Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако бебето ми е много активно и имам притеснения?
Кои са някои магазини, от които мога да купя необходимите неща за бебето на разумни цени?
Трябва ли да организирам парти за последния работен ден преди болничния?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако бебето ми е много активно и имам притеснения?
-
Кои са някои магазини, от които мога да купя необходимите неща за бебето на разумни цени?
-
Трябва ли да организирам парти за последния работен ден преди болничния?
-
Как да съхранявам бебешки дрехи след изпиране и гладене?
-
Къде мога да намеря чаршафи с ластици за бебе с размер 70x140?
Голям спор сте развихрили снощи, днес предлагам да го караме по-лежерно
Има теми, по които винаги ще има разногласия. мамите, които вече са купили козметика- на какво са се спрели?! С щерката ни препоръчваха най- вече Нивеа и Бочко. Аз ползвах и Мустела също. В интерес на истината само един Джонсън ми направи проблем, но не бях единствената. Аз съм оставила козметиката и гащиризончето за изписване за декември месец- друго преди раждане не ми е нужно, но ми е интересно вие на какво се спряхте? 
Това са си мои планове,ще видим кожата на бебето какво ще понесе,имам тестери вкъщи на всичко- на нивеа,ойлатум,мустела,себамед,судокрем...ще пробвам и тогава ще купувам.