МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 537
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Честит празник на всички, които празнуват днес!  baloni baloni

И ние днес имаме мини-рожден ден - Дара става на 8 месеца!  Tada

# 361
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Честити 8 месеца на Дара!  ura

# 362
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И МИНИ-РОЖДЕНИЦИ!   bouquet  bouquet  bouquet

Сиренце, Лъки, Мама Веси, Рачолина, благодаря за милите думи  Hug

Лъки, дано все така да е вече Ади  Peace Умничка е тя Simple Smile

Мама Веси, страшни сладури са дечицата ти! Да са ти живи и здрави  Hug

Хайде хубав ви ден  Hug Чакам младежа да се събуди и да излизаме, че такова слънце е пекнало   Nature Sun With Face

# 363
  • Бургас
Веси, честито зъбче и от мен - да са бели и здрави  всичките, които се очакват  Grinning
Честита месечинка на Дара, имен ден на Димитър и другите дечица, които празнуват днес   261uu

Commelina , пратете малко пловдивско слънце към Бургас  Praynig

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 19:40 от catwalk

# 364
 Моето малко момче днес празнува първия  си мен ден.Честит имен ден и на всички  останали именници ,да са ни живи ,здрави ,палави и от време на време послушни!
Миш пробвай с друго адаптирано мляко.Аз давах на каката след ,като спрях да я кърмя на 9м Аптамил.Много го харесваше и до 2г и го давах сутрин и вечер.И аз опитах да и давам други ,но тя ги отказваше,мъчих я с шише ,лъжица и чаша,но не и не.

# 365
Честит имен ден на всички празнуващи, нека всички деца, наши близки и приятели да са живи и здрави и да бъдат сапътствани от много късмет !!!  Heart Eyes

Миш пробвай да и даваш млякото с бисквита или съвсем малко пюре вътре. Пробвай различни марки и най-вече дано да успееш да увеличиш кърмата.

Макар , че имам приятелка и двете и деца са кърмене до 5 месец, не от нежелание или друго, а просто кърмата и намлаше, намаляше и накрая спира.А до този 5 месец децата нито са захранени, нито вода са пили, сокове и т.н. Винаги съм се чудила на това  newsm78 Някой да има обяснение?

Честити 8 месечинки на малката Дара и останалите бебочковци  Hug

Денис към Неси: Неси, имаш страхотна фигура, винаги съм харесвал фини мацки . Щом вечер спинкаш те каня на обяд със следобедно приспиване.

# 366
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!
Ех, този Денислав! Не се отказва момчето! Хахаха, това със слетобедното приспиване си го бива, само не знам баща и на Неси как ще реагира!  Joy
А за Хелоуин май беше редно да адресирам въпроса към майките с по-големи дечица. До нас има училище и от година на година ги гледам все по-маскирани и направени  на този празник Simple Smile

# 367
  • Пловдив
Честит имен ден на всички дечица, които празнуват днес!  Hug newsm18 Tada
Честита месечинка на адашка Дара!   bigdance2
Веси, честито зъбче на Ванеса!  newsm74

# 368
  • Варна
Днес Аслан става на 7 месеца   costumed034

Честито и на всички други мини рожденници, както и на именниците   bigdance2

# 369
Честита месечинка на Аслан! Tada

# 370
Момичета,
не съм ви чела,тъй като съм бясна - откраднаха ми портфейла - 150лв+50лв ваучери за храна+абсолютно всякакви документи +2дебитни карти  #2gunfire #Cussing out И всичко това се случва в УНСС

# 371
  • Кукуландия
Кофти, Маринелке Sad Дано се намери, поне документи да не се занимаваш да вадиш наново. Да не забравиш да звъннеш да ти блокират картите.

Относно Хелоуин - аз съм против. Не бих насърчавала синът си, като попорасне и сам поиска няма да го спирам, но не и да го насърчавам. Ние българите сме склонни да прегръщаме обичаите на другите държави и да забравяме нашите собствени.  Naughty

После пак, че малчо спи и искам да свърша това онова.

# 372
Uinen ако не е тайна, къде се намира Кукуландия?

# 373
  • Кукуландия
Uinen ако не е тайна, къде се намира Кукуландия?

В главата ми  Laughing
Ако питаш за реалното ми местонахождение - Велинград Grinning /но силно се надявам да ме огрее и да се върна в София, този път с цялото семейство/

Абе вие успявате ли да си купите дрешки от разпродажбите в мадъркеър? Аз и двата пъти ударих на камък с всичко, което бях харесала  Crossing Arms
Сега се надявам да не са свършили играчките на Фишър Прайс, които са намалени в Хиполенд, и в събота да вземем това-онова за малчо.

Аз пак съм сама до петък вечер и съм много щастлива  Mr. Green

# 374
Ужас,Marinels! Гадна работа!

Общи условия

Активация на акаунт