МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 563
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Е не мога да не ви ги покажа двамата хубавци в банята  hahaha

# 346
Супер сааааааааааа  Party Party

# 347
Мама Веси, много са ти сладки! Пу-пу!
p.atanassova, Mur, matza83, благодаря ви! А дано да е все така наистина. Похвал-похвал - Ади тази вечер пак заспа сама. Заспива докато я кърмя, буди се като я оставям, мрън-мрън лекичко за около 2-3 мин. и хоп - в страната на сънищата. Е, няма такава радост за мама...
Мър, от 3 дни ти пиша ЛС и все ме прекъсват, дано скоро го допиша  ooooh!
Ена, хайде и вие в нашия отбор вече  Hug
lilyrose, тъкмо си помислих, че няма други най-прекрасни освен ние с Бета  hahaha
Лягам си рано тази вечер newsm44 Хайде да спят бебоците и майките покрай тях

# 348
Отчет от вчерашната консултация - 6750 гр. 70 см

Мама Веси много са сладки
Скоро ще трябва да им купиш по голямо корито или басийн  Laughing

# 349
Неси към Денис-"Денис,аз съм от спящите,ама виж..през деня будувам и  може да се менкаме:) аз ще ти дам да се разхождаш насам-натам с моето чиконце,пък аз ще скачам на бънджито Heart Eyes
Таша,и вие сте от финните...Ванеса на 7 месеца беше 72см.,а миналата седмица като бяхме настинали и ходихме на педи ни теглиха и бяхме 7160.....Като бяхме на ваксина на 7м не успя личния да я тегли нормално и под въпрос написа в картона 7200,но ето че сме били по-малко...пък и кантара там е от тия 100 годишните,дето зелен1уците и плодовете на пазара теглят,пък педито е с електронна везна...

# 350
Добро утро   bouquet
Благодаря за хубавите думи, за моите гарджета    Hug

Влизам само да ви почерпя по повод днешния имен ден. Каката и майка ми днес празнуват!

Честито и на всички други празнуващи днес   bouquet

# 351
  • Ямбол
Момичета, не ми отговорихте на последният пост, но искам да ви питам нещо

Тъй като не мога да накарам моята Изабел да куса АМ, а кърмата ми свършва, намерих вариант като го смесвам със сок на Ганчев, така го пие. Редно ли е така, пречи ли нещо, защото това ще бъде вечерното й хранене и сутрешното.???????

# 352
Мама Весси , живи и здрави да са ти именничките! Само положителни емоции желая!

Миш,аз не мога да ти отговоря...Не харесва АМ ли? Какво АМ даваш?

# 353
  • Ямбол
От месец се опитвам да й го давам, изчаквам два три дни и пак опитвам, но само като го куса и започва да плюе, да се мята и в един момент започва да плаче. Просто не го иска.
Първо давах Babylove, после пробвах NAN, сега от три дни се мъча да дам Frisolac. Е не става и не става, все едно и също е. Снощи пробвах като сложих сок от банан вътре и си го изпи без проблем.
Два пъти през този един месец ми се случи да си изпие шишето, но тя беше в полусънено състояние и ми се стува, че просто не разбра какво пие. Забелязвам също, че не иска да го пие докато е топло, веднъж го изпи първо защото беше гладна и второ беше изтинало напълно.

И на мен ми е много странно и не знам какво да правя.

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 10:38 от Миш

# 354
mama_vessy, много са ти сладки дечицата, да са ти живи и здрави Hug Честито на именниците ти и много да те радват bouquet
Честит имен ден и на малките ни Димитърчета в темата, да са много палави и весели дечица Hug

Миш, пробвай да си увеличиш кърмата. Аз също бях за малко в твоето положение като ми намаля рязко кърмата и той не искаше да пие АМ, не може да пие от шише и се видях в чудо, добре че всичко се нормализира, пу-пу Praynig Незнам какво да те посъветвам, попитай момичетата от ЛЛЛ Hug

# 355
  • Кукуландия
Добър ден!

Влизам да почерпя за малкият ми Димитър:

Честито и на всички други именници! Да са живи и здрави, щастливи и диви Grinning

И отивам да му сменя дупето, че от нетърпение се опитва да ми изключи лаптопа от контакта  hahaha

# 356
  • София
Здравейте Grinning
Мама Веси, сладурковци-Димана е много пораснала Heart EyesЧестит имен ден и много положителни емоций да ти носят двамата именици Hug Hug

Миш, и аз мисля,че  е най-добре да се консултираш с момичетата от ЛЛЛ Peace

Uinen , честито  и на вас  bouquetкакто и на всички празнуващи днес!

Дончо 71, не е писала, дали са по-добре с малката?

Момичета, слагайте снимчици в албумчето за клипчето 7/8, само 14 мами са се престрашили Wink

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 12:03 от maiski3

# 357
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Mama_vessy, големи сладури са и двамата! Да са ти живи и здрави именниците!
Uinen, да е жив и здрав малкия Димитър и много да радва всички около него!  Party Time
Честит имен ден и на всички останали малки именници! baloni

# 358
И ние днес сме сред празнуващите и довечера се очаква да се заформи голямо празненство - дядо и внук ще празнуват заедно. Simple Smile))) Честито на всички именници. Бъдете живи и здрави!!!

# 359
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт