Коледни инициативи на ДБМ 2011г.

• 44 025
  • 587
  •   1
Отговори
# 180
kali благодарим ти Hug Hug Hug очакваме снимките, а скоро ще бъдеш спомената и в едно списание:)  Hug, заедно със всички останали девойки, които толкова години ни помагат за всичките ни базари. Благодарим ви момичета, наистина Hug

# 181
  • Враца
Eй, Moon Walk всяка от нас участва, защото иска да помогне и е съпричастна на каузата ви!
Така, че моите уважения към вас организаторите  Hug и всички момичета   bouquet

# 182
  • пловдив
Коледно, коледно, но малко за разнообразие салфетниче за коледен подарък, но за целогодишно ползване   Mr. Green
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25575942

# 183
  • Враца
Здравейте момичета,
Ето и моите идейки за коледно настроение и базара в София
http://kali1904.snimka.bg/?album;aid=633567;pid=25577714

А това е от архивите ми, пак за базара.
http://kali1904.snimka.bg/hobby/koleda-2011.633567.25577745

Ще има и още нещо ( картички от мен и бижута от дъщеря ми ), но това по нататък, че иска време.
Момичета пуснете ми адреса за изпращане. От мен успех на всички  Hug

# 184
E Kali надявахме се пак да те видим, а не да ги пращаш, но ти давам моят адрес, предполагам ще е със куриер, така че ще си оставя и телефона, за да ми звъннеш когато си готова Hug
1280, гр. Нови Искър,
ул. Искърско дефиле 216 Б
Кристина Христова Николова
0894606173 Hug

# 185
Здравейте,
 момичета сега моите картички към кой да ги насочвам  Rolling Eyes,защото са готови ,имах и някой други идеи,но няма да ми стигне времето за тях,а и във вторник ще идвам в София (в болница Исул,за едни изследвания) и мога да ги предам на някой, а ако остават за Пловдив по натам ще се разберем как да стане.

# 186
Здравейте,
 момичета сега моите картички към кой да ги насочвам  Rolling Eyes,защото са готови ,имах и някой други идеи,но няма да ми стигне времето за тях,а и във вторник ще идвам в София (в болница Исул,за едни изследвания) и мога да ги предам на някой, а ако остават за Пловдив по натам ще се разберем как да стане.
labender е близко до ИСУЛ, ако тя може във вторник, но като се включи ще каже Peace

# 187
Току що lavender ме попари с лошата новина, че жената, която няколко години твореше едни от най - хубавите коледни венци, които някога съм виждала, ни е напуснала. Сбогом, Бабче.....имах честта да те познавам, беше невероятен човек, изключително позитивен, борбен, добър. Почивай в мир, винаги ще те помним!

това твореше за нас.......имаме останали два от миналата година. Преди седмица си говорехме с Кари, че трябва да и звъннем, да я чуем как е, знаехме с какво се бори:( Много ми е мъчно и съжалявам, че чак сега разбирам.....

# 188
  • пловдив
Почивай в мир Бабилия  Flowers Rose Много ще ни липсваш с красотата и прекрасните си идеи, с голямото си сърце и позитивното си мислене! Имам си венец, красив спомен от талантливите ти ръце....  Sad

# 189
  • sofia
За вторник ще си знам програмата едва в понеделник, а  и вероятността да съм без кола е голяма .

За Баб4е Cry..... нямам думи ,едва днес слу4айно разбрах ( минах покрай тях ) , а ни е напуснала още миналия месец.

# 190
  • Варна
Съжалявам много за Бабилия, ще ми липсва с нейното огромно сърце, сръчни ръце, чудесни идеи и думи! Сигурна съм, че е на едно по-хубаво място!

# 191
Тъжно, много тъжно  Sad Остави красота след себе си, мир за душата й  Flowers Rose Flowers Rose

# 192
Ах БАбче! .... а и тя беше с мен в трудните ми моменти! Почивай в Мир и пази детето ми там!

# 193
Почивай в мир, Бабче!  Cry

# 194
  • Пазарджик-Панагюрище
Здравейте момичета,Редовно следя темата защото смятам да се включа и тази година за Пловдивския базар. Сега разбирам и за Бабиля.Не мога да спра сълзите в очите си.Не я познавах лично, а от базарите, но ми е много мъчно когато си отиват хора като нея.Почивай в мир!
Ани ,гледам,че си захванала паната с дървените шпатулки.Аз тази година имам други неща в предвид,незнам дали ще стигна до тях.

Общи условия

Активация на акаунт