/но силно се надявам да ме огрее и да се върна в София, този път с цялото семейство/

Докато съм си вкъщи съм решила да готвя.
, по-тъмна ми се вижда косата й 
Два пъти са ми крали портфейл, веджнъж една жена намерила личната ми карта на другия край на Варна и дойде до вкъщи да ми я донесе (видяла адреса в картата), за малко да я разцелувам. Вторият път един таксиметров шофьор ми го открадна, но нямаше как да го докажа... Вторият път беше ужасно, защото тъкмо си бях изтеглила цялата заплата, имах и много служебни пари, както и служебна дебитна карта. Но както и да е, само искам да ти дам съвет, който на мен никой не ми даде тогава: не чакай дълго да ти върнат картата или да се намери някъде. Ако попадне в лоши ръце могат да ти ползват данните за кой знае какво, чувала си колко кредити са се изтеглили така... Ако съм на твое място веднага бих отишла в полицията да се оплача, с протокола от там ще отида да подам декларация, че документите ми са ОТКРАДНАТИ и да се анулира личната карта. Така никой няма да може да я ползва, дори и да го направи, тя няма да е валидна. Написах окраднати с големи букви, защото на мен се опитаха да ми впишат случая като загубени и после се плаща глоба при издаване на нова лична карта. Така че се увери, че няма да сторят същото и с теб
Ти може и вече да си направила всичко това, в такъв случай само ще ти кажа, че се радвам, че ти си добре
. За кредитните карти не споменах, предпокагам, че си ги блокирала вече.
големи са сладурчета. Това по повод ровенето ми в албума 

щом от сега почваме да ги сватосваме да си го заплюя
Подарих й домашен чийзкейк, та познайте с какво си дояждам по нощите!
То денят мина докато се включа...

! Да са живи и здрави!
.
. Питах преди за червеното цвекло, ряпата, нара, кога и как могат да се дават? Специално за червеното цвекло снощи правих пюре от най-различни неща - картоф, морков, лук, парче целина, пащърнак, чушка, домат и добавих и малко цвекло. Замразила съм го и ще го давам, когато реша.
.
.
.
.
.
. Знам, че нямат доставка до БГ и трябва да се използва фирма посредник. Ето точно този момент не ми е ясен
. Някой ще ми обясни ли, моля
? Може и на лични, благодаря ви предварително
.
.
. И на мен са ми крали 2 пъти портфейл с документи и си плащах пак глобата, като при загубени
.
! Препоръчани теми