Великобритания - тема 38 Есенно-Зимна Приказка

• 50 742
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Тук, там или още по-на майната си- номера е да си щастлив СЕГА.

Да чакаш да се радваш на живота като стане това, онова и пето и десето- мерси! Имам някои подозрения че удовлетворението житейско може и да те пропусне генерално с тая "перспективна" нагласа.
Имам си основно правило- негативните мнения премислям веднъж, позитивните- по 3 пъти. Много добра работа върши. Може да се тълкува двузначно, но който ме разбрал-разбрал.

# 586
  • Лондон
Ariadne,  виж тук, първата група е за от 2 години... http://www.katesschoolofdance.co.uk/ksd/classes

можеш да задаваш въпроси на майла или ако искаш, мога да ти дам телефон на собственичката...

Тенисът по принцип започват от 4 години, виж National Tennis Centre сайт, моето дете го взеха на точно 3.6 след пробен урок...

Аз живота няма да го коментирам, очевидно е, че не го разбирам Sad

# 587
Ariadne,  виж тук, първата група е за от 2 години... http://www.katesschoolofdance.co.uk/ksd/classes

можеш да задаваш въпроси на майла или ако искаш, мога да ти дам телефон на собственичката...

Тенисът по принцип започват от 4 години, виж National Tennis Centre сайт, моето дете го взеха на точно 3.6 след пробен урок...

Аз живота няма да го коментирам, очевидно е, че не го разбирам Sad

Благодаря ти],но няма класове в нашата ерия :Sad (((
А за тениса проверих там и ме насочиха към нашият Мертън клуб ,в който ги вземат от 4 и половина най-рано. Пак ще звънна въпреки това.

# 588
  • Лондон
http://annabelcrofttennis.com/

това е школата, ползват кортовете на NTC, не знам дали ти е удобно, със сигурност започват от 4

# 589
http://annabelcrofttennis.com/

това е школата, ползват кортовете на NTC, не знам дали ти е удобно, със сигурност започват от 4
Благодаря,ще звънна да проверя. Има и по близки от тези в Уимбълдън,но където стане по рано:)
Относно предишната дискусия ....всеки който и както си го усеща.На мен лично Англия винаги ми е харесвала,не особено сега когато няма вече такива рестрикции както преди години за работа ,документи и  заселване. Имам чувството,че цяла Полша ,Сомалия и Индия са тук:(
Това прави намирането на работа в н-та пъти по трудно, а и животът е труден особено с кризата от 2008.
На мен и в БГ не ми допадна (бяхме си там за 2 и 1/2 години от 2008-2010) ,а  в Англия на мъжа ми въобще не му се стои (не му харесва лайфстайла тук-няма лов, езера,гори с дивеч, големи къщи с акри твоя земя в близост до големи градове  на сносни цени, няма свободно време за каякарство ,пътуваме като луди с часове наблъскани с всякакви трафици и хора ....мога да изброявам до припадък )та до няколко месеца ще заминаваме .

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 15:57 от Ariadne

# 590
  • Bristol
Ariadne, балет можеш да намериш и от 3 годинки. За съжаление за твоя квартал не мога да ти помогна. Но школите по тенис масово започват от 4. По-вероятно да намериш гимнастика за по-малки дечица и плуване, а ако е момче и футбол  Mr. Green  Laughing

За костюмите на ангели, защото и аз съм била в това положение, една стара бяла тениска на тати и я обшивате покрая със сребърни или златисти гирлянди.

# 591
Ariadne, балет можеш да намериш и от 3 годинки. За съжаление за твоя квартал не мога да ти помогна. Но школите по тенис масово започват от 4. По-вероятно да намериш гимнастика за по-малки дечица и плуване, а ако е момче и футбол  Mr. Green  Laughing

За костюмите на ангели, защото и аз съм била в това положение, една стара бяла тениска на тати и я обшивате покрая със сребърни или златисти гирлянди.
Благодаря !  bouquet
Тя е повече за тенис,защото на 3 и 1/2 е близо 110см и си хапва доста добре,та не знам за балета:(
А тенисът наистина започват от 4 ( в Уимбълдън) ,но ни идва далече . Та ще видим . Ако ли не стане за зимата да започнем след Коледа поне за 6 месеца , за по нанатък няма за кога,защото до година най-късно ,а може и по- рано да сме тръгнали:)

# 592
  • Bristol
Тя моята също е доста височка, има на кого да се метне. Обаче иска да играе гимнастика. Записала съм я на акробатическа гимнастика. Ако си запази интереса към този спорт, със сигурност ще е в основата на пирамидата  Rolling Eyes
Интересно в Канада кои спортове са по-популярни  Grinning

# 593
Тя моята също е доста височка, има на кого да се метне. Обаче иска да играе гимнастика. Записала съм я на акробатическа гимнастика. Ако си запази интереса към този спорт, със сигурност ще е в основата на пирамидата  Rolling Eyes
Интересно в Канада кои спортове са по-популярни  Grinning
Акробатиката  по принцип уж е за по нисички. Имаме си експерт у дома Simple SmileSimple SmileSimple Smile ,та не било за нея. И при нас има на кого да се метне  Wink
В Канада май са хокей,лакросс, футбол,баскетбол....ще пиша като разбера от първа ръка:)

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 15:55 от Ariadne

# 594
  • Bristol
Там ще е Рай за сина  Twisted Evil А за момичетата Thinking
Аз да не съм объркала името на гимнастиката тогава. Но се катерят една върху друга и правят пирамиди. Обикновено в основата избират височки и якички девойки, не е лесно две, три върху теб да се накачулят  Crazy не ми допада този спорт Sad

# 595
Там ще е Рай за сина  Twisted Evil А за момичетата Thinking
Аз да не съм объркала името на гимнастиката тогава. Но се катерят една върху друга и правят пирамиди. Обикновено в основата избират височки и якички девойки, не е лесно две, три върху теб да се накачулят  Crazy не ми допада този спорт Sad
Има два типа основни гимнастики :
- художествена гимнастика и спортна гимнастика (тя е акробатичната също).
Та в първата са високи грациозни девойки,а във втората по дребнички и по акробатични Simple Smile
Така е ,ще е рай за всички ни,надявам се. Praynig
 Но и за момичетата има спортове,просто тези са най-популярните по мнението на "Rough guide to Canada".

# 596
О, моят мъж намери и тук да ходи за риба - почти всяка събота и неделя.Даже и при лошо време отиват, само и само да не са в града.За лов не може и да си помисли -Целия арсенал е в България.Може ли да те попитам за Канада, понеже и ние сме тръгнали на там почти.Как процедирате с документите - от тук ли подавате или от България.Наши приятели емигрираха преди 2 години и процедурата им отне 9 месеца.

# 597
О, моят мъж намери и тук да ходи за риба - почти всяка събота и неделя.Даже и при лошо време отиват, само и само да не са в града.За лов не може и да си помисли -Целия арсенал е в България.Може ли да те попитам за Канада, понеже и ние сме тръгнали на там почти.Как процедирате с документите - от тук ли подавате или от България.Наши приятели емигрираха преди 2 години и процедурата им отне 9 месеца.
Писах ти на ЛС за да не разводнявам темата !  Wink

# 598
  • Нотингам/Пловдив
Ауу момичета много сте изписали за 1 седмица.Аз имах гости ,занимавах се с нейно величество-свекървата и много съм ви изпуснала.Сега седнах и ви прочетох,много сериозна тема сте започнали.Аз не мога да изкажа някакво категорично мнение защото си ми харесваше в БГ ,но ми харесва и тук.Смятам че след като съм с цялото си семейство би ми харесало където и да е по света.
 За балета - малката ми дъщеря ходи на балет втора година от училището.Всеки петък по един час.За нея е супер забавно,а за мен щом тя е щастлива и аз съм доволна  Hug
  Нещо за позитивното мислене,по спокойно се изказвайте момичета иначе форума става наистина много неприятен за писане ,дори и само за четене    , пожелавам ви спокоен и усмихнат неделен ден   bouquet Hug

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 14:08 от cocko

# 599
E.L. моля те прати ми линк за ангелски костюм. Аз все още търся за моето момиченце.
http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online/Kids- … trList=Dept,brand

Общи условия

Активация на акаунт