет  smile3501 smile3501 пълна тъпотия е в целия град. На 24 излязохме на разходка с намерение да видим нещо интересно, но уви. Славчовите украси по главната и това е.
п.п. не става въпрос за чалгаджийките, които забрани

# 192
Без да се заяждам Peace а какво е трябвало да има според теб newsm78
Не съм излизала на Бъдни вечер май отдавна и нещо май ми се губи какво трябва да е Thinking

# 193
  • Пловдив
Без да се заяждам и аз да кажа, как какво, да сте чували за празнична атмосфера, прояви културни, базарчета и куп други неща. Peace

# 194
Браво на новия ни кмет  smile3501 smile3501 пълна тъпотия е в целия град. На 24 излязохме на разходка с намерение да видим нещо интересно, но уви. Славчовите украси по главната и това е.
п.п. не става въпрос за чалгаджийките, които забрани

Е, аз пък няколко вечери уцелих метал състави и беше кошмар, не пеене, дране и викане на центъра и това ако е коледно настроение! Мерси!  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт