Британците, британците! - Есенно-зимен окоплак - тема 30

• 19 848
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Това с мъненките рицарите го забелязах и аз, в Мадрид в двореца имаше едно чудо брони, но всичките като детски размер. Тъкмо се чудехме с моята дружка дали не са умалени копия или нещо такова и от една група до нас някой попита истински ли са и защо са толкова малки, и гида им обясни, че са си оригиналните доспехи от едно време, просто са си били дребни хората.

# 616
  • Разпиляна във въображението
Да, хората се променяме. По едно време си мислих, че момичетата ще станат "силният" пол и в прекия смисъл. Едни момичета, едно чудо, а момчетата слаби, хърбави, едни никакви. Ама и сега с тази зализана мода ooooh!

# 617
Остави се, като ги видя такива зализани и се изприщвам.

# 618
  • София
Значи! Да ви кажа не успях да припадна от темите във форума днес, но не гарантирам за утре! Все пак е четвъртък!

Но да се изкажа компетентно по въпроса: по - дребни са били хората, рицарите наистина са ги избирали дребнички. За справки - бюро няма щото затвори!

Еее, мило, ти изобрети нов вид замък- панелен hahaha hahaha hahaha

Оххххх, добре, че това го прочетох в нас  smile3532

# 619
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ване, твоят фитнес-инструктор в дисциплина "падане от стола" е винаги насреща bowuu bowuu bowuu

# 620
# 621
Много ми се гледа това

, ще бъдете ли така любезна да проверите за замундско магнетче, подопечна моя Hug?

# 622
  • София
Не съм го видяла вчера. От работа не отварям тракерите... Довечера ще проверя.

# 623
Брю! Да ви разправям какво сънувах четвъртъчно - правех промоция на някакъв пореден Хари Потър в компанията на: Мечо, Пръчката, Хари Потър, Хърмаяни. Пътувахме с кораб. Подробностите ми се губят. Нямам кво повече да кажа.  Mr. Green

# 624
Четвъртъкът почва подобаващо- със сънища hahaha hahaha hahaha
Ване, мерси Hug

# 625
  • срещу двата комина :)))
хахахаххахах, Пуце  hahaha
аз пък да ти кажа, че вчера видях че рекламират Здрач по кината, така че готви се  Joy
а са го пуснали, веднага сме там  Mr. Green
Джой, ти що така се изгуби, никаква те няма да пишеш

# 626
  • София
Пръчката и Хърмаяни на едно място  hahaha hahaha hahaha
(Хърмаяни я харесвам де! Отбелязвам го заради съотношението между двете)

Джо вече е важна - има си статия :Р

# 627
Нямам още, Ване, чак в декемврийския брой, още съм маловажна Joy Един месец е срокът за корекции, после пускат онлайн, и чак тогава на хартия Rolling Eyes
Мури, тук съм, и без това покрай тия редакции съм пак заседнала на компа, ама вас никакви ви няма, и сама ли да си говоря hahaha?

# 628
Аз сънувах, че ще се женя. За мъж, който не е моя. В потрес съм. Добро утро. Да оплакнем окото буквално- с един дъждовен Лондон

И аз искам да гледам този филм с Пол, ама не знам какво е магнетче Embarassed

# 629
  • София
Джо, историята е доказала, че и самаможеш да си говориш във форума!  Crazy (и аз също де)

Вал, кви са тия сънища! Икам и аз четвъртъчен сън, ама няма!

Общи условия

Активация на акаунт