МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 503
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Значи, все пак няма да сме на 270 лв втората година, а на 240 лв .... http://dnes.dir.bg/news/minimalna-zaplata-sporat-zaplatite-tatu- … enov-9782429?nt=6
Какво ще правим - не знам; то пък точно в парите на майките се огледаха...
И вече 24 месеца назад ще гледат - това за втори, трети и четвърти деца, който се интересува.

Сиренце, това вчера го гледах по новините #2gunfireнаправо онемях, точно за нашите ли пари се хванаха...нещасници #Cussing out

Маринелс, хубаво е ,че поне няма да вадиш нови документи, че бюрократщината е  ooooh!
Пари се изкарват, но защо трябва да е така? Ей, гадно племе сме. #Cussing out

kukumindrela , радвам се,че сте по-добре Hug

# 436
Маринелка,нали поне документите ти са там...това да вадиш всичко на ново си е..... хич не са малко парите,ама свършило вече...
За майчинството ,аз чакам да дойде март месец,та да започна да взимам...до сега една стотинка не съм взела...нито майчинство,нито детски...само еднократна помощ от 250 лева

И сега да ви се похваля...тъкмо си принтирах билетите и утре ще ходим малко да се разтоварим в София на концерта на ШАДЕ:) много съм хепи Mr. Green В новата зала Армеец е концерта,а казват че озвучаването било жестоко

# 437
Ееее тези тъпънари в правителството (моля да бъда извинена за езика) направо ми секнаха ентусиазма за още едно бебенце,а тъкмо се канехме да поработим за още едно(три е щастливо число)Иде ми ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 12:45 от don4o71

# 438
Здравейте момичета.

Черпя ви един обяд.  Party

Чак толкова не се впрягаите за парите. За какво са ви повече?!?  Crazy А пък и ако майчинството стане от 240 на 270 лв току виж сте се качили на Бентли  smile3532 smile3532 Ама ХА!

Направо не знам - ще и го връщам аз като порастне и иска да се наспи след дискотека  Twisted Evil Ще ходя да и хленча на главата nuts
Ама си и ти една ...  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да ви се оплача вече трета вечер Дени заспива нормално, но към 2 часа започва да мръка - я за вода, я за биба ... и така всеки час до сутринта  Tired Направо се чувствам като парцал  Tired

# 439
Ей Лъки, златна си Hug Много ти благодаря, че ни светна за 50%-нтното намаление в Комсед Grinning Сега се връщаме оттам и накупих за баткото коледни, новогодишни, за градината за Коледа подаръци и съм мнооого хепи. Ама беше и ненормална лудница - това за Комсед в Младост.

Пиппилота, супер клипче, уникално бебе Heart Eyes

маринелс, браво че документите са ти намерили, че иначе си е голяма разправия #2gunfire
Ние излизаме пак навън, времето е чудно Simple Smile

# 440
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Тези от правителството ще ме уморят - толкова скъпо ли ще им излязат тези деца? Знаех, че майчинството не е обвързано с минималната РЗ,но не вярвах, че няма да го променят!
А това за 24-те месеца назад не съм го чула -от година на година ги увеличават!

# 441
  • Бургас
Сиренце, мерси за отговора   bouquet
Мен нещо ме тресе нервата днес, само го мисля това месно пюре как ще го правя, колко месо да слагам, ще успявам ли всеки път да имам купено месо  Crazy За начало взех пюре с чисто пилешко на Хип и утре вече няма да е годно за консумация от дребосъка  Confused Притеснявам се, че в готовите месни пюрета има зеленчуци, които не съм въвела (домат, царевица и пр.) и остава варианта аз да правя.

Веси
, чудесно е че ще ходите на концерта, да купонясваш и за нас  Grinning Което ми напомня ,че никакви удоволствия напоследък не съм си доставяла   Sad
Преди малко направих нещо като мляко с ориз  с оризовта каша на детето, която вече не става за ядене от него. Получи се, ще я изядем  Wink

# 442
Catwalk, все така се  случва, че мога да ти отговоря  Hug- Мигео каза тук, че го дава в два дни чистото месо на ХИПП, и аз мисля, че не е проблем; освен това на Сънвал има морков, картоф и пилешко (това е без ориз); тиква с ориз и пилешко; пащърнак с ориз и пуешко, и можеш да ги даваш тях в началото (щом си захранила с оризовата каша вече).

# 443
лелелел момичета възмутена съм!!!! Една моя позната ми сподели, че нейната педиатърка май не биела всички ваксини, както е по график и май ги пропускала. И аз казах : Да, ама е важно да ти ги бият защото иначе няма да ви приемат в градината един ден.
И тя ми каза: Аааа ама тя ги отбелязва, че ги е била.

Shocked

направо съм в потрес. Това не е нормално!!! А и моята позната хер хабер си няма какво му бият и какво не и каза, че и е все тая.

Тук не става въпрос ЗА или ПРОТИВ ваксините.

Sad

# 444
Еna , не знам дали е от якето, ама и ние не седим мирни в количката. За малко поседне и после пак - мрън-мрън. наистина движенията са малко по-ограничени, ама и аз незнам какво да я правя. И ние така - 1 час най-много ОК и после мрънкане. камо ли да седнем..не ми дава повече от 5 минути. УХ, станаха невъзможни малките бандити     smile3560

# 445
Да се запиша само Wink
kukumindrela, звучи според мен несериозно това твърдение с не биенето на ваксини. Как така няма да поставя и защо, след като те са задължителни и са напълно безплатни. Няма логика newsm78 А и с риск да обидя индиректно твоята позната, след като споделяш, че самата тя не знае, кога и каква ваксина поставят на детето й, не е основателно просто да твърди такива неща. Това е лично мнение Peace
 Прекалено голяма "беля" ще си стори лекар, ако реши да пропуска ваксинация, без знанието на родителя.
 Наистина живеем в БГ( страната на неограничените глупости и възможности), но трябва да имаме и малко вяра и съвест.
 Та пак да се повторя, но за човек, който както ти се изразяваш:" А и моята позната хер хабер си няма какво му бият и какво не и каза, че и е все тая. ", това твърдение за мен е 100% глупост.

# 446
Хай момичета  Hug

Лъки мерси че си писала и си ни светнала за намаленията.  Hug  А мен Майски3   Hug  Такъв пазар направих  Sunglasses Ей ама беше лудница и ние с количките  hahaha

Момичета помагайте като се прибирах точно до колата си навехнах крака и сега така ме боли  ooooh!  едвам съм взела каката и съм се прибрала  ooooh!  я кажете какво да го правя  newsm78 като че ли леко ми се е подул  Sad  

Весет0 Искрено ти завиждам за концерта  Hug Браво и да си изкарате страхотно  Peace

Майски ми припомни че нашите гарджета първи се сгаджосаха   smile3521  още като се родиха   smile3533

don4o71 то ако чакаме на държавата не трябва да раждаме  Wink

kukumindrela това ми звучи несериозно

не съм ви изчела, ама малкия щъка и съм до пук. Лека вечер!

# 447
  • София
Mama_vesy, мажи обилно с Волтарен гел. Много помага за отоци.

# 448
лелелел момичета възмутена съм!!!! Една моя позната ми сподели, че нейната педиатърка май не биела всички ваксини, както е по график и май ги пропускала. И аз казах : Да, ама е важно да ти ги бият защото иначе няма да ви приемат в градината един ден.
И тя ми каза: Аааа ама тя ги отбелязва, че ги е била.

Shocked

направо съм в потрес. Това не е нормално!!! А и моята позната хер хабер си няма какво му бият и какво не и каза, че и е все тая.

Тук не става въпрос ЗА или ПРОТИВ ваксините.

Sad

Shocked Shocked #Shocked #2gunfire

# 449
Момичета помагайте като се прибирах точно до колата си навехнах крака и сега така ме боли  ooooh!  едвам съм взела каката и съм се прибрала  ooooh!  я кажете какво да го правя  newsm78 като че ли леко ми се е подул  Sad  
Не знам с какво може да се маже при положение, че кърмиш, но внимавай да не го навехнеш пак, че аз преди 2 години 4 пъти на едно и също място на глезена го навехвах моя крак и беше много подут и болезнен. Оня ден като носех Ева навън пак "изхруптя" на същото място, явно връзките там са ми слаби и вече ми е ужасно болезнено мястото. Cry
Весето, и аз искам на концерт! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт