Великобритания - тема 38 Есенно-Зимна Приказка

• 50 265
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Лондон
http://www.recaro-seats.co.uk/child-seats/recaro-monza.php (ако не го отваряш пусни в търсачка Recaro monza child seat

Аз купих това преди месец, до 12 години е, много съм доволна за сега...

Мари, нямам право да сменям ролята й, учителките бяха раздали роли и ни поръчаха какви костюми да вземем...

След като заспа и се събуди с рев, й предложих да я гримирам с лилави сенки и бляскава пудра и всичко е минало по вода Grinning Само да има нерви да се търсят варианти...

# 676
Шу моите двата стола са на Бритакс модел Евола 123:http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_475_10751_-1_14559_119867_10001_
Намерих го на сайта на Кидикеър,но ги продават и в Мадъркеър и в Халфордс,а сигурно и в други магазини

# 677
Extraordinary D мерси, ще го копирам дословно. Точно тези памучни тампони не ми беше ясно за точно за какво са, но сега разбрах. Мерси много!
Маpи благодаря ти! Дано е леко  Hug

# 678
За картичките - Лора вече получи 2 и аз питах днес учителката какъв е редът с тия картички и тя любезно ми даде списък на всички деца в класа и още един на съседния клас, като каза че това е само по желания, не е нещо задължително. мисля да се огранича само с нашия клас и с учителките.
Някой знае ли от колко пи е пощ.марка за Бг /за картичка/?

# 679
Ana Mu и аз ти пожелавам леко раждане и прекрасно здраво бебе!

Благодаря момичета.
TzvetaK  много изобретателни ни карат да бъдем децата Heart Eyes Важното е че всичко е минало прекрасно. И нашата пиеска мина,  Боян най дребен, го бяха сложили най- отзад Crazy вашия стол е страхотен, но няма колани.
aniji мама на Джозеф и Кейт и аз този стол го загледах, а и го има в любимия цвят "жаба" (зелено) Crazy

Най категорично заявявам че е отказвам вече да се пробвам да готвя боб.
Не ме бива и това си е Embarassed
Опитах се да направя репетиция за бъдни вечер, но уви пак се провалих

Явно ще се яде баница за вечеря, сега остава и с нея да не се проваля Tired

# 680
Шу аз когато ги избирах столчетата влязох директно на страницата на Бритакс и имат формат където като зададеш лодела на колата и столчето което искаш ти дава дали са съвместими.Иначе аз съм доволна от тези столчета  Peace
Ето го и сайта: http://www.britax.co.uk/car-seats/fit-finder

# 681
  • Лондон
Шу, столчетата за големи деца, до 12, ползват коланите на седалката, адаптират се по специален начин и прилепват към тялото, без да пречат. Столът на Maxi Cosi, който ти е пуснала Пумпалка, е на същия принцип, а 2та са най-доброто на пазара... Между другото, ако някой вози детето на предната седалка като мен, да не плаща за IsoFix, не може да се постави, столът се закрепва само с коланите...

# 682
Ana Mu ние си поръчахме travel cot от mothercare дойде за три-четири дни, и много ни хареса, понеже сме на квартира и нямаме много място.
Колкото до това какво да носиш в болницата:
За теб ти трябват дрехи за там, аз съм приготвила две нощници и една пижама, бельо, взела съм три вида д.превръзки,( всеки ми казва различно и съм съчетала ), сложила съм тоалетни принадлежности, хавлия, вода, чехли, също ми казаха че може да си вземеш някакви книги списания, или музика. Мисля че за теб общо взето е това.
За бебето казват да си носиш дрешки, аз съм приготвила няколко комплекта, незнам колко ще ми трябват, памперси, мокри кърпи, казаха задължително шапка да имаш, тъй като сега е студено и бебето ще изстине. Приготвила съм и одеялце, както и кошчето за кола.
Не забравяй да сложиш и фотоапарата  Simple Smile
Това е което аз съм си приготвила за раждането.
Пожелавам ти леко раждане  Simple Smile

# 683
Tzvetak, знам че са такива, аз търся група 123, а вашите са 2 3. На Боян стола 23, но определено и е много голям. Всъщност неговия е Макси Кози, то и нейния беше, но се развали, той беше група 1 2. Затова стола на aniji мама на Джозеф и Кейт са това което търся. Макси кози нямат такива.

aniji мама на Джозеф и Кейт мерси ще погледна дали стават за нашата.

# 684
Ana Mu ти със секцио ли ще раждаш? Доколкото съм чувала от други момичета ако е нормално раждане 2ро-3то или нагоре те държали 5-6 часа в болницата и си те изписвали ако няма усложнения затова и питам дали ще раждаш със секцио.Леко раждане и от нас  Praynig Peace

# 685
Цитат
За картичките - Лора вече получи 2 и аз питах днес учителката какъв е редът с тия картички и тя любезно ми даде списък на всички деца в класа и още един на съседния клас, като каза че това е само по желания, не е нещо задължително. мисля да се огранича само с нашия клас и с учителките.
Някой знае ли от колко пи е пощ.марка за Бг /за картичка/?
Онзи ден изпратих доста картички до Бг.Излезе ми около 0,70 за брой.

# 686
Шу, и аз не умея да готвя боб.Затова го приготвям на салата.Само и само да присъства на масата.Сварявам го.След като изстине гарнирам с червен лук, много магданоз, лимон и зехтин. Grinning

# 687
Ана Му и гдобринова, пожелавам и аз леко раждане и здрави бебенца!
Сетих се за още нещо което на мен ми потрябва спешно в болницата. Крем за зърната на гърдите ето този http://s7v1.scene7.com/is/image/JohnLewis/230397482?$fash_product$. Страшно ме болеха от опитите за кърмене. А в последствие си купих и тези накрайници, бяха ми полезни,докато влезнат нещата в ритъм http://www.olivers-baby-care.co.uk/media/catalog/product/cache/1 … le-protectors.jpg и двете неща се продават в бутс.

# 688
  • Манчестър
Tzvetak, знам че са такива, аз търся група 123, а вашите са 2 3. На Боян стола 23, но определено и е много голям. Всъщност неговия е Макси Кози, то и нейния беше, но се развали, той беше група 1 2. Затова стола на aniji мама на Джозеф и Кейт са това което търся. Макси кози нямат такива.

aniji мама на Джозеф и Кейт мерси ще погледна дали стават за нашата.

Можеш да си спестиш парите за стола. прехвърли от Боян стола на малката, а на Боян вземи booster seat..

# 689
aniji мама на Джозеф и Кейт нормално раждане ще бъде, поне за сега, ако няма някакви усложнения разбира се!
gdobrinova леко раждане и благодаря  Hug
Мерси на всички момичета за подкрепата!

Общи условия

Активация на акаунт