МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 535
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Дадох преди малко грис на малката   Joy  такова отвращение не съм очаквала   Sick    doh    
Така и се погади, чееее.......    rotfImao   3-4 лъжички и до тук.

# 376
Uinen ако не е тайна, къде се намира Кукуландия?

В главата ми  Laughing
Ако питаш за реалното ми местонахождение - Велинград Grinning /но силно се надявам да ме огрее и да се върна в София, този път с цялото семейство/

Абе вие успявате ли да си купите дрешки от разпродажбите в мадъркеър? Аз и двата пъти ударих на камък с всичко, което бях харесала  Crossing Arms
Сега се надявам да не са свършили играчките на Фишър Прайс, които са намалени в Хиполенд, и в събота да вземем това-онова за малчо.

Аз пак съм сама до петък вечер и съм много щастлива  Mr. Green

Чудех се дали ти си момичето от Велинград Crazy
Преди да родя успявах, защото имах време да вися в нета, сега до като се натуткам и нещата които харесах са свършили.

# 377
Маринелс, много лош ден ти е днеска  Hug

Честит празник на всички   bouquet

# 378
VSD честита месечинка на Аслан   bouquet

Marinels направо ужас ... дано да ти намерят документите , че каквато е туткава процедурата  ooooh!

mama_i_bebe - аз пък съм правила грис - чист , с бисквити , с плодове. Много го харесва  Laughing Аз дори не се сещам нещо което да не яде, освен плодовите пюрета  Sick

Момичета да ви кажа в момента в Некст директ има безплатна доставка до България  Peace

Uinen точно в Mothercare , никога не успявам , ама George и SportsDirect никога не ги пропускам. Дори скоро пуснах поръчка и чакам да ми дойде едно яке Адидас (за мен) , един анцунг Londsdale намален на 8 паунда и една тениска Nike намалена на 5 паунда. И още няколко дребни неща.  Laughing

# 379
  • София

Момичета да ви кажа в момента в Некст директ има безплатна доставка до България  Peace

Доставката от НЕКСТ си е безплатна винаги. Само не мога да разбера, защо няма намаления за международния сайт, а само за британския?! newsm78

# 380
  • Кукуландия
Еее нямам късмет... докато кажа, че искам да ми поръчат едни блузки от George и те се изчерпаха - въпрос на секунди! Баси!

Magica, столчетата пристигнаха и са метнати над гърдероба на съхранение, докато Митко не стане 9кг.  Laughing И там голям късмет - първо бяха изпратили 2 еднакви, та върнаха грешното и после изпратиха правилното  Mr. Green
Решила съм в първото столче малчо да го возим в посока обратна на движението, ще видим дали ще стане номерът, защото столчето не е направено за назад.

Честити зъбчета на новоозъбилите се  newsm47

Да ви призная моят син е самоубиец! Вчера го сложих в проходилката, за да отида до WCто и излизайки го чувам да плаче - влизам и какво да видя - някакси, не знам как, той се измъкнал от проходилката и тупнал на земята  #Shocked
А може би така е изразил недоволството си от това, че го обръснахме нула номер  hahaha

Брей, тези ваши бебоци големи флиртаджии още от малки Laughing

мама Веси
, големи сладури си имаш  Hug

Моят мъж не иска да казва мама! В 4ти-5ти месец повтаряше ма-ма, ба-ба, ам-ма, ама сега не иска! Само ба-ба и айде айде айде  Crossing Arms

За детската кухня... аз съм скептично настроена. Не вярвам в контрола над тези места.  Peace Докато съм си вкъщи съм решила да готвя.
И аз няма да давам кисело мляко скоро. При положение, че има кърма не виждам смисъл. bombs

# 381
много поводи, много нещо днес

Честити месечинки на Дара и Аслан

Честити именници на мама Веси, Uinen, Sabrina1, linab 

marinels, по време на лекции, от чантата ти ли? Ееее, стига бе!

mama_vessy, Виктор и кака му са страшни сладурковци. А каката да не си я водила на фризьор  Wink Joy, по-тъмна ми се вижда косата й

Момичета, слагайте снимчици в албумчето за клипчето 7/8, само 14 мами са се престрашили Wink
АМИН!

# 382
Да ги питаме тея с какво захранват Joy

# 383
  • Варна
Маринелка, съжалявам за случилото се.  #Puppy dogДва пъти са ми крали портфейл, веджнъж една жена намерила личната ми карта на другия край на Варна и дойде до вкъщи да ми я донесе (видяла адреса в картата), за малко да я разцелувам. Вторият път един таксиметров шофьор ми го открадна, но нямаше как да го докажа... Вторият път беше ужасно, защото тъкмо си бях изтеглила цялата заплата, имах и много служебни пари, както и служебна дебитна карта. Но както и да е, само искам да ти дам съвет, който на мен никой не ми даде тогава: не чакай дълго да ти върнат картата или да се намери някъде. Ако попадне в лоши ръце могат да ти ползват данните за кой знае какво, чувала си колко кредити са се изтеглили така... Ако съм на твое място веднага бих отишла в полицията да се оплача, с протокола от там ще отида да подам декларация, че документите ми са ОТКРАДНАТИ и да се анулира личната карта. Така никой няма да може да я ползва, дори и да го направи, тя няма да е валидна. Написах окраднати с големи букви, защото на мен се опитаха да ми впишат случая като загубени и после се плаща глоба при издаване на нова лична карта. Така че се увери, че няма да сторят същото и с теб  Peace Ти може и вече да си направила всичко това, в такъв случай само ще ти кажа, че се радвам, че ти си добре  Hug. За кредитните карти не споменах, предпокагам, че си ги блокирала вече.

Аз на кого трябваше да напиша ЛС за паролата за албума? И аз искам да добавя снимка  Peace

# 384
Леле колко са се очовечили дечицата ни Simple Smile големи са сладурчета. Това по повод ровенето ми в албума Simple Smile

Стихия най-вероятно въвеждат и еленското месо и мляко  Laughing

В интерес на истината мъжа ми е раждан в северните части на Русия в малко работническо градче ли , село ли незнам. Имало е само един доктор за всички - баби, деца, бебета. И като е станело минус 12 градуса са го изкарвали навън, че е хубаво времето  Laughing

И едно предупреждение към майките които все още не са отслабнали - МАЖЕТЕ СЕ!!! Не спирайте, защото стриите дебнат отвсякъде. Аз явно съм свалила още някое и друго килце и разбира се първо се отразява на бюста ми , т.е. намаля. Е ....  отдолу гърдите леко са се нацепили Sad  Blush

lilyrose харесала съм си твоя синковец за зет Simple Smile щом от сега почваме да ги сватосваме да си го заплюя

# 385
 Страхотни снимки в албума!
 Ние се връщаме от имен ден на майка ми, опита се да ни убие с храна, за пореден път. Тази жена няма мярка-по3 салата-4 манджи, гарнитури... Оооох!  chef Подарих й домашен чийзкейк, та познайте с какво си дояждам по нощите!
 В този ред на мисли, закъснели поздрави на всички с празник  днес!
 Маринелкаааа, ти на черния петък си родена, бе кака! Ужасно неприятна история, освен кинти , и много нерви ще загубиш... Послушай Всд-то, не отлагай рапорта в полицията!
 Щях да пиша много уж, ама кръвта ми май слезе да храносмила, и спрях да мога да мисля... Хайде лека ви вечер!

# 386
Честито на всички празнуващи днес   bouquet То денят мина докато се включа...
Моят мъж не иска да казва мама! В 4ти-5ти месец повтаряше ма-ма, ба-ба, ам-ма, ама сега не иска! Само ба-ба и айде айде айде  Crossing Arms
Uinen, и Ади казва айде, айде, но друго не иска - нито мама, нито баба
Абе вие успявате ли да си купите дрешки от разпродажбите в мадъркеър? Аз и двата пъти ударих на камък с всичко, което бях харесала  Crossing Arms
Аз поръчвах в неделя дрехи и играчки - от промоцията купи 1 и второто на 1/2 цена и от намалените с 50 %. Но наистина трябва да се поръчва в деня, в който харесваш нещо, защото за другия не остава.
Маринелс, вчера на йогата инструкторката ни казваше, че каквото и да ни се случи идва да ни научи на нещо и трябва да сме благодарни, защото само по този начин можем да израстваме. Така че станалото станало. Носи си новите дрехи и си свиркай  Hug

# 387
  • София
Никола е кисееееел, май нещо гърлото го дере и редува мрънкането с дремантето на цица.

Хелоуин не празнувам, не ме кефи, не го понасям.

Снимки не мога да сложа, защото нямам  ooooh! . При баща оператор си останаха без спомени тия деца.

# 388
  • София
привет,
на патерица да честитя на Митковците на zina_, nat_ly, iliqna_, janica25, samanta_ups, Linab, savi82, cvete_78, Uinen, TOSHIBA2, Sabrina 1, на skrech баткото, на мама Веси каката и на всички останали, които празнуват   bouquet! Да са живи и здрави!

Лъки, да, открихме сезона на скорпионите, в нашето семейство сме няколко и мисля да ги използвам за някое пазаруване в ДМ  Laughing. Мъжът ми е в петък, после сестра ми, аз, баща ми Simple Smile.

Ние от утре започваме с глутена, чудя се още с коя каша - от овес или от спелта  newsm78. Питах преди за червеното цвекло, ряпата, нара, кога и как могат да се дават? Специално за червеното цвекло снощи правих пюре от най-различни неща - картоф, морков, лук, парче целина, пащърнак, чушка, домат и добавих и малко цвекло. Замразила съм го и ще го давам, когато реша.

По повод обръсването гола глава се сетих да ви питам, моят мъж много настоява да го обръснем гола глава да му се сгъстяла косата. С Яна успях да го удържа навремето, сега съм виновна, че й била рехава косата  Confused. Вие мислите ли, че помага постригването?

Мама Веси, и двамата ти сладури са взели твоите очи ми се струва Simple Smile.

Миш, защо не пробваш Лактана? Нали казват, че не било добре за зъбките да се пие сок преди лягане  newsm78.

Не ми отговорихте дали изхвърляте АМ-то две седмици след като е отворено, никой ли не го ползва толкова дълго?

Лъки, все така да ти спинка Ади. Искам и аз такова бебе  Simple Smile.

на обяд, докато ме чака и започва АМАМАМАМАМАМА, все още не мога да установя дали казва АМ-АМ, или МА-МА. Всъщност няма значение, щото говори за едно и също нещо.
И аз така се чудех едно време с Яна  Simple Smile.

За детските кухни - с каката се бяхме записали след годинката и 2-3 месеца в държавна, но беше гадна. По-скоро заради ежедневното излизане, дето вика сиренце, имаше полза. Сега бих го записала на частна, но пак поне след 3-4 месеца.

За играчките забравих преди да пиша, че установих, че много забавно му е на Бобо да играе с кучешки играчки - гумени и цветни, със свирка  Laughing. И с бъркалките ми за тефлонови тигани Simple Smile.

За киселото мляко - и аз си правя домашно, след месец-два ще му дам.

# 389
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Виждам, че обсъждате покупки от английски сайтове. Много си харесах едно столче за кола от mothercare, но не знам как да направя поръчката  newsm78. Знам, че нямат доставка до БГ и трябва да се използва фирма посредник. Ето точно този момент не ми е ясен  ooooh!. Някой ще ми обясни ли, моля  Praynig? Може и на лични, благодаря ви предварително  Hug.
ЗА косата не мисля, че има полза от бръсненето - всичко е до ген  Peace.
Маринелка, много неприятно  Crossing Arms. И на мен са ми крали 2 пъти портфейл с документи и си плащах пак глобата, като при загубени  #2gunfire.
СЛънчев ден на всички  Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт