Коледни инициативи на ДБМ 2011г.

• 43 200
  • 587
  •   1
Отговори
# 540
Ехааа, а дали може да ми докараш и виното от село, че нямаме време да идем и останахме без вино Joy

# 541
  • София
Момичета, каката ми се разболя, така че съм постоянно в Лозенец и днеска и утре, на който му е удобно да идва до нас, иначе на стадион Славия също има постоянно хора, на който му е по-удобно, може направо там да носи нещата, 24 часа има човек там.

# 542
съвсем се отплеснах тази година, та се включвам в последната минута- моля пратете ми адрес на който да пратя плетени шапки шалове и т.н..... с куриер мисля, че най късно утре ще са при вас

# 543
  • София
Момичета, ето интервю с Росица Букова  Peace
http://bnr.bg/sites/radiobulgaria/Lifestyle/Life/Pages/151211_cvetni_chudesa.aspx

# 544
  • пловдив
Отчета от днешния ден за Пловдив
Ква криза кви пет лева Laughing Изядоха ни шушоните.....
Едва си тръгнахме в 21ч.Като за начало 545 лв ...

Нямах възможност да направя снимки на последно получените неща  Embarassed, но вчера и днес при мен пристигнаха поредните неща от Видинската група  Heart Eyes , от Genoveva  Heart Eyes и от  Valary  Heart Eyes
Борбата продължава... не отпускайте палците  Wink   love001

# 545
Ей Пловдив браво, дано да сте на кадем на всички ни Hug
Успех момичета кокичета Hug

# 546
Браво на момичетата в Пловдив..Дано тази година успеете да съберете повече парички за каузата  Hug, че..верно е криза.

# 547
  • пловдив
Днес при мен пристигнаха и колетите на ДБМ Русе и *щурчо*  Heart Eyes Heart Eyes

# 548
Момичета, успех на всички базари и инициативи Praynig Hug  bouquet
Някой утре сутринта отивайки към базара дали минава през Окръжна болница да пратя последните неща newsm78 Crazy

# 549
Всичко е опаковано, оценено, окомплектовано, сортирано, натоварено в буса и чакащо да дойде утрешния ден.
Получих всички колети мисля - и от Разград прекрасните неща на Пепа са при мен, всичко е при мен. С изклчючение на престилките и чорапките на Съни и нещата на Лили, май нищо друго не чакам Rolling Eyes
Верка и Биляна са ми ясни, те утре Twisted Evil

# 550
Криско, по мои изчисления 16 филийки, 4 свещи, 6 тройни пана, 21 чувалчета, 4 големи пана, 5 други пана, 26 малки венчета, 14 топки, и 15 коледни звезди вече трябва да са при теб  newsm78 18 свещника и някви други дреболии утре Цвети трябва да ги донесе, че ги оставих при баба и Crazy И аз ако успея да направя до утре ще пратя по някой ( ако се намери по кой) около 30 крушки и 6 големи пана май  newsm78 вече тотално се омотах Crazy Mr. Green

# 551
Верко, много те обичам, ама ако мислиш, че някой е броил бройки душкоооооо. Половин бус с огромни кашони сътворихте мили момичета и аз всяка година уж казвам - е тази година всичко е върховно, на следващата година още по - уникални неща сте направили. И новите момичета, включили се тази година ни донесоха/изпратиха невероятни неща. Не знам хората как ще си избират, то няма избиране просто, всичко е хубаво, всичко. Благодаря ви, едва ли има друга организация, която да има зад гърба си хора като вас  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 552
Не бе Криско, просто исках да кажа, че повечето неща вече трябва да са при теб, а утре само малко квото не успях да довърша, туй ми беше мисълта Mr. Green
Щот нали писа, че мойте неща ги чакаш утре и аз да се оправдая за тазгодишното си излагане, ама нещо не успях да се организирам явно и да направя достатъчно Crazy
Някой ако ме види къв съм образ в момента, карам детето да ми държи с пръстчета да си правя панделките за крушките и едновременно чета стихотворение че имат да го учат на изуст hahaha

# 553
  • София
Някой ако ме види къв съм образ в момента, карам детето да ми държи с пръстчета да си правя панделките за крушките и едновременно чета стихотворение че имат да го учат на изуст hahaha

hahaha hahaha hahaha

Нямам търпение да видя всички красоти утре на базара  Hug

Поздравления за чудесното начало на Пловдивския базар  Peace

Преди малко се връщам от изложбата и съм възхитена!!! Няма такава красота!!! Сдобих се с календар и съм страшно доволна  Peace

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 19:30 от -=Деси=-

# 554
  Браво,прекрасни момичета! Вие сте страхотно потвърждение на девиза ''Съединението прави силата''/за разлика от онези субекти,които си топлят гащите под този надпис/!!!! Карате ме да се чувствам щастлива,че съм малка частица от това!

Общи условия

Активация на акаунт