Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 907
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
И аз на същата вълна съм! Само ,че някъде около центъра да ми препоръчате. При Янко Трифонов сме и нещо хич не съм очарована  Tired Да,не изписва АБ веднага,но и той къде вдигне къде не телефона,кто почне да реве малката в кабинета и се изнася,НО нещото ,което най ме шокира бяха думите:
Дари,това е розово слонче( и подава играчката),батковците като се надрусат и сънуват розови  слончета!!!! ШОКИРАНА останах!

# 91
здравейте, позволете да Ви представя станицата във Facebook "Стани пръв". Моля, разгледайте и коментирайте как Ви се струва. Благодаря Ви предварително!
Поздрави Simple Smile

# 92
# 93
Здравейте!
Ние сме при Рашкова.Много съм доволна,обръща внимание и гледа да ми отговори на хилядите въпроси.Сега ходя през ден,че малката е много болна,на инжекции е и винаги и ни обръща внимание,но не съм сигурна дали взима нови пациенти.Има много хора при нея.

# 94
  • Пловдив
Здравейте!
Ние сме при Рашкова.Много съм доволна,обръща внимание и гледа да ми отговори на хилядите въпроси.Сега ходя през ден,че малката е много болна,на инжекции е и винаги и ни обръща внимание,но не съм сигурна дали взима нови пациенти.Има много хора при нея.

Оооо,при нея от вън винаги е митинг... Sad

# 95
Благодаря ви за отговорите за питката! Ще си ги запазя и ще пробвам другия път. Трябваше да я поръчам същия ден и като тръгнах за центъра и се сетих за едно място срещу Пожарната, на широкото срещу у-ще Алекото (даже не знам дали все още се казва така това училище), та там правят бейгъли и ни направиха страхотни пити, имат и солени и сладки и бяха суперски.  Peace

# 96
По повод рекламата на Гладиатори-хубаво е да,къта е доста интересен,храната вкусна!А относно ЛК за деца-в Тракия не виждам и една читава,около мен мамите всички се оплакват-всяка от своята!

# 97
Да се запиша и аз тук  Hug

# 98
ееее,откога се каня да потърся тема за пловдивските мами...е,намерих я и се настанявам Wink

не съм ви чела назад,но искам да ви питам от къде аджеба в тоя град мога да си купувам храна,памперси и пюрета на разумни цени,защото Вис Виталис,който е почти до нас,се оказва един от най-скъпите магазини Mr. Green
имало някакви складове в Кичука,някой знае ли нещо по въпроса newsm78

# 99
  • пловдив
Скъпи ПЛОВДИВчанки в бг-мамма,
Движение на българските майки за поредна година организират
Коледен благотворителен базар
който ще се проведе на 15 и 16 декември от 17 до 19 ч
и на 17 и 18 декември от 10 до 19 ч.
в МОЛ Пловдив
Творенето на предметите, с които ще ви зарадваме на базара започна!
Готовите творби можете да разгледате в страницата на движението във Фейсбук
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150356788846374.34738 … 261373&type=1
както и в този албум, където периодично ще добавям изработените и получените неща
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.all
Очакваме ви на базара!   bouquet

# 100
Скъпи ПЛОВДИВчанки в бг-мамма,
Движение на българските майки за поредна година организират
Коледен благотворителен базар
който ще се проведе на 15 и 16 декември от 17 до 19 ч
и на 17 и 18 декември от 10 до 19 ч.
в МОЛ Пловдив
Очакваме ви на базара!   bouquet

Много хубава инициатива, там сме  Peace

А аз да ви кажа, че утре и в неделя в МОЛ Галерия има състезание по танци, ще бъде забавно да се гледа  Simple Smile

# 101
  • Пловдив
Дайте повече инфо са тези състезания по танци моля - от колко часа са поне   Simple Smile

# 102
  • Пловдив
ееее,откога се каня да потърся тема за пловдивските мами...е,намерих я и се настанявам Wink

не съм ви чела назад,но искам да ви питам от къде аджеба в тоя град мога да си купувам храна,памперси и пюрета на разумни цени,защото Вис Виталис,който е почти до нас,се оказва един от най-скъпите магазини Mr. Green
Препоръчвам ти едно малко магазинче(складче) в Кършияка намира се в една уличка зад магазин Триумф(той е на ул.В.Левски).

# 103
Дайте повече инфо са тези състезания по танци моля - от колко часа са поне   Simple Smile

Утре от 11.00 ч. , в неделя от 10.00ч  Peace

# 104

Има да, намират се в складовете на Лъчите. Близо до училището на Васил Коларов, до обновеният парк  Peace

Общи условия

Активация на акаунт