МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 511
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Еna, много мило ми стана като прочетох за твоите сладури Grinning

За цветклото - вече писахме, може от 7-8 месец.

За постригването - не мисля, че води до сгъстяване. Кoсмените луковици няма как да станат повече. Ако на някоя мама и се е сторило, че при тях така се е получило, просто е съвпадение с периодa, в който коста на децата се сгъстява. От начало им е по-перушинеста, после става по-плътна.

kukumindrela, мерси за напомнянето за мазане  Hug. Аз мислех, че вече няма нужда, но явно не е така. А имам почти цяла туба Мустела и се чудех на кого да я подаря  Whistling

За клипа, ще сложа снимка, ама нещо не смогвам тия дни с нищо  Crossing Arms
Отивам и аз да си избера снаха, че моя ще проспи сглядата  Joy

# 406
Със закъснение: да са живи и здрави всички Димани и Димитровчета   bouquet, седем - осем - месечинки, също Simple Smile Съжалявам, че нямам време да ги изброя персонално.

Подстригването на бебетата с цел сгъстяване на косата ми се струва крайно агресивно, и съм убедена, че оставя последици, особено у момиченцата.

Мамммиииии, какъв Next, какъв Мothercare - намаленията са много по-близо до вас - в ДМ !!! (това прозвуча като платена реклама ... Simple Smile
Току-що щурмувахме магазина с покупки за 160 лв, като на тях 25 лева ни беше отстъпката за рожденик - на нашето едногодишно приятелче! Значи двете намаления важат едновременно  - първото - 15 % на памперси, пюрета и мокри кърпички е калкулирано вече в цената, която е с червен етикет - и можете да си ги ползвате до няколко дни (май до 2.11, но не съм сигурна). А ако идете с рожденик в настоящата седмица (или пък от понеделник натам с друг - роден в следващата календарна седмица, но вижте до кога е първото намаление - да не го изпуснете) накрая на тоатала - още 15 %. Значи синьо-зеленият Памперс е 24.40 лв за 70 бройки с първото намаление , и с второто един пакет става 20.74 лв![/[/b]b]!! Това си е супер отстъпка, имайки предвид, че редовната цена е (вече)повече от 28 лева. Купих зелените мокри кърпички на Бейбилав - миризмата на алое е много дискретна, но по-не ми харесват от белите. Освен това в намаление са и бебешките продукти на Нивеа и Хипп за баня и тяло.

Бета, то до неделя имаш право, а можеш и днес!
Маринелс, много съжалявам за кражбата. Е мнооого са нагли крадците вече, и са се обиграли доста. Те тези неща винаги имат по-голяма емоционална загуба, отколкото финансова.
Лъки е права за това, което казва онази инструкторка. И ти знаеш кой трябва да бъде твоя урок от случката: зададе ли си въпроса "Какво правя аз в УНСС?". Ти няма да го направиш, но аз да си кажа: мисля, че е добре да завършиш първия семестър и след това да прекъснеш и до втората годинка на Анастасия да си се гледате. Млада си, УНСС няма да избяга.

Магика, благодаря за линка с топлещата се с вода чиния на Чико - а да знаеш дали я в някой магазин в София?

# 407
Неси към Денис - "Приемам,ама има друг проблем - тати.Той не ме пуска на гости на младежи Mr. Green"
Вчера поръчах от НЕКСТ на Ванеса яке и ръкавички,че в Мола нямаше размера и,пък и малко по-евтинко излиза...Доставката е безплатна....Та в този смисъл искам да попитам мамите,които са поръчвли от НЕКСТ ...След колко време се доставят????

Денис: Неси ако баща ти пие уиски , вземи го и него. Докато си правят компрания с тати , ние ще си смучем бибероните  Mr. Green smile3504

Ена Добре завърнала се!

Сиренце - ама става въпрос за дрехи  Whistling не за пампи и кърпи  Mr. Green

И аз съм се замисляла да подс  трижа Денислав, защото буйната растителност на главата е голяма  Mr. Green ама аз докато се наканя то стаан зима  cold

Днес дойде и космонавта на Денислав  Peace много е готиничък  Party

Чакам след една седмица да пристигнат не нещата от спорт директ. Най-вероятно след някой друга седмица пак ще правя, за това ако някой иска нещо да свирка  Peace

Jozyy
честито зъбенце  newsm47

И аз качих снимка в албумчето  bowuu Малко е ексхибиционистична  Mr. Green (леле как го написах това  Crazy)

Мили мами, във връзка с предстоящите празници си търся нещо такова (за малкия, не за мен) или костюм на Елф

# 408

Цитат
Мили мами, във връзка с предстоящите празници си търся нещо такова (за малкия, не за мен) или костюм на Елф

http://www.ebay.co.uk/itm/3-PIECE-M-S-BABYS-SANTA-FATHER-CHRISTM … ebc#ht_500wt_1413

http://www.ebay.co.uk/itm/Ladybird-Baby-Father-Christmas-Outfit- … de1#ht_799wt_1395

http://www.ebay.co.uk/itm/M-S-Elf-Pixie-Christmas-Outfit-3-Part- … f0#ht_2448wt_1138

# 409
Ей ме и мен...

Penmar заповядай:
1. http://www.next.co.uk/girls/newborn-girls-christmas
2. http://www.matalan.co.uk/fcp/categorylist/dept/kids_christmas?resetFilters=true
3. http://direct.asda.com/george/christmas/gifts-for-baby/D6M1G1C5,default,sc.html
4. http://www.clothingattesco.com/coats+jackets/tesco-christmas-rei … ,2,baby-0-2-years
5. http://bebeshkidreshki.com/category/113/4-1-koleda.html

Sirence не, съжалявам Sad Ако искаш като тръгна да си поръчвам, ако още ти трябва ще ти пиша да взема и на теб.

за подстригването според мен си е глупост това.

marinels  Hug Hug Hug

Uinen нашия го сложихме вече, защото като е с космонавт Кати и не влиза изобщо в кошницата  hahaha . Сложихме го напред. Назад не става, а и не е направен за назад. Пробвайте, може на вашата кола да се получи.

Като гледам как от сега са почнали срещите, ще трябва да се замислим и ние. Да не стане така, че бебата е стара мома  Joy Joy Joy

bouquet отивам да готвяяя   chef

# 410
Prenmar разгледай тук има каквото търсиш http://www.mothercare.com/b/1355605031?ie=UTF8&title=dress%2 … rd_s=global-top-7.
Uinen ако сте решили да ходите с бебчо извън Бг ,ще ти трябва паспорт за него ,ако с таткото нямате сключен брак,ще трябва да отидете двамата в паспортна служба в града от, който си заедно с малчо,с акта за раждане,  платена такса не съм сигурна дали трябваше и документ от общината за постоянно местожителство  а снимки правят на място.Документа става за 1м,при получаването на ,който не ти трябва таткото.А ако ще излизате  от страната без таткото ти трябва и нотариално заверено пълномощно от него .

# 411
  • Кукуландия
Да не стане така, че бебата е стара мома  Joy Joy Joy
Няма да се притесняваш! Ако нещо ние ще я вземем твоята мома!
Аз не разрешавам все още на моят сладур да се заглежда по противоположният пол, въпреки че той не ме пита и вече има две плеснати по дупето каки-сервитьорки  Crossing Arms

Благодаря ви за информацията относно паспорта! Явно няма да ме огрее излизане зад граница близката половин година  Cry

# 412
нещо ги тресе хормона мартенчетата  hahaha

lilyrose харесала съм си твоя синковец за зет Simple Smile щом от сега почваме да ги сватосваме да си го заплюя
ох, мамин той  Flutter
Свате, много ни е хубава момата  Heart Eyes

Гледам свалки се заформят тука. После ще влезна и аз в албумчето да огледам за зет. Wink
Добре, че са ни отворени момичетата  Heart Eyes

Ена, много готин разказ за взаимоотношенията между Ева и батко й Heart Eyes Голям сладур. Хайде да оздравяват вече
И честита придобивка Wink

# 413
  • Бургас
Момичета, как стоеше въпроса с кашите - като съм давала оризова и елда, мога
ли да мина направо на друга без глутен или пак лъжичка по лъжичка ???

# 414
Catwalk, всеки път лъжичка по лъжичка. Е, то зависи и каква друга каша искаш да дадеш - например, ако искаш оризова с банан, а си захранила вече с банана, направо отиваш на голямото количество.

# 415
Да се похваля - вече сме ДВУЗЪБИ  bite Пък аз се чудя що снощи ми помрънкваше...

# 416
Ехоооо  Hug как сте днес? Ние сега се прибираме от както сме излезли сутринта  Mr. Green Ама с тези майстори, Виктор само се нерви от шума  ooooh! Добре че е хубаво времето  Peace

Благодаря за пожеланията и за хубавите думи  Hug

Маринелс Ех че гадно, дано бързо да се справиш с бюрокрацията  Hug

Бета имаш набито ОКО  Hug
За бръсненето на главата Абсолютен мит  Peace Не се сгъстява косата  Rolling Eyes само започва цялата коса да расте едновременно  Peace На каката никога не сме и бръснали косата, ние даже не я бяхме постригвали до 2г. и сега има една хубава гъста коса. Всичко си е до ген.  Peace

Лилироуз ха ха ха  Joy нееее просто има повече коса от брат си, на който му прозира главата  Joy

Ена Много сладко си ги описала двамата и при нас нещо подобно се получава  hahaha

Уинен Много скъп доставчик  newsm78 Аз използвам Gabko и ми излиза доста по евтино  Thinking Ето пример от последната ми поръчка беше 54 паунда и според твоя доставчик трябваше да платя 14,7лв  Confused А  с моя платих 4,40лв.  Peace

Stacked Доставката е безплатна на БГ страницата ли newsm78 Ама там защо са по високи цените  ooooh! И как пристигат до тук  newsm78 по пощата ли  newsm78

Жози   Честито ви 3-то зъбче.   bouquet

Сетих се още нещо което да се добави към анкетата горе - От легнало положение само да сяда  Peace  

Весет0 Честито двузъбие  tooth

# 417
  • София
Момичета,

Да ви споделя за памперсите. Поръчах си тези зелените Huggies. Поръчах 4-ка, че нали споменахте, че били по плитки, но да ви кажа ми се видяха доста големички за Виктор, така че поръчах и една 3-ка. В сравнвние с Pampers Premium Care не са по плитки, даже са с около половин-един сантиметър по-дълбоки. Вече пробвах Huggies 4-ката за през нощта и на сутринта Виктор беше със сухо дупе. Тази вечер ще пробвам 3-ката и ще ви кажа как е, че с 3-ката на Pampers си го намирах с мокро дупе.
Надявам се, че съм ви била полезна:)

# 418
  • София

Stacked Доставката е безплатна на БГ страницата ли newsm78 Ама там защо са по високи цените  ooooh! И как пристигат до тук  newsm78 по пощата ли  newsm78

Мама Веси, на NEXT DIRECT като се регистрираш, кликаш на българското знаменце най-долу и ти излиза това, което се предлага с безплатна доставка до Бг. Изборът не е толкова богат, а цените са долу горе като на НЕКСТ УК. Големият проблем е, че няма намаления за нас. Имат ни за много богати явно #2gunfire А иначе пристигат с DHL и обикновено носят пакетите до вкъщи.

# 419
само да попитам, може малко тъпо да прозвучи, амааа...де да знам   Embarassed
от тези сайтове, от който пазарувате как са размерите. Имам в предвид, че тук на дрешките, които купувам пише примерно за 6 месеца, а на нас са малки, не отговарят въобще, та се чудех... за блузки примерно??

smile3506

Общи условия

Активация на акаунт