Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 722
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Lucky_luck, аз съм водила сина си при нея веднъж (личната му беше в отпуска) и не ми хареса това, че веднага изписа антибиотик (може би защото не беше неин пациент и за по-сигурно). За уточнение - аз не му го дадох и отидох след  ден при личната и всичко беше ОК, дори гърлото му не беше зачервено, както каза Маткунска.

Ако те интересува мога на лични да споделя впечатленията си от нашата педиатърка, от която съм принципно доволна.

# 511
Привет,пловдивски мами  Grinning
На малчо вече няколко пъти му се появява един обрив и има нужда да го погледне дерматолог,някой да има наблюдения върху някой доктор,за да не ходя "на сляпо" ?  Praynig
Мога да препоръчам само частна  Peace Но е много добра. Оправих си дъщерята, мъжа и много познати, които съм пращала. заслужавало си е!
А за личната...мога да препоръчам нашата, но не знам дали записва, че при нея е фул и не записва.Но е в Кичука  Peace

# 512
А някакви отзиви за педиатърка в района на Гагарин или Кършияка

# 513
Някой може ли да ми препоръча свястно обущарско ателие? За предпочитане в Кичука

# 514
За Гагарин съм чувала за др.Славова във Вива-та.

# 515
Някой може ли да ми препоръча свястно обущарско ателие? За предпочитане в Кичука
Веднага!Намира се в улицата, до училището Яни Сандански, което е до  Общината. Работят бързо и качествено.

# 516
Веднага!Намира се в улицата, до училището Яни Сандански, което е до  Общината. Работят бързо и качествено.
Това, което е в края на оградата на училищния двор ли,едно мъничко  такова?

# 517
Не, паралелната улица, в която има и магазин за хранителни стоки(в нова кооперация), по посока р-т Айсберг. ще го видиш, нещо като гараж, точно в началото откъм ул.Кичево  Peace

# 518
  • Пловдив
Педиатър в Смирненски аз съм при д-р Тарева въпреки че съм от Изгрев.

# 519
  • Пловдив
За Гагарин съм чувала за др.Славова във Вива-та.
+1 за д-р Силвия Славова Peace
Никога не ми е отказала направление, освен когато един път отидох в края на месеца и ми каза, ако не е спешно, да отида следващата седмица (началото на новия месец).
В повечето случаи има доста хора пред кабинета, но ако звъннеш да си запазиш час, не чакаш Peace

# 520
момичета търся кординати на добър ортодонт, но да не ми одере кожата- за дъщеря ми е в смисъл да има подход към децата

# 521
момичета търся кординати на добър ортодонт, но да не ми одере кожата- за дъщеря ми е в смисъл да има подход към децата

Зависи какъв е проблема

# 522
А някакви отзиви за педиатърка в района на Гагарин или Кършияка
Д-р Милчева на ул. "Сава Муткуров" мисля че се води. Аз си водя детето там и съм много доволна. Ако искаш координати, ми пиши на лични.

# 523
И аз търся добър дерматолог...има ли в Кожния диспансер такъв? Моля препоръчайте ми

# 524
И аз търся добър дерматолог...има ли в Кожния диспансер такъв? Моля препоръчайте ми

С две ръце за Д-р. Галя Кирчева.Лошото е,че не работи със ЗК,но е невероятна.В Кожния диспансер си загубих времето с една докторка,която ми изписа едни козметични кремчета,а Кирчева само ме погледна още пред вратата и каза - ооо хормонално,препрати ми при др специалисти и си реших проблема.

Общи условия

Активация на акаунт