МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 477
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Ямбол
Изабел днес става на 7 месеца. Отчета след консултацията е - 8.250кг/66см

Давам попара към 10ч

Зъбче само едно засега.

Думички никакви не казваме, освен ба ба ба ба, пф пф. Направо се изумявам, че има деца които казват и мама и баба и тати и то е осъзнато. Ние ли се развиваме бавно, не знам?

# 466
  • Ямбол
ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЗА НАШЕ ЗДРАВЕ

# 467
Честити 7 месеца на Изабел!   bouquet Да бъде усмихната и здрава!

Katilias, честито племенниче! Да е жива и здрава!   bouquet

Към мамите, които дават АМ - някоя от тях дали е ползвала на BabyLove?

# 468
  • Ямбол
Bub_ 
Да, аз. Бях си купила в началото една кутия за всеки случай да имам. Давах когато се наложеше.Много добре го понесе и го пиеше.
Сега вече никакво АМ не иска да кусва, но това няма общо с марката, а до навик и характер Simple Smile)))
Препоръчвам ти го, хубаво е.

# 469
  • София
Миш, не мисля, че бебе на около 7-8 месеца казва осъзнато думички. това са случайни съчетания, докато се опитват да наподобяват реч. Много е забавно и умилително за роднините, ако налучкат мама, тата, баба и пр., но е съвсем случайно. При всяко бебе е различно съчетанието от звуци, с които започва да се упражнява, така че споко! Вашето пф и ба ба ба си е супер и Изабел не се развива бавно. Да ти е жива и здрава и да те радва с нови "думички".  bouquet

# 470
  • Бургас
Пипилота, захранвам от 2 месеца и още яде на обяд зеленчуци (и от 2 дни месо) ,а следобяд каша - около 40 мл. средно. Останалото е кърма на поискване. Трето твърдо хранене ще има поне след 2 седмици - плодово пюре към 10 сутринта.
katilias , да е жива и здрава малката домошарка (щом се е родила у дома  Laughing).
Миш, честита месечинка на Изабел   bouquet
СиренцеHug

# 471
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Миш, честити 7 месеца на Изабел! Да расте здрава и много усмихната!  ura
Относно думичките и ние сме на ба ба ба и абу бу, но мисля че няма място за притеснение!
Мама Веси, много гадно! Дано бързо да минава!

# 472
Кати, честита племенница. Жива и здрава да е и да радва мама и тати. И ти съвсем скоро да се похвалиш, че работата е свършена  Crazy

Подкрепям Мър.

Миш, честита месечинка

# 473
Хей ей ..  Party

Първо да честитя племенницата на katilias - да ви е жива и здрава и да прави мама и тати много щастливи. И много много да ги слуша  Hug

Миш честита месечинка на Изабел    bouquet

на mama_vessy бързо оздравяване, дано отока днес да е спаднал  Praynig

Малко механично , но така на бързо, че ме чака шопинг  Heart Eyes Money

# 474
Ей, да се похваля - най-накрая харесах подарък за Коледа за Ади. Вече се бях притеснила, че нищо не мога да й харесам. Надявам се приспиването да стане още по-добре с подаръка, да си гушка калинката и да спинка сладко  Heart Eyes Иначе и жираф Софи ще й подарят, дано наистина да е толкова вълшебен, че изяде и мебелите вкъщи да си чеше венците.
Да честитя сега и на Изабел 7месечието и на Katilias племеничето! Да са живи и здрави!
За майчинството в БГ Мър добре го е казала  Wink Такъв комунизъм, че хората пари за памперси нямат, пък управляващите се чудят как да го намалят още повече.
Penmar, дано бързо да си връщате режима, че знам какво е да не ти спи детето  Hug
Мама Веси, оправяй се бързо  Hug

# 475
Днес времето беше страхотно.   sun    1stroller  и се поразходихме добре. Поседяхме около 3 часа, насладихме се максимално на слънчицето   Blush

Дадох днес кисел, много го хареса.    food002

Все още не спим, РАЗБИРА СЕ.... сега сме във вихъра на танца    #Milti   вика, тръшка се, беснее.
А аз вече не мога да гледам от умора...лудницааа     smile3511     #Silly

# 476
Благодаря на всички, които са споделили мнението си за сутрешното хранене!
 Искам да ви препоръчам една статия, която препоръчва книга ( сега сиренце ще се хване за тавтологията  bowuu) , дълга е, надявам се да имате време и желание да я прочетете, както и да си купите книгата, защото мисля че ще облече в думи неща, които ни вълнуват. http://www.capital.bg/light/neshta/razkaz/2011/10/27/1189171_tvo … o_dete/?ref=rcmnd

# 477
  • София
Ние вчера бяхме на консултация - 7.360кг и 72см е Бобо, много ми е фино дивачето-живаче. И нашето трето зъбче проби днес като на Ева Simple Smile.
Относно уменията открих две нови на Бобо: едното е, че не ми гледа пръста, а там, където соча (това животните не го умеят). Другото е, че се разпозна в огледалото - беше с качулка и като се видя в огледалото, взе да си я дърпа да я сваля Simple Smile. Не знам кой писа за 15 месеца, но аз го виждам, че знае кой е там отсреща. За "мама" също съм сигурна, че мен ме вика, а не баща си например: ).
А, сетих се и трето: днес се позадържа седнал, играеше си и му трябваха и двете ръце, та забрави да се подпира, но не пльосна по очи като друг път Grinning.

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 23:17 от Betta

# 478
В този ред, ние надаваме вой като индиянци...сещате ли се. Казва продължително ааааааааа и с ръка пред устата и се чува едно....индиянско а-а-а-а

# 479
Благодаря на всички, които са споделили мнението си за сутрешното хранене!
 Искам да ви препоръчам една статия, която препоръчва книга ( сега сиренце ще се хване за тавтологията  bowuu) , дълга е, надявам се да имате време и желание да я прочетете, както и да си купите книгата, защото мисля че ще облече в думи неща, които ни вълнуват. http://www.capital.bg/light/neshta/razkaz/2011/10/27/1189171_tvo … o_dete/?ref=rcmnd
В тази връзка мамите от чужбина могат да споделят как си възпитават децата там, където живеят.Аз никога не съм живяла в чужбина,  близки и познати са ми разказвали някои случки. Работодателят на съпруга ми останал крайно учуден как синът ни спи при нас на спалнята вече повече от 4 години. В Белгия никой не го практикувал това съвместно спане. А като станало дума, че и аз , и съпругът ми сме спали при мама и тате до първи клас, направо щял да припадне. Laughing
Моята кума живее в Испания и и е направило впечатление, че на детските площадки никой не прави забележки на децата си за лошо държание. Майките си говорят на пейките, децата си правят каквото си искат-държат се грубо с другите деца или правят бели, но ги оставяли сами да се оправят/дивина може да се включи тука/.
Хайде, ако някой се сеща нещо да разкаже-да раздвижим темата. Wink
Бета, честито ви зъбче, айде чакаме и ние номер 4.
Миш, честито на Изабел със закъснение за 7-месечието!

Общи условия

Активация на акаунт