Февруарчетата като гъбки си растат и бели зъбчета редят!- Тема 21

• 30 992
  • 720
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте!
Добре, че ви има вас - да се разсее човек. Малкият от 6 ч. е на крак и е един кисел - рев та рев, нервите ми бяха на милиминки да се скъсат. Вече имам сериозна нужда да се разсея с нещо, но ...
Снежи, с този заек ... направо ... ми потекоха ...., със здраве да си ползваш печката и все такива вкусотии да приготвяш!
Галики, ще сме с вас в мислите си и всичко ще бъде наред Hug
Честита месечинка на днешните малчугани!
Дано мъглата се вдигне да излезем, че ....

# 706
  • У дома... някъде
При нас мъглата се раздигна,но ще излезем следобяд,че мама е с компреси на краката. Sad
Закусихме за първи път овесени ядки с намачкан банан и много ги хареса.Вчера си правих едни сметки дали ще ми е по-евтино да купувам вече КМ за сутрин и вечер и да спрем АМ,но не виждам почти никаква разлика в парите,така че си продължаваме на АМ.
Галики  Hug
Снежинке,само вкусотии да спретваш на новата печка. Hug
Сега гледам на Гала пак за пробиотиците.Ами в нашето семейство явно не вършат работа.Бях взела за нас и за малкия и ги пихме повече от месец и си карахме хремите,кашлиците,а сега и храчките. SickНяма да си давам парите вече за глупости.А и не са евтини....

# 707
Добър ден!
Моя пак стана да събуди слънцето и да му приготви закуска  smile3516 После овърша стаята, после се наака, което благоволи да тръгне по крачолите  Laughing И в тази връзка: Давам Биогайя от месец. На Кристиян му подейства в началото на 4 седмица. И като подейства амаааааа Сега се изхожда еднократно, но почти на вода  Mr. Green Имал ли е някой подобен проблем? Смятам да намаля дозата като начало  newsm78 Някой може ли да ме посъветва?
Galiki, очичките ли ще оперират? Ще стискам силно палци! Да кажеш какво става при първа възможност  Praynig  Peace
The_Driver  ooooh! Палчета и за вас!
Евридика, по-често да ти се случва наспиването  Hug За отпуските и майчинството  smile3515 Обаче най-вероятно ще ни ги вземат. Настройвам се от сега аз.
Снежи, идвам ти на гости! Остави ми малко от заешкото!  eat Много обичам, а от години не сме готвили.
Валерия, точно за имунитет, което е описано на листовката никак не са се отразили нито на големия, нито на малкия. Също като при вас. Само стомахчетата им регулира и то май веменно.

# 708
Булка,Албена пиеше Био гайя от самото раждане,това не попречи да се сдобие с жесток запек на 2 месеца.Аз продължих да я давам,ефекта беше нулев,спрях я като стана на 5 месеца.
Явно си е до организъм,бих те посъветвала направо да я спреш.Агнешко месо даваш ли?Педито ми каза,че едно от бебенцата й се просрало от агнешко месо.Цял месец малкия се одрисквал целия,пусна ли му всякакви изследвания,но всичко било ок,накрая майчето се пресетила,че въвеждала агнешкото.Спряла и до седмица малчо се оправил!

# 709
Мецанке, не е ял агнешко още. Благодаря  Hug

Пуснах заявка за групата във ФБ. Ще ме вземете ли  Hug

# 710
  • У дома... някъде
Марулке,аз точно за имунитет ги давах,но ефекта е меко казано кръгла О....За стомахчето помогна след като карахме всичките вируса с повръщане и разстройство,но само дотам.То и от лечебната храна можеше само  да се оправи.
Агнешко не съм въвеждала,тъй като в къщи само мъжа ми яде и то само на Гергьовден.Пюрета май че не съм виждала  newsm78

# 711
Честото на месечинковците днес!

Галики- стискам палци всичко да е наред и много Hug
Миленче- днес официално дадох жълтък за първи път, хич не мисля че сме закъснели:)

# 712
И аз набързо да пиша нещо  Flutter

Галики  Praynig стискам много палци и честито ви месечинка  Heart Eyes

Кой пита за бактробан-а, забравих  Embarassed ? Такова ни изписаха, бахти скъпото, 3 грама за 21.50 в Марешки при това ooooh! Взех му го обаче, че не се оправя, а днес почна и да ми кашля Sad

Биогайа давах като се беше запекал в началото на захранването и имаше ефект, ама понякога  Laughing
Като цяло съм скептична към пробиотици, а напоследък и към хомеопатията
Жълтък не съм давала, мисля след 2 седмици, ама да видим...
Евридика честито ти сън  Grinning Айде да повлечеш крак... Wink
Оф трябва да бягам, после пак
цун

# 713
  • У дома... някъде
Айде да почерпя,че станах за втори път вуйна  Grinning

# 714
Хелоууу  Hug

Има бебенце днеска - супер, да е живо и здраво Валерия  Hug

Тенкс на всички за отговора за жълтъка, упоскоих се, че не съм само аз недаваща...мислех от днеска да давам, ама човека, дето купувам домашни яйца ми секна ентусиазъма като отидох - кокошките не снасяли сега, било им студено... newsm78 Сега ще трябва от магазина да вземам, пък квот дойде...

За имунитета и преди съм споменавала, че давам коластрата, ама нещо незнам особен ефект да има/ама аз тъпо, ама упорито си продължавам да я давам де...все едно е 5 лева... Whistling/. Все пак се надявам, да има ефект...

Галики миличка, все ви мисля, дано всичко се оправи скоро и се успокоиш, прегръдки от нас  Hug

Ние сме се юрнали навънка, все едно е за последно...искам да му избера ботушки, ама нещо се колебая за номера, това краченце как само расте - преди няма и месец беше 11,5 см, а вчера го меря 12...аз ако взема ботушлета то може и да не можем цялата зима да ги носим така... newsm78 Една приятелка ми каза, че на нейния ботушките не му били удобни прървоначално, и му взела чак след 3 годинки - каза, че стъпвал като робокоп с тях, стягали много крачето, и затова му взимала отначало просто по-високи обущета, като ботичка нещо...незнам , добре, че времето навънка е благосклонно, та още не са супер спешни ботушлетата...днеска му взех супер сладурска шапка, не че нямаме 6 броя вече в нас... Mr. Green Взех и ново гърне, и още сума си дреболийки за 70 лева, как летят тез парички... Rolling Eyes

Останете със здраве, аз отивам да пусна един прахосмук докато още спи... Hug

# 715
Даааа, паричкиимаше,след сметките за ток,вода,кабелна ,интернет,телефони и две банки вече ги няма Wearyоплаках се Mr. Green
amidala13-каква коластра даваш на мен педи ми даде една скъпаааа,ужас,ама ни спря разтройството Peace
valeria81-честито  bouquet
Zelda S -аз попитах за бактробана,защото и ние го ползвахме,4-5 дни гоотлагах и накрая от него за 3 дни минаха сополките Peaceверно е скъпо ooooh!
Галики- стискам палци всичко да е наред  Praynig
 и аз не съм виждала агнешко ,а търся и черен дроб,вие вече давате лина бебчовците,харесвали им се Thinkingе голямо е мрънкалооооо

# 716
Привет!
Дреб ръфа на мама чантето , а аз си чета форумчето. Вчера свекърва ми идва да ме забавлява цял ден - ами голям кеф , бе момичета. Развежда ни с дреб цял ден по магазини, купува подаръци, води ни на обяд- една стотинка ( пени) не съм платила  Laughing С нетърпение чакам следващото и гостуване  Sunglasses

Галики, стиснати палчета от мен и Мънчкин и нямам никакво съмнение , че бебчо ще е силен и ще се възстанови супер бързо!
Драйвърче, ...... Поне знаеш какво да не правиш никога повече! Ще се оправи дреб, ама свеки -едва ли!
Аз сега се зачетох за жълтъци и яйца и честно да ви кажа не съм се засилила да въвеждам. Имаше даже писания, че и да отлагаш и да не отлагаш шансът детето да се обрине е еднакво голям. Даже можело и едновременно да се въвеждат , въпреки протеините в белтъка...Ще му дойде времето и на това. Аз вчера за първи път му дадох телешко , та жълтъците ще чакат!
Амидалка, и мен ме съветваха да не взимам ботушки и то повече от една мама. Та мисля да не взимам, а и едни хубави ботушки са по 50$ + , та да ме прощават.
 Hug

# 717
здравейте, наминавам само да почерпя послучай 9 месеца на Валентин!

# 718
  • У дома... някъде
Амидалке,забравих да пиша и аз за жълтъка,че не съм давала повече от 3 пъти.Все забравям,а последния път в който му сварих яйцето,жълтъка беше много рохък и не ставаше за ядене. Mr. GreenА относно ботушките,аз взех на малкия,но са с 2 номера по-големички.Той все още не стъпва и са по скоро да му топлят на крачето за скромната сума от 15лв.След 2-3 месеца,когато прохожда предполагам няма да са му толкова големички. Peace
Софи,честита месечинка! Hug
Янчето и моите парички литнаха след 2 банки,сметки и подаръците за бебчето,а и за моята мама че скоро има рожден ден.

# 719
Привет!
Да се разпиша и аз.
Честити месечинки на всички бебчета от последните дни. Честито племениче на Валерия!
Да са здрави и да растат щастливи.

Стиснати палчета на Росен и Галики и на Вероника. Да минава леко и бързо.

Честити нови придобивки на Снежи и Миленка.

Жълтък и аз не съм давала, но аз съм назад със захранването, още не сме яли месо.

И да попитам отново, ако някой може препоръча столче за кола за след 9 кг? Интересува ме да е сигурно и удобно. Миленка и Теди, ако правилно си спомням вашите бяха бритакс-рьомер, можете ли да споделите впечатления след като сте го ползвали?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт