Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 813
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Били сме на рожден ден и в Тонито до хлебозавода. Наскоро правиха ремонт и са отделили помещение за непушачи и стая за игри на децата. Нямаше изисквания за времето, бяха си направили детско меню, родителите си бяха на свободна консумация.

# 211
  • Пловдив
За детски център в Тракия, се сещам и за този в Сани. Отзиви не мога да дам обаче Simple Smile

# 212
Здравейте!
За много години!Да сте живи и здрави!(тя годината преполови аз докато се наканя да пиша Mr. Green)

Имам въпрос относно детските ясли.Как става записването,колко време по-рано трябва да си запиша детето и предложения за добра детска ясла около бул.Източен,6-ти септември,Мария Луиза Thinking

Мислех си дали въпросът стои по същия начин като с градините newsm78 В смисъл борбата да е безмилостно жестока Mr. Green

Какви са необходимите документи за записването в ясла,какви са условията за приемането на детето и каквото друго се сетите все ще ми е от полза Peace

# 213
Здравейте!
За много години!Да сте живи и здрави!(тя годината преполови аз докато се наканя да пиша Mr. Green)

Имам въпрос относно детските ясли.Как става записването,колко време по-рано трябва да си запиша детето и предложения за добра детска ясла около бул.Източен,6-ти септември,Мария Луиза Thinking

Мислех си дали въпросът стои по същия начин като с градините newsm78 В смисъл борбата да е безмилостно жестока :mrgree

Да, борбата е безмилостно жестока. Попрочети темите за градините и яслите в Пловдив. Колкото по-рано подадеш молба, толкова по-добре. Само че сега чакат да се въведе електронното записване и не се знае какво и колко ще важи. Най-добре да минеш и да говориш лично с директорите. Peace
Какви са необходимите документи за записването в ясла,какви са условията за приемането на детето и каквото друго се сетите все ще ми е от полза Peace

# 214
  • Пловдив
Здравейте, бих искала да се присъединя към вашата темичка   bouquet

# 215
Lussyy положението е  наистина много сложно,поне тук в Тракия.Аз лично ходих да запиша малкия като беше на 4 месеца т.е. м.07.2010 г.и в единствената детска ясла в нашия квартал ми дадаха номер за м.07.2013г смятай newsm78
Тия дни ходих и до градината там пък ме отпратиха с думите че било мнооого рано.И какво следва-за ясла много късно,пък за градина много рано.Така че наистина най-добре отивай на място да говориш. fingerscrossed fingerscrossed
Commelina добре си дошла при нас. Hug
Благодаря и на мамите които писаха за детските центрове в Тракия-засега се спирам май на ДЦ"Пимпа" в ТЦ Сани,ама трябва да отида на място да видя за какво става въпрос.Чух и за ДЦ"Детско царство" до мебелна къща,ако някой знае повече да сподели мнение Simple Smile

# 216
В Сани на нас много ни харесва,водили сме малката няколко пъти там и сме доволни!

# 217
kamban4o, и аз ти препоръчвам ДЦ Пимпа в ТЦ Сани! Ние щяхме да правим РД там, но в последствие решихме да си е у дома. Просторно е и има място за игра и тичане. Мисля че беше 10 лв на дете за 2 часа + меню. Тортите им също са много хубави и има избор. Аз съжалих, че не го направихме в центъра, но имахме много гости и ако ги бяхме събрали там щеше да ни излезе колкото лека сватбичка  Grinning

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 16:06 от *nik*

# 218
  • В царството на мечтите
Къде около мебелна къща има детски център

# 219
Snakeeeeeeee,kamban4o,вие съвсем ме отчаяхте ooooh!
Благодаря ви за отговорите Hug

Аз днес говорих с една позната,която работи в детска градина и ми каза,че от 01.2012 вече можело да ги записваме електронно и нещо,което аз не знаех,че имало разлика между базова и обикновена детска градина newsm78 Както и да е,оказа се,че тя не може да ми съдейства за тяхната,защото вземали деца само от района и смятам тези дни да ходя да диря на место и дано ме огрее някъде Peace
За яслите уж било по-лесно,но сега като слушам камбанчо никак не ми звучи лесно Mr. Green

# 220
За яслите също хич не е лесно.Борбата е жестока,много е трудно да приемат детенцето.Аз подадох документи когато малката беше на 3 месеца и пак бяхме в третия списък с резервите.Чак по-късно успяхме да започнем на ясла.

# 221
  • Пловдив
Аз отидох да записвам малкия за ясла , като беше на 8 месеца. В 30-та ясла, защото ми е близо. Казаха ми, че е рано и няма проблеми, имало време и ще го вземат. Сега като ви чета как няма места, се чудя тази ясла ли е изключение, или нещо леличките, дето приемаха документите са ме заблудили  newsm78
Нищо не са казвали за първи, втори, трети списък  newsm78

# 222
За списъците да кажа само,че в тях децата за подредени така както са подадени молбите за записване.Та на три месеца ние вече бяхме закъснели със записването и се оказахме извън първоначалната бройка която се приема септември,но лека полека се приемат и децата понататък по списък и така сега и ние вече ходим на ясла.

# 223
Да споделя и моя опит с детските ясли.
Живея в Гагарин и най-близката ми ясла е Мечо Пух (бивша ясла №1).
Преди три месеца записах дъщеря ми за месец септември 2013 година. Това което разбрах е, че за 2012 няма вече свободни места за записване.
Моя съвет е родили ви се детенце, веднага тичайте да го записвате за ясли. (след като вземете акта за раждане, разбира се  Wink )

# 224
Понеже се очаква въвеждането на електронно записване в Пловдив, което ще анулира подадените на хартия молби, ще имате нов шанс за записване...евентуално.

Общи условия

Активация на акаунт