МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 545
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Кукуландия
По повод обръсването гола глава се сетих да ви питам, моят мъж много настоява да го обръснем гола глава да му се сгъстяла косата. С Яна успях да го удържа навремето, сега съм виновна, че й била рехава косата  Confused. Вие мислите ли, че помага постригването?
Преди може би два месеца се опитахме да го подстрижем нашият разбойник. Не успяхме много - с ножицата от тук от там по отгоре  hahaha защото от машинката за бръснене плаче, ножицата и нея не я харесва, но докато не гледа клъц клъц  Mr. Green Резултата - видимо по-гъста коса отгоре и прозираща отдолу, където нямаше как да го подстрижем. Реших аз миналата седмица да го подстригвам - отново от машинката плаче, баща му има едно такова малко за оформяне на брадата, което е почти безшумно - и от него плаче. Та пак с ножицата докато не гледа клъц клъц, но отдолу, където прозира няма как, защото е по-рядка, мека и къса. Иии накрая взех тежкото решение да го бръснем това дете, хем ще се сгъсти хем ще е еднакво дълга  Peace Една приятелка също сподели, че на нейният син се е сгъстила косата след като са го подстригвали няколко пъти.

Сервирам виртуална закуска и изчезвам:

Редактирам се: Сънфлауър, аз използвам ето тези посредници за покупките от недоставящи до БГ английски сайтове. Благодарение на Magica   bouquet 

# 391
 sunflower Ако става въпрос за mothercare, те приемат бг карти, с тях нямаш проблем.
Поръчваш, плащаш, адрес за доставка даваш http://www.empresa.forumi-bg.com/ (всичко описано).
Тук в мамата съшо има хубава тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=612204.0

# 392
  • Кукуландия
С това моето забравяне има да пиша по 100 поста един след друг  Embarassed

Има ли мами, които са излизали в чужбина с бебоците? В страни от ЕС? Интересувам се дали трябва да му вадим паспорт, ако ходенето ще е до страна от ЕС? И къде се подават документи - по постоянно жителство на майката или там, където е родено детето, ако те са различни  newsm78

# 393
  • София
Uinen

Не съм пътувала още с бебко, но наши приятели пътуват с децата и им носят паспортите. Дори в страни от ЕС са необходими - все пак са документ за самоличност и се издават на база съгласие и на двамата родители /това за случаите на разведени съпрузи/.
Обикновено децата се регистрират по постоянен адрес на майката, така че там би трябвало да отидеш за паспорт.

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 11:22 от Stacked

# 394
  • София
С това моето забравяне има да пиша по 100 поста един след друг  Embarassed

Има ли мами, които са излизали в чужбина с бебоците? В страни от ЕС? Интересувам се дали трябва да му вадим паспорт, ако ходенето ще е до страна от ЕС? И къде се подават документи - по постоянно жителство на майката или там, където е родено детето, ако те са различни  newsm78

Привет Hug
Uinen , със сигурност трябва, ние миналата година пътувахме до Испания с малкия, а баткото до Франция със ансамбъла  и се представяха задтранични паспорти, тъй като не са пълнолетни и нямат лични карти!

Момичета, слагайте снимчици в албумчето за клипчето 7/8, само 14 мами са се престрашили Wink

АМИН!

Лилироуз- newsm62

# 395
Имаме си трето зъбче, горе в дясно  tooth Лявото също е на път, дано да пробие до ден-два, че малкия е кисел като лимон и по цяла нощ играя ролята на чесалка за венци Crazy

за детската кухня съм ЗА. При нас е към ясла, за дъщеря ми съм взимала и бях много доволна. Готвеха много разнообразно и менюто беше съобразено с възрастта на децата. Дано и сега е така, че доста време мина от тогава.

И аз купих пъзел за под. В момента в който сложа Ради върху него, започва да го разглобява и си нахлузва частите на главата. Много е смешен  hahaha

# 396
Неси към Денис - "Приемам,ама има друг проблем - тати.Той не ме пуска на гости на младежи Mr. Green"
Вчера поръчах от НЕКСТ на Ванеса яке и ръкавички,че в Мола нямаше размера и,пък и малко по-евтинко излиза...Доставката е безплатна....Та в този смисъл искам да попитам мамите,които са поръчвли от НЕКСТ ...След колко време се доставят????

# 397
Благодаря ви момичета за поясненията за таблицата с мерките, най-после и ние се добавихме  Laughing
Мнооого сте  писали, връщам се да наваксам  Stop

# 398
  • Пловдив
Uinen, Г-жа Стихийно бедствие, много ви благодаря, момичета!  Hug   bouquet
Сега ще падне едно пазаруване... Laughing Crazy

# 399
Благодаря ви момичета за подкрепата - неприятно е,още повече че се предполага че в университет хората не са като на Женския пазар примерно и очаквах че дори и в мен да е вината (т.е. да съм го изпуснала по време на лекцията)който го намери ще го остави при портиера,но уви...Нещо имам проблем с ентер-а на тоя лаптоп и сливам вскичко - преди много повече пазарувах от чужди сайтове,но напоследък нямам време... За паспортите за деца-да,трябва дори като сеподават документи има срок в които от полицията проверяват дали наистина това е детето - ние като вадихме преди години за брат ми ни казаха че не може експресна поръчка поради този факт

# 400
  • София
Неси към Денис - "Приемам,ама има друг проблем - тати.Той не ме пуска на гости на младежи Mr. Green"
Вчера поръчах от НЕКСТ на Ванеса яке и ръкавички,че в Мола нямаше размера и,пък и малко по-евтинко излиза...Доставката е безплатна....Та в този смисъл искам да попитам мамите,които са поръчвли от НЕКСТ ...След колко време се доставят????

Доста са експедитивни Весе, от 3 до 5 дена максимум. Peace

# 401
Маринелка, в нашия университет(ХТМУ) цял сак откраднаха,уж и камери има,но уви...колежката ми се размина с почти всичкия си багаж...дънки,блузи,якета,обувки....някой се  е нагиздил с тях....

Stacked, мерси:) значи да си я очаквам по-скоро отколкото мислих:)

# 402
Ехо, завърнах се. Grinning
Този интернет си е като наркотик-няколко дни без него и нервите ме хванаха. Thinking
Започвам с честитките със закъснение:Честит имен ден на всички празнуващи и най-вече на бебенцата на Сабрина1, Уинен, Линаб, каката на мама Веси-да са ви здрави и щастливи и много закачливи!  bouquet Мама Веси, тези сандвичи ми напомнят детството-мама ми ги правеше с маслинки-бръмбърчета, за да хапна поне малко, че и тя не знаела от какво съм пораснала. Rolling Eyes
Честити месечинки на всички, които споделиха, че бебенцата им са пораснали-Буб, ВСД, Катуолк и разбира се Сиренце. newsm51 Растете безгрижни и щастливи, мили дечица!
Марио, много целувки от Ева/нали са астрални близнаци-май така се казваше/ Heart Eyes
Благодаря за честитките и на Мама Веси, Мигейо и Сиренце за 8-месечието на Ева. Много сте мили!
Коммелина, Тошето е супер сладур, много пораснал и усмихнат, а как хубавко се храни само! Heart Eyes Hug
Честити зъбки на бебенцата на Комелина, Мама Веси, Весето и Джози!
За кухнята-ще ползвам, но след годинката. И в частната , и в държавната готвят с прясно мляко. От частната съм много доволна. Не претендирам, че ще го сготвят по-добре от домашноприготвена храна, но пък и вкъщи не ядем кой знае колко здравословно, та да треперя толкова.
Бета, за бръсненето и аз мисля, че си е до ген. Peace
Маринелс, много неприятно. Confused Българска му работа. Дано бързо си намериш документите. Praynig
След малко пак ще пиша, че ме викат.

# 403
Та сега след тооолкова честитки да разкажа и аз нещо. Ама като нямам време се претрепвате да пишете, а като мога да седя на компа никой не се вясва. Crossing Arms
Вече съм с нов лаптоп и много му се радвам. newsm68
Лъки, браво на Ади, че се смили над вас и вече спинка. Ева  и тя от 2 нощи ме буди само 2 пъти и успявам да се наспя. Иначе и двете деца са болни. Баткото вече 2 седмици не е на градинка, Ева и тя прихвана и като беше с най-силната хрема спяхме с нея полуседнали гушнати. То едно спане беше... ooooh!
Мама Веси, малките жабки в банята са супер! Heart Eyes
Лилироуз, новият ти аватар е много сладък. Heart Eyes
Гледам свалки се заформят тука. После ще влезна и аз в албумчето да огледам за зет. Wink
Бяхме и на консултация. Ева е пораснала с 3 см. и с 500 гр., та на 8 месеца е 9100 кг. и 71 см. Тежи ми много вече, но няма намерение да се отказва от носенето на ръце. Изумително е как реагира, като ме види-веднага се разплаква от умиление и от радост. А как мрази да ми вижда гърба... ooooh! Само като тръгна да излизам от стаята и настава мрънкане. Ако не се върна веднага, следва рев. #Crazy
По същия начин се радва и на брат си и на баща си. Иначе е свикнала и с майка ми, но на нея само закачливи усмивки раздава. А батко като го види....ще литне. Heart Eyes Ама и той като вземе да ги нарежда:" Ех, тия хубави ръчички, ех, тези очички като бадемчета..." Joy И след малко като се разреве за нещо малката и му пречи да слуша приказка на СД-то, се чува:"Евооооо, млъкваааааай!" Close В такива моменти не я обича много. Laughing
Толкова са милички двамата, само да ги гледам отстрани и ми пълнят душата. Heart Eyes

# 404
  • В Космоса
Момичета, някой спомена, че от днес в ДМ има намаление 15% на памперси и кърпички. Действително ли е така, защото на сайта не намирам такава информация?

Общи условия

Активация на акаунт