Британците, британците! - Есенно-зимен окоплак - тема 30

• 19 847
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • срещу двата комина :)))
ах, прекрасен Джеймс  Heart Eyes кой е тоз филм  newsm78 не Конспиратора, а другия

# 691
  • София
Злате, пусни и на Джото един момък деееееееееееееее

# 692
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Злате, тоз костенурокоп няма да бъде видян от никой момък Crossing Arms  Embarassed Mr. Green

Пусни момък, да, да, пусниииии Wink

# 693
Джо, ша ли ни светнеш кво нзачи 'костенурокоп"? Робокоп-костенурка?  Joy

Униформите и аз ги гледах, че са сиви, ма се мернаха и сини и в двата лагера, та се сащисах. Пък във филми съм гледала южняците с широкополи шапки, па в гугъл излязоха и те с кепенца, съвсем се забърках. Не че ми е болка за умиране тяхната Гражданска война, де.  Mr. Green

# 694
Виж как добре се ориентира и сама, това защото си съставител на всеизвестния гугутски речник най-вероятно Joy

Шапките са в зависимост от вида войски, широкополи са кавалеристките, пехотата с кепета и т.н. Иначе такова тъмносиньо носят само янките Peace
охх, причете ми се пак "Севера и Юга" Blush

# 695
ах, прекрасен Джеймс  Heart Eyes кой е тоз филм  newsm78 не Конспиратора, а другия
Готварския ли? Ако за него питаш, той е някакъв нов прочит но Макбет, направен от BBC - http://www.imdb.com/title/tt0453514/ .

Ето момък и робонурката  Mr. Green

# 696
Аххх, момко kiss kiss kiss

# 697
Ааа, ясно. Мерси, ще спя спокойна и малко по-начетена от вчера. Верно, че широкополите все на коне са били, като се замисля.  Mr. Green

Боооже, тоя прочит на Макбет съм го гледала, чудех се дали ми е забавен или ме дразни и така и не стигнах до окончателно мнение. Жива да не бях, туй бил Макавой - значи съм гледала поне един филм с него, ура! Ама отдавна беше, де, обяснимо да не съм му обърнала специално внимание.

# 698
Не си ли гледала The Last King os Scotland?

# 699
Не съм, разбира се. Аз малко неща съм гледала.  Mr. Green

Зачезвам, ако се разприказвате много довечера, сами си пускайте нова тема, че няма да се връам преди утре заран.

# 700
А аз все си мислех, че това всички сме го гледали Embarassed. Иначе аз съм гледала по-малко, с три Здрач-а назад съм, и с колко, май 7 Хари Потъровци Laughing

# 701
Хайде бре, няма ли да я изпишем до утре таз тема, Пуци остава без работа hahaha

# 702
Ooo, Сарказмов  Heart Eyes Оооо, Джеймс Heart Eyes Heart Eyes

Привет!
Джой, гуш и мачк, мачк вратлето Hug Имаш ли електрическа възглавничка или от онез малките масажорчета, пробвай с тях Thinking Може пък да ти мине схващането.

Тези филми с Джеймс и аз не съм ги гледала. Севера и Юга, ох, и на мен ми се причете пак.

# 703
  • София
Джо, умряла съм и почти нямам желание нито за писане, нито за гледане на нещо.

Онзи филм за Шотландия и аз не съм го гледала.

Ох... г-н Лоу  Heart Eyes

# 704
Соне,  Hug Hug Hug. Имам загряващи пластини на Волтарен и прилично количество хапове, вече мога и да се движа без срязваща болка, бързо ми мина, като на костенурокоп Laughing.
Кажи "Севера и Юга" срещала ли си я някъде онлайн?
Ване, филмът е за Африка Wink

Общи условия

Активация на акаунт