Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 899
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Дайте повече инфо са тези състезания по танци моля - от колко часа са поне   Simple Smile

Утре от 11.00 ч. , в неделя от 10.00ч  Peace

благодаря

# 106
ееее,откога се каня да потърся тема за пловдивските мами...е,намерих я и се настанявам Wink

не съм ви чела назад,но искам да ви питам от къде аджеба в тоя град мога да си купувам храна,памперси и пюрета на разумни цени,защото Вис Виталис,който е почти до нас,се оказва един от най-скъпите магазини Mr. Green
имало някакви складове в Кичука,някой знае ли нещо по въпроса newsm78
Препоръчвам ти едно малко магазинче(складче) в Кършияка намира се в една уличка зад магазин Триумф(той е на ул.В.Левски).

ееее,откога се каня да потърся тема за пловдивските мами...е,намерих я и се настанявам Wink

не съм ви чела назад,но искам да ви питам от къде аджеба в тоя град мога да си купувам храна,памперси и пюрета на разумни цени,защото Вис Виталис,който е почти до нас,се оказва един от най-скъпите магазини Mr. Green
имало някакви складове в Кичука,някой знае ли нещо по въпроса newsm78
Има да, намират се в складовете на Лъчите. Близо до училището на Васил Коларов, до обновеният парк  Peace

Благодаря ви момичета Hug
Ще се поразтърся тогава Naughty

А някои случайно да знае фирмен магазин на Бертони или поне магазин,в който да се продават главно продукти на Бертони newsm78 Защото търся едно столче за хранене и се оказва,че никъде в по-големите магазини го няма Mr. Green

# 107
Здравейте, момичета! Приемате ли още пловдивчанки? Simple Smile
Мама съм на 2 дечица-момче на 4 и 8 мес. и момиче на 9 мес.
И аз не съм ви чела назад, но се включвам , заради въпроса на Lussy. В Кичука, където живея, има едно малко магазинче със стоки на много изгодни цени-"Рая"се казва. Намира се до парка "Бели брези", ако ви интересува, ще обясня по-подробно, че не знам как точно се казва улицата. Peace

# 108
  • Pb

не съм ви чела назад,но искам да ви питам от къде аджеба в тоя град мога да си купувам храна,памперси и пюрета на разумни цени
Препоръчвам ти едно малко магазинче(складче) в Кършияка намира се в една уличка зад магазин Триумф(той е на ул.В.Левски).
Улицата е "Карловска", ако ме не лъже паметта - преди години ползвах услугите на това магазинче.

# 109
  • Пловдив
елхичка  да улицата е Карловска Simple Smile

# 110
Здравейте, момичета писах и в други теми търсих информация къде ли не. Но така и не можах да намеря личния телефон на Д-р Кръшкова - гинеколог, ще съм много благодарна ако някоя от вас го има и ми го даде(може и на лични)? С болки съм, а да си запазя час е невъзможно тъй като до края на месеца часовете и са заети. Отчаях се вече Sad Във Вас ми е надеждата. Благодаря предварително. bouquet

# 111
Здравейте, момичета писах и в други теми търсих информация къде ли не. Но така и не можах да намеря личния телефон на Д-р Кръшкова - гинеколог, ще съм много благодарна ако някоя от вас го има и ми го даде(може и на лични)? С болки съм, а да си запазя час е невъзможно тъй като до края на месеца часовете и са заети. Отчаях се вече Sad Във Вас ми е надеждата. Благодаря предварително. bouquet

намерих само това 032 605808  Hug дано помогна!

# 112

намерих само това 032 605808  Hug дано помогна!
Много благодаря, една дама ми го прати ако някой има нужда може да ми пише лс.  Hug  bouquet Страхотни сте всички. Heart Eyes

# 113
  • Пловдив
Аз намерих само това в нета дано е актуален  номера  -  Др. Кръшкова-тел.0888 24 89 23
  bouquet

# 114
И аз не съм ви чела назад, но се включвам , заради въпроса на Lussy. В Кичука, където живея, има едно малко магазинче със стоки на много изгодни цени-"Рая"се казва. Намира се до парка "Бели брези", ако ви интересува, ще обясня по-подробно, че не знам как точно се казва улицата. Peace

Много си мила,благодаря ти  bouquet
Интересува ме да,но трябва да ми обясниш по-подробно,че с Кичука съм много скарана Mr. Green

А за Карловска ще карам ММ да ходи да го дири това магазинче...има ли някакво име,или той е единствен такъв зад Триумфа newsm78

# 115
  • Pb
Няма друг такъв магазин на улицата (там са се разположили все автосервизи). Ако застанеш с лице към реката, се намира от лявата ти страна. Обикновено пред него има спрян някой друг бус със стока.
Имаше ден от седмицата, когато не можеше да се пазари на дребно, мисля че четвъртъка беше, но ако греша, нека някой ме поправи.

# 116
  • Пловдив

Интересува ме да,но трябва да ми обясниш по-подробно,че с Кичука съм много скарана Mr. Green

А за Карловска ще карам ММ да ходи да го дири това магазинче...има ли някакво име,или той е единствен такъв зад Триумфа newsm78

По улица "Пере Тошев" след като подминеш парка Бели брези има един китайски магазин точно срещу него има пресечка  в ляво навътре в уличката на един ъгъл е магазин Рая под една бяла кооперация.Мисля че улицата се казва Щип.Дано да ме разбереш Simple Smile

# 117
Здравейте момичета HugДа се запиша и аз при вас...Пловдивска мама съм на момченце на 5 месеца...
Lussy този магазин зад триумфа е на много лесно място няма как да го сбъркаш,ще се опитам да ти обясня как се стига до него,надявам се да ме разбереш...Влизаш в улицата на която от едната страна е Триумф от другата бингото,втората пресечка в ляво и пак от лявата страна на един ъгъл се пада,ако не се лъжа вратата беше с метални решетки,но нямам спомен дали пишеше нещо...Еи там работя толкоз години и ненаучих какво има отзад в уличките...Дано си ме разбрала Heart Eyes

# 118
Благодаря ви момичета Hug

Ако ги намеря от първия път,ще почерпя,обещавам Wink

Ще посетя и Кичука,и Каршияка,та да видим къде цените са по-добри,защото ние така или иначе сме все на най-скъпото Mr. Green и не ми се вярва точно тези неща,които търся да са Бог знае колко евтини,но пък дано имам късмет Peace

# 119

По улица "Пере Тошев" след като подминеш парка Бели брези има един китайски магазин точно срещу него има пресечка  в ляво навътре в уличката на един ъгъл е магазин Рая под една бяла кооперация.Мисля че улицата се казва Щип.Дано да ме разбереш Simple Smile
Ако идваш от "Даме Груев" и завиеш по "Пере Тошев", се пада втората в дясно. Ако идваш по "Скопие" и завиеш по "Пере Тошев" се пада пак втората , но в ляво. Май наистина е "Щип" улицата, магазинчето е от лявата страна в кооперация. PeaceДано да го откриете. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт