Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 726
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Дали вече е приключил ремонта на зоологическата градина?

# 496
Танче за съжаление все още НЕ  Crossing Arms бяхме миналата седмица на Гребната и незнам въобще дали някога ще я отворят, пише на вратата, че им е отнет лиценза. Днес междудругото се видяхме с твоите мъже, Стили направо едва го познах, толкова е променен с тази нова визия  Peace

# 497
Зоологическата градина на Стара Загора е много хубава и интересна.
Заслужава си да се отиде, един час път е по магистралата
Както и тази в София, но Стара Загора е малко по-близо.

# 498
  • Пловдив
Торти със снимка (по каталог или лична) правят и в "Сладък рай"

# 499
  • Пловдив
Зоологическата градина на Стара Загора е много хубава и интересна.
Заслужава си да се отиде, един час път е по магистралата
Там бяхме вчера!  Laughing

Feichkata да, "бебето" говорело нещо на Симонка!  Joy

# 500
Момичета, къде се намира бл.104А в Тракия,че нещо не мога да се ориентирам...нещо по-известно около него има ли? В кой край на квартала е?

# 501
  • Пловдив
Точно до ЖП гара Тракия е блока, за входа - не съм сигурна от коя страна е Peace
В блока има автошкола и сладкарница "Сладък рай"

edit: и някаква шивашка фирма се помещава там Whistling

# 502
Точно до ЖП гара Тракия е блока, за входа - не съм сигурна от коя страна е Peace
В блока има автошкола и сладкарница "Сладък рай"

edit: и някаква шивашка фирма се помещава там Whistling

Точно сладкарницата търся  Simple Smile какъв автобус ходи до там да речем от Централна гара?

# 503
  • Пловдив
На първо четене се сещам за 29, но той спира на Форум-а, от там трябва да продължиш пеш. Маршрутка 1 също върши работа, но пак трябва да ходиш пеш.
На спирката до блока спира автобус 25, но не можеш да го хванеш от гарата newsm78

# 504
На първо четене се сещам за 29, но той спира на Форум-а, от там трябва да продължиш пеш. Маршрутка 1 също върши работа, но пак трябва да ходиш пеш.
На спирката до блока спира автобус 25, но не можеш да го хванеш от гарата newsm78

25 дали минава покрай Военна болница?

# 505
# 506
  • Cyprus, Пловдив
Привет,пловдивски мами  Grinning
На малчо вече няколко пъти му се появява един обрив и има нужда да го погледне дерматолог,някой да има наблюдения върху някой доктор,за да не ходя "на сляпо" ?  Praynig

# 507
Хелоу Hug

Помагайте!!!Кажете добър личен лекар за дете,а пък и за възрастен де,че от моята вече съм така  smile3511

За предпочитане в района на Каршияка,Тракия или Широк център Peace

П.П.Искам да дава направления свободно,а не да се молиш като пред икона Mr. Green

# 508
  • Пловдив
Хелоу Hug

Помагайте!!!Кажете добър личен лекар за дете,а пък и за възрастен де,че от моята вече съм така  smile3511

За предпочитане в района на Каршияка,Тракия или Широк център Peace

П.П.Искам да дава направления свободно,а не да се молиш като пред икона Mr. Green

Ами то всички тово искаме,ама... Mr. Green Laughing нЕма...И аз ще сменям нашта,но с кой не знам.

# 509
  • Cyprus, Пловдив
А някакви отзиви за педиатърка в района на Смирненски?Някой да е чувал нещо за д-р Маткунска?

Общи условия

Активация на акаунт