Коледни инициативи на ДБМ 2011г.

• 44 029
  • 587
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Embarassed :oops:AAAAAAA,аз както винаги недоразбрала.Не знам защо останах с впечатлението че става въпрос за Овча купел.Пиша на Съни на лични.

# 91
едно симпатично и подробно уроче http://retro-mama.blogspot.com/2011/10/home-for-holidays.html
за ей такива къщурки

# 92
Добър ден Работливки.Аз от доста време насам днес се събудих с настроение и ме е обханала творческа амбиция.Принтирах коледните късметчете;купих клечки за зъбки;купих картончета за картички-много хубавки а сега трябва да се твори.Дайте идея как да прихвана късметчетата за клечките?Някой ако има снимка от предишни базари.И се вдъхнових от ето това

Дайте идея какво да сложа вътре в торбичката-ако ви харесват разбира се мога да направя
Ако пък мислите че не са подходящи ще мисля нещо друго?
Целувки на всички Работливки!!

# 93
Лили опасна си Hug
Торбичките можеш да напълниш с вестник, или нещо подобно, а после кой с каквото иска за Коледа ще си ги пълни.
Малко съм офф  болно дете, та пращането и срещите ги отлагам за следващата седмица Hug

# 94
ето я моята идея за късметчета-харесва ли ви да ги започвам или имате и други идеи

ааа забравих да питам миналата година картичките "изонит"продаваха ли се?

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 13:16 от lili2024

# 95
...Дайте идея какво да сложа вътре в торбичката-ако ви харесват разбира се мога да направя
ако са по-малки торбичките ,може да пъхнеш навито на руло коледно късметче,като леко се подава едниния край Peace

# 96
...Дайте идея какво да сложа вътре в торбичката-ако ви харесват разбира се мога да направя
ако са по-малки торбичките ,може да пъхнеш навито на руло коледно късметче,като леко се подава едниния край Peace

Благодаря за идеята ще направя по-малки торбички и на цветна хартия ще принтирам коледни късметчета-гледах някъде из нета такива с по 4-5 реда като стихче

# 97
 имам разни от минали години,ако ти трябват,пусни ми мейла си на лични,да ти ги пратя( дано ги намеря).Хубаво е да не се конкретизира годината,за да се ползват късметчетата,ако останат и другата година . Peace

# 98
# 99

ето това са първите девет

# 100
Много са красиви  Hug

# 101
а ето и още 9 само че с разменени цветове

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 17:32 от lili2024

# 102
  • sofia
Кой иска шишарки Twisted Evil
Предлагам малки, големи, кафяви,зелени, отвоени, затворени........каквито ви ръце искат   Mr. Green И още ще ви събера, вие какво си мислите Joy

# 103
  • пловдив
lavender  на мен по скоро вместо шишарки ръчички ми трябват ..... нещо не ми достигат двечките  Joy

ето поредните ми измишльотини /снимките много не са професионални, но ....  Embarassed /
елхичка магнит /която в същност е зелена наяве  Mr. Green/
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25508098
и по различен вариант на пано с коледна звезда  Wink
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25516431

# 104
Кой иска шишарки Twisted Evil
Предлагам малки, големи, кафяви,зелени, отвоени, затворени........каквито ви ръце искат   Mr. Green И още ще ви събера, вие какво си мислите Joy

Аз!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт