Не помня точно на каква възраст беше, но беше започнал активно да шета из къщата.
, а Тера стои като препарирана, не смее да мръдне, много готини бяха.
. Увих го хубаво Марти и сложих дъждобрана, за да му пази от вятъра.

, информация бол, стига да искаш да прочетеш.

Виктор е много сладък във ваничката 

вижда и се вече края на хремата 
, информация бол, стига да искаш да прочетеш.
не бързам да го въвеждам,просто ми стана интересно 

Пчелен клей за гърлото, страшно много помага.
Особено ако го даваш чист, но е доста неприятен
и след това поне 10 мин. не трябва да яде и пие нищо.
Надявам се бързо да се оправите
Те са всяка неделя от 10ч. и ми е идеално иначе през седмицата никак не мога да сколасам да отида, няма на кой да го оставя малкия
И е 1ч игра на хора и то сериозно, много съм доволна. Макар че и аз предпочитам спортни или латино танци, ама няма 
Основно са необяснимо слабеене, безапетитие, подуване на корема, диария, колики, температура, газове може и кървене, както и кожни обриви от рода на псориазис. Не е задължително всичките да ги има, може и само един да бъде. Дано при нас да няма такива случаи
Аз мисля от другата седмица да му го въведа, тогава ще е почти на 8 месеца. Като започна от Овес, пише че той е най лек, ако така мога да го нарека.

Колкото повече те чета толкова повече съм сигурна, че свекърва ми точно за такава снаха си е мечтала - не харесваш много нови "завъртяни и изчанчени" уреди/мебели (спомням си, че бяхме коментирали столчето за хранене и ваничката за къпане), въртиш сама къщата - стараеш се всичко да е изчистено, измито, изпрано, децата спретнати, вечерята сервирана като се прибере мъжа, че и торти правиш на родата по всякакви поводи.
Никола не само, че се храни сам, но итака беше захранен - просто се протегна, взе, лапна, повъртя в устата, глътна и готово. Направила съм няколко клипчета с телефона как яде различни храни, но един ден, когато разбера как се сваля информация от телефона на компютъра, може и да покажа.
Вечеря в 5.30... и после само на вино 

-записвам
със здраве да си го ръфате жирафчо

.Сега съм супер хепи ако въобще можем да седнем на масата заедно.Съпружието се прибира късно, няма начин.Препоръчани теми